Ja ne znam imena, igrali su u Rudar P, Leotar, po RS tamo, mladi su momci, mislim da su cak U21InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:52LloriS je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:3918 igraca, vratio se Alen Nuhanovic, tu su uz Victora i 4 stranca tamnoputa, trebala bi doci i dva golmana narednih dana (jedan je stranac) i jos par igraca sa kojima se pregovara.
Nema ove trojica na treningu i mislim da je to gotovo sto se tice njih, ispali su bezobrazni jucer na stadionu sa svojim ponasanjem i dramcenjem nekih cifri koje nisu realne.
Jedinstvo je vece od svih nas pa i od njih !!
pa imaju li ime stranci da ih malo provjerimo…
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ti ti ti
hahahaha
JA SAM TI JEDINI DRUUG
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jeste lijepo, i sigurno ce covjek raditi sa ljubavlju. Vidjecemo sta ce biti od svega. Nadam se dobrim pojacanjima. Nek nam sredi prijateljsku sa Fenerbahce 
I sportski direktor je dobar covjek, ima sigurno jaka poznanstva tako da mislim iskreno da mozemo i ocekivati jake igrace u klubu.
Alji hvala jer je dao stranicu nazad u klub. I trebao je dobiti neko mjesto jer zasluzio je, to svi znamo.
I sportski direktor je dobar covjek, ima sigurno jaka poznanstva tako da mislim iskreno da mozemo i ocekivati jake igrace u klubu.
Alji hvala jer je dao stranicu nazad u klub. I trebao je dobiti neko mjesto jer zasluzio je, to svi znamo.
Od jutros tri kafe u tri različita lokala u tri dijela grada,svi samo o Jedinstvu pricaju,to nam treba ta pozitivna vibra,u prvih par kola kad bi bili u vrhu sve je moguce,a sponzorima malo treba da bi ih privukao,nadam se napokon pozitivi,i da cemi imati extra jesen na Lukama,prvo na stadion pa onda u 8 navece u dvoranu
-
nebeskasila
- Kontakt:
Stranica dobila 900 novih svidjanja u kratko vrijeme. Sad kad ovi svi turci pocnu lajkati sve za Jedinstvo zbog trenera 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ja ne znam na osnovu cega pronalazite pozitivu u ovoj prici, ja sam mislio da sam ja najgori zaludjenik sad vidim da ima gorih i od mene
Ja sam prvi koji će uputiti kritiku ako ekipa na kraju bude krš.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:22Ja ne znam na osnovu cega pronalazite pozitivu u ovoj prici, ja sam mislio da sam ja najgori zaludjenik sad vidim da ima gorih i od mene
Evo imam i sada kritiku Alen Nuhanović čisti prosjek ove lige i za klupe ok igrač, ali da je igrač koji će napraviti razliku ili nas dovesti u top tri na tabeli teško.
Treba samo biti realan. Po čemu smo mi to imali bolju ekipu na početku prošle sezone, po čemu je bila bolja ekipa sa kojom je Hasan ušao u drugi dio sezone. Koliko god mrzili Emira Mujadžića, da ne bude njega i urgiranja da Simm Bau zapne protiv Rudara mi bi sada bili Druga liga FBiH.
Trener je bivši igrač, sa pregršt iskustva, a imali smiješnih trenera uhh, sportski direktor je isto tako bivši igrač, pa zar to svi zajedno nismo htjeli, vratiti ljude koji su naši, a ne mogu u svemu ovome imati interes.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Jel bio trening jutros? Hocel ko ici vcrs?
Znal se sta za zarica i poturalica il je to gotova prica?
Znal se sta za zarica i poturalica il je to gotova prica?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neri ja postujem tvoj optizmizan i cijenim to, ali moras biti realan malo, situacija u klubu je losa u najmanju ruku.NeRi_K je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:39Ja sam prvi koji će uputiti kritiku ako ekipa na kraju bude krš.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:22Ja ne znam na osnovu cega pronalazite pozitivu u ovoj prici, ja sam mislio da sam ja najgori zaludjenik sad vidim da ima gorih i od mene
Evo imam i sada kritiku Alen Nuhanović čisti prosjek ove lige i za klupe ok igrač, ali da je igrač koji će napraviti razliku ili nas dovesti u top tri na tabeli teško.
Treba samo biti realan. Po čemu smo mi to imali bolju ekipu na početku prošle sezone, po čemu je bila bolja ekipa sa kojom je Hasan ušao u drugi dio sezone. Koliko god mrzili Emira Mujadžića, da ne bude njega i urgiranja da Simm Bau zapne protiv Rudara mi bi sada bili Druga liga FBiH.
Trener je bivši igrač, sa pregršt iskustva, a imali smiješnih trenera uhh, sportski direktor je isto tako bivši igrač, pa zar to svi zajedno nismo htjeli, vratiti ljude koji su naši, a ne mogu u svemu ovome imati interes.
Ismet radi preslikane stvari kao i iz prvog mandata, dovodi “dobrog” trenera, stavio sam dobrog pod navodnike jel iskustvo ko je Demirovic nosi sa sobom iz pete lige ne znam koliko je iskreno upotrebljivo, tako da odmah u startu razjasnimo. Isto tako je u prvom mandatu imenovao Amira Alagica, kao sto je sada Enesa znaci sve isto, takoder i mi smo iste ovce koje u to gledaju i nadaju se necemu.
Ne mozes mi nikako opravdati to da u 2024.toj godini klub dovodi igrace bez ikakve potrebe da iste predstavi navijacima, to druze moj tako ne ide vise ni u kantonalnoj ligi, eto udji pa malo pretrazi. Nemojte samo kao opravdanje pisati da su tu samo par dana, vjerovatno je onda neko drugi kriv i sto je sat vremena zakasnio na prozivku, amaterski, malo je reci, onda je isto drugi neko kriv jel je on licno zavlacio Zarica i Poturalica, pa se dogodio ciganluk ispred restorana, isto je neko drugi kriv sto su napravili prozivku na kojoj nema ni jednog golmana makar iz juniora
Isto tako znajte da Nanin vec uveliko trazi pozajmicu da ekipu odvede na pripreme, veliki investitori inace tako rade neka bude da ja ne znam.
Ne znam eto ne bih da vam kvarim nadu da ne budem negativac, Jedinstvo Bihac je propustilo historijsku sansu da stane na dvije noge odlaskom najboljeg predsjednika u novijoj historiji gospodina Hasana Semanica. Ismet kad je odlazio iz kluba zadnji put ostavio ga je gotovo mrtvog, pa su ga cupali svi cak i taj jedan Kulenovic ko ga ovdje svi redovno mezite, sljedeci put kad bude odlazio o to ce nazalost biti prije polusezone klub ce vjerovatno biti mrtav bez tog gotovo.
Hoćel mi iko objasniti šta je to Hasan uradio/napravio da ga pojedini ovoliko dižu?
Jeste vi sljepi?
Lik je uspio ispasti u (3 ligu)
Zna se ko je to spasio svojim vezama !!!
Jeste vi sljepi?
Lik je uspio ispasti u (3 ligu)
Zna se ko je to spasio svojim vezama !!!
Do prije 5 dana smo bili pred gašenjem sad ipak se krćemo naprijed. Treba sačekati i vidjeti pta će biti uu narednim danima,
Da nisu opet u medju vremenu neke mjenice aktivirane...
Zara je meni previse drag, al realno on i Poturalic se zadnje 2 sedmice prevrcu po gradu od alkohola. On je tako imao i druga Dzaferovica u prvom dijelu sezone. Zato je i trazio vise para, valja namiriti to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zaric i Poturalic a i ovaj prvobitno novi golman su sasvim zasluzeno "otjerani" i ako je to gruba rijec, ali jednostavno sami su sebe otjerali.
Ti da trazis 3000 sad na ruke i 3000 na pocetku sezone i platu 1800, a prosle sezone si igrao za 1000 maraka i jedva ostao
u ligi, sto je previse previse je.
Jedinstvo ne moze niko ucjenjivati pa ni oni.
Zato je Zara i zvao ponovo i kukao molio da se vrati, medjutim kasno je bilo, jednostavno su ucjenjivali da iznude sto vise a to im nije uspjelo.
Jedinstvo je vece od svih nas !!
Ti da trazis 3000 sad na ruke i 3000 na pocetku sezone i platu 1800, a prosle sezone si igrao za 1000 maraka i jedva ostao
Zato je Zara i zvao ponovo i kukao molio da se vrati, medjutim kasno je bilo, jednostavno su ucjenjivali da iznude sto vise a to im nije uspjelo.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Bihacit1937
- Kontakt:
100 posto se slazem sa tobom. I ako su takvi ko sto ljudi pricaju da svaku noc su nadrmani i nasikani onda nema smisla. Pa bolje dovesti neke mlade igrace koji su zeljni dokazivanja.LloriS je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:09Zaric i Poturalic a i ovaj prvobitno novi golman su sasvim zasluzeno "otjerani" i ako je to gruba rijec, ali jednostavno sami su sebe otjerali.
Lloris znas li o kakvim pojacanjima sta? Ti to moras znati hhh
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Većina ovih 'fudbalerčića' u prvoj federalnoj su na margini,alkohol,kladara! Ti pocnu sa 18 živiti od nogometa do 30 godine ne uspije sebi uzeti auto od 3.000 eura kamoli šta više a prodješe godine!
Zato koji god ucjenjiva nosi to od kluba!
Zato koji god ucjenjiva nosi to od kluba!
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
ako je Zara zvao i trazio da se vrati, ne znam koji smrad ga je mogao odbiti. Momak ako je trazio vise para ima potpuno pravo. Vratite Zaru ne serite
Da su mu sad popustili i pristali na ucjene,zamisli sta bi tek bilo kasnije i sta bi sve trazio u toku sezone?! Druze nije on Mpabe a ni Jedinstvo PSGJuventinoBihac je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:40ako je Zara zvao i trazio da se vrati, ne znam koji smrad ga je mogao odbiti. Momak ako je trazio vise para ima potpuno pravo. Vratite Zaru ne serite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.