Pa valja će doći taj MudražijaPeppermintSA je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:27Sigurno moze, ali gubis onda puno u veznom redu. Lik brdo prljavog posla obavi kao zadnji vezni.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:05Ja vjerujem da Bubanja može odigrati na stoperu puno bolje od Đurićkovića koji pokazuje da je dosta limitiran igrač.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ne bih rekao da bi puno izgubili,naprotiv.
Mi u ekipi nemamo ni jednog stopera koji zna iznijeti loptu i uputiti siguran pas.
Ako se ne spusti vezni ili ako ne uspiju dodati na beka onda ispucavaju loptu i tu nam je kraj akcije.
Trenutno su nam atoperi najveći problem u vezi imamo više rješenja.
Eto vidjet ćemo već u srijedu.
Ne pamtim kad sam zadnji put gledao Sarajevo da ima neku smislenu akciju, da poveze 3 pasa, sa toliko trke i presinga. Vrh.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Grijeh je Bubanju na stoperu koristiti, realno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:05Ja vjerujem da Bubanja može odigrati na stoperu puno bolje od Đurićkovića koji pokazuje da je dosta limitiran igrač.
Treba nam stoper do ponedjeljka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Dobro vece bordo familijo
, po mom misljenju Aktobe nam je dao prvi gol il offside-a , neko vaše mišljenje ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Moze li iko napraviti dopis UEFI oko izvrtanja cinjenica od pojedinih izraelskih medija kako su nasi uzvikivali ubij jevreje. Ovo su bas teske optuzbe i nadam se da ce neko reagovati. Koreografija nikako nije za sport, ali i mnogi drugi provode politiku kroz tribinu. Nikakvih takvih izjava nisam cuo. Ovi gore lazu od srba
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Možeš li okačiti to?Galantni je napisao/la: ↑20 jul 2024, 00:27Moze li iko napraviti dopis UEFI oko izvrtanja cinjenica od pojedinih izraelskih medija kako su nasi uzvikivali ubij jevreje. Ovo su bas teske optuzbe i nadam se da ce neko reagovati. Koreografija nikako nije za sport, ali i mnogi drugi provode politiku kroz tribinu. Nikakvih takvih izjava nisam cuo. Ovi gore lazu od srba
Yebo majku, jel moguće?
To je okačila neka X/Twitter stranica Voice of Israel, ne znam da li je iko više.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 01:08Možeš li okačiti to?Galantni je napisao/la: ↑20 jul 2024, 00:27Moze li iko napraviti dopis UEFI oko izvrtanja cinjenica od pojedinih izraelskih medija kako su nasi uzvikivali ubij jevreje. Ovo su bas teske optuzbe i nadam se da ce neko reagovati. Koreografija nikako nije za sport, ali i mnogi drugi provode politiku kroz tribinu. Nikakvih takvih izjava nisam cuo. Ovi gore lazu od srba
Yebo majku, jel moguće?![]()
Objava:
Meni ova stranica izgleda bezveze, imaju 3-cifren broj pratilaca
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHA JEL MOGUĆEPikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 01:13To je okačila neka X/Twitter stranica Voice of Israel, ne znam da li je iko više.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 01:08Možeš li okačiti to?Galantni je napisao/la: ↑20 jul 2024, 00:27Moze li iko napraviti dopis UEFI oko izvrtanja cinjenica od pojedinih izraelskih medija kako su nasi uzvikivali ubij jevreje. Ovo su bas teske optuzbe i nadam se da ce neko reagovati. Koreografija nikako nije za sport, ali i mnogi drugi provode politiku kroz tribinu. Nikakvih takvih izjava nisam cuo. Ovi gore lazu od srba
Link:
Sutra pokloncic od čika Ismira...
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA čuj genocidaša oni nekom nešto govore.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
J.ebo majku, kako mogu lagati to nije humano. Ne mogu da vjerujem da se usudjuju reci da je neko pjevao “Kill the Jews”, jos na historiju koji je ovaj grad prema Jevrejima koju je pokazao.PikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 01:13To je okačila neka X/Twitter stranica Voice of Israel, ne znam da li je iko više.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 01:08Možeš li okačiti to?Galantni je napisao/la: ↑20 jul 2024, 00:27Moze li iko napraviti dopis UEFI oko izvrtanja cinjenica od pojedinih izraelskih medija kako su nasi uzvikivali ubij jevreje. Ovo su bas teske optuzbe i nadam se da ce neko reagovati. Koreografija nikako nije za sport, ali i mnogi drugi provode politiku kroz tribinu. Nikakvih takvih izjava nisam cuo. Ovi gore lazu od srba
Objava:
Meni ova stranica izgleda bezveze, imaju 3-cifren broj pratilaca![]()
Sreca ima delegat, nema potrebe za dopisom. Mozda ce biti neka vaspitna ono za politiku, ali se sigurno nije culo “Kill the Jews”, tako da opušteno.
1946
Ako dodje Mudrazija jel on skautiran od sd (ako imamo tu funkciju ili ga je zekic preporucio trazio zahtjevo..
Staje Buljubasic povrijedio pa ovoliko dugo se ceka..
Staje Buljubasic povrijedio pa ovoliko dugo se ceka..
-
BordoSaga2
- Kontakt:
-
ventilateur
- Kontakt:
Bulja se haman i oporavio ali nece igrati jer se ceka njegov transfer koji je na 85% gotov. A velike su sanse da Renan ide vec se trazi spic
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Kapa dole za koreografiju
Ponosan sam što sam bio dio toga.
Jasna I časna poruka svima
Ponosan sam što sam bio dio toga.
Jasna I časna poruka svima
Kad’ jednom prodje sve...

Bar Cat3 moglo bi se brzo uraditi, svi troškovi bi se vratili na jednoj max dvije utakmice.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 20 jul 2024, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
A sta to bijeli brijeg ima , a Kosevo nema pa da Zrinjski moze i grupu igrati, a mi ne mozemo 3-ce pretkolo .
Gubitci su ogromni za klub, pa u slucaju prolaska u 3-ce pretkolo bilo bi 30k na stadionu, a to u zwnici gubis puta 3 i plus jos plati stadion, bas ne kontam sta to fali kosevu za tu famoznu katwgoriju pa da ne mozemo 3-ce pretkolo igrati
Gubitci su ogromni za klub, pa u slucaju prolaska u 3-ce pretkolo bilo bi 30k na stadionu, a to u zwnici gubis puta 3 i plus jos plati stadion, bas ne kontam sta to fali kosevu za tu famoznu katwgoriju pa da ne mozemo 3-ce pretkolo igrati
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum i 14 gostiju.