Samsung mi djeluje kao da je radjen od puno kvalitetnijih materijala, pri tom ne mislim samo na ovogodisnji model nego i one od prije 4-5 godina. Display od iPhone-a i pozadina odzvanjaju kao plastika cudni su pod prstima, nema senzor za otisak prsta, smijesno za telefon koji je 300 eura skuplji a ako cemo racunati i S-Pen koji dodje sa Samsung Ultra - kod iPhone-a je to dodatnih 100-150 eurario_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jul 2024, 19:20Ne svidja ti se telefon ili ios

iOS koristim tek 5 dana i ovako neke sitnice sto mi smetaju su galerija u kojoj sve fotografije, screenshotovi, downloads zavrse u istom folderu koji nema opcije ni za sortiranje ni grupiranje, skrolas uvijek od najstarije ka najnovijoj.. Potrebno je kreirati nove albume i sve rucno premjestati gdje tek onda dobijes opciju sortiranja i sl. Odmah drugi dan sam instalirao Google Photos, Google Keep i Google Calender koji su puno pregledniji i prakticniji. Lock Screen, Start Screen, AOS, Kamera itd sve puno skromnije sa opcijama i mogucnostima u odnosu na Samsung / Android.