RŠD Velež Mostar

Rodjeni81
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 jul 2024, 17:03

VictoriasFikret je napisao/la:
19 jul 2024, 16:52
mozak je napisao/la:
19 jul 2024, 16:26
Ništa, krenite u skupljanje nove Uprave već danas.
slika
Mi smo skrenuli sa puta kojim nas je ovaj covjek poveo na mnogim poljima i to zestoko. Nadam se da cemo se ubrzo vratiti i nabit na ku.ac opet sve grobare, Bulice, Husarice, Vice i ostalu gamad. Pa da nas opet oni standardni lesinari krenu pljuvati, e tad ce biti najbolje za Velez.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jul 2024, 17:05

Mostarwolf1981 je napisao/la:
19 jul 2024, 17:00
Kakav bola Hasic vise jeste li normalni, nece covjek da rizikuje zdravlje
Ne prizivat ga i ne pomisljat na njega, jer nekma od njegovog povratka nista
Covjek koji je stitio svaku marku koja ulazi i izlazi iz kluba, tesko da cemo slicnog naci. A od njegovog povratka nema nista nazalost

Kad se sjetim onih parola, kako naivno i ishitreno, uzas zivi. Sami sebi rupu iskopali zbog 5 baklji protiv goska
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jul 2024, 17:07

killafrommanilla je napisao/la:
19 jul 2024, 16:55
mozak je napisao/la:
19 jul 2024, 16:26
Ništa, krenite u skupljanje nove Uprave već danas.
Mozes li nam ti dati rjesenje, da ovo pripisemo pehovima i kolektivnoj odgovornosti i da nastavimo dalje istim smjerom?

Ono, desava se, sta ces
Da li si ti ikad imao pehova u životu, ili si ih pripisivao svojim greškama?
Nije niko bezgriješan, pa ni ova odlazeća garnitura.
Ja da imam rješenje, od početka bi stao uz tebe i pljuvao na svaku grešku ove garniture i širio bi negativu.
Zbog ovog sam bio protiv talasanja.
Kod nas svakim talasanjem lete glave.
Evo nek lete.
Sad si ti na potezu Killa, ti i oni koji misle kao ti.
Pronađite nova rješenja. Bujrum.

Na kraju krajeva, jedino je bitan Velež u cjeloj priči.
Bio bih najsretniji da se vrati Hasić, ali od tog nažalost nema ništa.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 jul 2024, 17:20

Niko nije sirio negativu, nego se samo pokusalo zaustaviti put kojim je krenuo, a pri tome nas lagao svakom izjavom. Njemu je bitno da se on pita, to mu godi, da je centar svijeta i kad procita kako ga ovdje vecina brani dok nas laze pomislio je da moze sve, a cita vjeruj i ovdje i tamo gdje pisete. Mozda smo ga mogli "upraviti" na pravi put da je bilo mase, ali zatvaranjem ociju na neke stvari to nismo mogli. Nek ide i nikad se vise ne vratio, kad je dosao dobio je podrsku i priliku da se pokaze, iako smo znali sta mozemo ocekivati ali eto, covjek konta nije htio niko, daj mu sansu. Pusteno mu je i previse...

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 19 jul 2024, 17:42

Sta ako ova garnitura ljudi ode? Ko je ostao da udje u klub Pika i njegova ekipa? Najbolje bi bilo da Kevelj dadne ostavku a Rahimic preuzme poziciju predsjednika.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 jul 2024, 18:00

Kilu za predsjednika

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 jul 2024, 18:04

Dariovfc je napisao/la:
19 jul 2024, 17:42
Sta ako ova garnitura ljudi ode? Ko je ostao da udje u klub Pika i njegova ekipa? Najbolje bi bilo da Kevelj dadne ostavku a Rahimic preuzme poziciju predsjednika.
Pika, kazu samo se ceka da ode Kevelj da mu se konacno vrata otvore. Nije mogao prici klubu dok je Kevelj tu. Dobro malo sto bude u Antaliji sa ekipom u hotelu, to nista naletio slucajno.
:)

leki2024
Kontakt:

Post Postao/la leki2024 » 19 jul 2024, 19:05

stvarno ako pika dodze (zavrnuti farmerica na 40 stepeni) onda smo dotakli dno...Jos vratite Tanu i nęka sve ide u tri lijepe p.... materne....

Pa pobugu boze sta sam zasluzio da volim VELEZ

nadat se boljim vremenima

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 19 jul 2024, 19:23

Ma svi ce oni proci i Hasici i Kevelji i Pikici i ti vaši nekakvi Bajrici i Prsesi Haskici

Aaaaa i kadaaa nemaaa pobjedeee ili sa nekim djelisss bodovee nemoj brinutii .... Pa kaže šta???

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jul 2024, 20:10

dime je napisao/la:
19 jul 2024, 18:00
Kilu za predsjednika
dime je napisao/la:
20 jun 2024, 12:23
Tipično, rulja (plaćenici, dvolični ljudi) će sve uništitti. Kad je Velež u pitanju onda svi imaju principe i uvijek je upravu onaj što je protiv kluba.
A FEW MOMENTS LATER
dime je napisao/la:
19 jul 2024, 10:21
Svi ste upravu i šta sad, sportski segment kluba u rasulu. Pametni ljudi bi sjeli i popravili stvari a sve se može popraviti samo je pitanje finasija, ako ima para onda krenuti u akciju. Prvo otjerati trenara pa onda dovesti 3-4 igrača koja fale i lagano krenuti sa sezonom. Ima dovoljno vremena do početka sezone.
Kevin sin od sestre i mentalitet rulje

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 19 jul 2024, 20:16

19 jul 2024, 20:10
dime je napisao/la:
Kilu za predsjednika
dime je napisao/la:
Tipično, rulja (plaćenici, dvolični ljudi) će sve uništitti. Kad je Velež u pitanju onda svi imaju principe i uvijek je upravu onaj što je protiv kluba.
A FEW MOMENTS LATER
dime je napisao/la:
Svi ste upravu i šta sad, sportski segment kluba u rasulu. Pametni ljudi bi sjeli i popravili stvari a sve se može popraviti samo je pitanje finasija, ako ima para onda krenuti u akciju. Prvo otjerati trenara pa onda dovesti 3-4 igrača koja fale i lagano krenuti sa sezonom. Ima dovoljno vremena do početka sezone.
Tako je brate, provalio si me. Nego šta fali da budeš predsjednik. Znaš kako treba raditi, dogovoris sa Rahimicem on daje pare a ti pamet i da krenemo u visine.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 19 jul 2024, 20:16

Potreban je razgovor, potrebno je usmjeravanje i vraćanje na stari put. Sjesti za stol, ali jedan stol upravni odbor našeg kluba, predstavnici UGMR, predstavnici KN RA i otvoriti svoju dušu.

Imamo problema, i zajedno ih možemo riješiti. Hvala Bogu pa imamo mogućnost korekcije, ali defintivno najviše škripi u tom sportskom segmentu trener i igrači.

Prije svega Duka, Bajrić, Jevtović, Mujan nisu igrači koji nama trebaju za stabilan i jak Velež. Mujan je za 45 minuta sebi zapečatio sudbinu na Grbavici.

Potrebno je dovesti tri nova igrača, špica obavezno, veznog igrača kao i stopera ukoliko se ispostavi da Savić nije taj igrač.

Znam da čitate forume, znam da gledate svaki komentar ali jednostavno sve je krenulo naopako kada je Klafurić napustio klub ali za to vas ne krivim jer su postojali kontakti i šurovanje između Kepčije i njega od prije.

Krivim vas iz razloga što ne možete vi dovoditi igrače dok nemamo trenera. Krivim vas iz razloga što sve grobare kluba ste približili kako bi dobili simpatije.

Ne trebate ići, blamažu smo doživili ali ako smo bili spremni dati toliko para za Merseda, pa zar nismo u stanju dovesti tri top igrača?

Realno naša ekipa je ista kao i lani, ali slušajte glas razuma, glas navijača (ne debila poput karcica i tih levata), slušajte armiju koja vas prati pa i na kraj svijeta.
Ti si naša ljubav jedina!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 jul 2024, 20:22

dime je napisao/la:
19 jul 2024, 20:16
19 jul 2024, 20:10
dime je napisao/la:
Kilu za predsjednika
dime je napisao/la:
A FEW MOMENTS LATER
dime je napisao/la:
Tako je brate, provalio si me. Nego šta fali da budeš predsjednik. Znaš kako treba raditi, dogovoris sa Rahimicem on daje pare a ti pamet i da krenemo u visine.
Ne znam, znam kako ne bi trebalo izgledati i citam kako izgledaju drugi normalni klubovi ali nemam iskustva a ni zelje ni pozadine da se ucim na Velezu

S tim parama sto bi meni dao mozemo dovesti skolovane ljude ili bar ljude zeljne ucenja i napredovanja

Ali naravno da nemaju mentalitet rulje i da nisu placenici, dvolicni ljudi kao ja

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

redarmy88
Kontakt:

Post Postao/la redarmy88 » 19 jul 2024, 21:38

Kakva je ovo šutnja oko uprave,imali šta novo?

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 19 jul 2024, 22:08

19 jul 2024, 20:22

S tim parama sto bi meni dao mozemo dovesti skolovane ljude ili bar ljude zeljne ucenja i napredovanja
Školovane kao predsjednik ili ljude koji su derali guzove po fakultetima kako bi bili sposobni što bolje rješavati zadatke? 🤣🤣
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 19 jul 2024, 22:11

19 jul 2024, 17:05
Mostarwolf1981 je napisao/la:
19 jul 2024, 17:00
Kakav bola Hasic vise jeste li normalni, nece covjek da rizikuje zdravlje
Ne prizivat ga i ne pomisljat na njega, jer nekma od njegovog povratka nista
Covjek koji je stitio svaku marku koja ulazi i izlazi iz kluba, tesko da cemo slicnog naci. A od njegovog povratka nema nista nazalost

Kad se sjetim onih parola, kako naivno i ishitreno, uzas zivi. Sami sebi rupu iskopali zbog 5 baklji protiv goska
Brate meni se cini da ljudima ne smeta sto se sve radi naopako, samo neka ima neko pa makar iza sebe ostavili klub u istom stanju iz kakvog nas je Hasic s ekipom izvadio.

Nevjerovatno, nikako da ljudi otvore oci, samo nek ne puca i to je to. Yebo ti nas

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 20 jul 2024, 08:20

Najveci budzet kluba u historiji, a nikad veci propaliteti nisu dovedeni, od trenera pa dalje.
Još samo par sramoćenja i tribina gotova.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2024, 08:29

RodjeniiBrato je napisao/la:
20 jul 2024, 08:20
Najveci budzet kluba u historiji, a nikad veci propaliteti nisu dovedeni, od trenera pa dalje.
Još samo par sramoćenja i tribina gotova.
To je problem ekipe Veleza vec nekoliko sezona. Fedja Dudic je htio stepeni u dalje ici, dovesti "jace" igrace, na kraju sve svalili na njega da je ovakav, onakakv, izdajnik, blabla.

Klafuric jest dobio ponudu iz Srbije, stepenicu vise, a eto vi biste ostali da vam Bulic dovodi igrace :rol:

Nakav Okeke dosao, onaj Brazilaz Marqos kako se vec prezivao, nebeski skok, doktor fudbala za ovog panja.

Na stranu sve, ekipa nespremna, hvataju se za jetru nakon 30 min, katastrofalno odradjenje pripreme. Jedna prijateljska utakmica, amaterizam.

I opet nece pasti "glava". Sto nije debil naglasio sto je najveci budzet? Sigurno zbog uprave :rol:

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 20 jul 2024, 09:48

Sta kaze Killa dovest skolovane ljude treba, mozda da se bore protiv Vice, kriminala i nepravde :lol: .
Da. Naravno. Mozda cak da pise pisma Ceherinu kada pokradu Velez, onda ce sve biti med i mlijeko, inace u BIH jako dobro prolaze ti skolovani ljudi cistog elana.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.