FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 20 jul 2024, 12:40

MrkiMedo je napisao/la:
20 jul 2024, 11:06
Vezano za napadaca. Doveli bi mi boljeg, ali nam je trenutno problem Suljin ugovor koji vrijedi jos sest mjeseci kako sam skontao, a on nece da ide ranije. Zato se vjerovatno i ne zalijecu s napadacem, a na zimu onda ce imati vise opcija da dovedu nekog boljeg. Do tad imamo i juniora, a treba pruziti djetetu sansu. Ne moze biti losiji od ovog sto imamo
Podrzavam maksimalno pruzanje sanse Babaluku, tako i treba. Samo treba nam veznjak, krilo koje ce mu dat loptu pa da ovaj moze nesto. Da ne bude 3 utakmice lopte nije dobio pa da ga se pljuje ovdje.
I kako to da na zimu ce imat vise opcija kad 20 godina slusamo da je vise opcija ljeti.
Ne pljujem ja njih, puno posla imaju ali sta je sa ugovorima Hirosu i Mufticu ? Hoce li samo otic ?
Da bi imali dobru sezonu ovaj kadar treba davat 130% svaku utakmicu, koliko je to realno ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 20 jul 2024, 12:42

Kako oni smisljaju dok leze potrbuske zasto nismo doveli napadaca. Sta oni sve nece izmisliti. Pa glupane pored Krpica su trazili napadaca al ih covjek odbio. Znaci nista ni s cim da bi se prrdstavilo nesto kao nije lose.
Strasni idiotizmi se ovdje imaju procitati. Ne mogu dovesti napadaca jer ljudi u klubu nemaju veze s sportom a jos nemaju pare. Kad sastavis to dvoje dobijes rezultat da ne mozes opucati prema golu.
Pore Krpica si morao dovesti napadaca

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 20 jul 2024, 12:51

Bice napadac bez sikiracije kontakti su uspostavljeni.

Idemo sa gradnjom, sto je bilo do nas rjeseno je.

Samo polako kockice se polako i sigurno slazu.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 20 jul 2024, 13:21

Djurbuzovic je trebao ostat kao i gredic taman su dosli zeljovci gdje treba da budu, poceli smo igrati i onda opet daj neke polovnjake. Sta je to taj Coric bolji od nekog naseg zeljovca na klupi koji zna mentalitet. Da Bog da da grijesim ali ide se u pogresnom pravcu.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 20 jul 2024, 13:37

Prvo Gredic je covjek iz sporta. Tolike godine u fudbalu. Nakon toga uspjesna karijera. A prije svega Zeljovac. Dino, tolike godine u klubu. Puno bolje zna kako klub funkcionise. Al mi smo izabrali da nam klub vode razni lopovi iz drzavnih sluzbi sto smucaju po direktorskim pozicijama i trose nase pare.
Onda neko hoce da nama predstavi kako je dobro nesto. Kako se aman satro radi a mi smo fudbalski klub koji treba da zivi od prodaje igraca, evrope, grupne faze. I kad odes kao Zrinjski u grupnu fazu onda ce sponzori sami dolaziti.

Gredic sigurno nw bi imao kao ovi bilmezi botovi po forumima i drustvenim mrezama. Covjek nije od tog posla. Udjes samo ovdje vidis koji je tu skup bilmeza botova. A sve glupan do glupana.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 20 jul 2024, 13:42

Isto tako i sa momcima iz OP dovode se nekakvi Karjasevici, Djorici, a imas momka koji je pokazao da zna igrati (Fočo) plus vec imas na toj poziciji Karica. Malo vise vjere u nase momke a ne davati prednost polovnjacima nad njima. Momcima treba utakmica i vjere u njih. Dajem ruku da ce momci opet dobijati nikakvu minutazu. Babaluk je nece dobiti ako se dovede napadac i onda se kuka sto idu iz Zelje. Sabic, Foco, Babaluk treba da budu u uzem izboru u ekipi. Da Bog da da dobiju ikakvu minutazi pored vedeta iz BiH PL od 27-28 godina.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 jul 2024, 13:59

Nas najveci gubitak i jeste odlazak Gredica. Zbog njega je ovo sve izgledalo prihvatljivo ali eto preko njegovih ledja ovi drugi ostadose u klubu.

Ne mogu da im sudim jos, vidjet cemo kakav posao ce uraditi, ali da smo i dalje totalno nedefinisani i netransparentni, jesmo. Tako da ne znam sta je ova nova uprava donijela konkretno, ali kao sto rekoh prerano je za suditi im jer su tu tek 2 mjeseca u mandatu.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 jul 2024, 14:06

MojaMalenkost je napisao/la:
20 jul 2024, 09:40
Pablo11 je napisao/la:
19 jul 2024, 23:28
Cim se ovdje krene pljuvat nesto, znaci da se dobro radi. Puna podrska.
Onda nam je kompletna prosla sezona bila izuzetno uspjesna :urnebes:

Pusiqrci su najveci dusmani kluba.

Teren ce sve pokazati. I proslosezonski upravitelji su vratili dobar dio duga i poslovali u dobrom plusu, sto nije bilo opravdanje za sramote koje smo dozivljavali na terenu, a ova sezona ce biti jos teza, a mi u nju ulazimo haman pa tanji nego u proslu.
Jaci sastav nego prosle sezone i to ce vrijeme pokazati. Puna podrska ekipi i strucnom stabu, naravno i upravi. Pokrenuli sve za jug, ide biletarnica, angazovani su. 7 dana prije tekme poceti dizati raju.
Fk Željezničar.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 20 jul 2024, 14:08

Jasno je sta su uradili. 10 dana pred prvenstvo ulazis s jednim napadacem a znamo sta se desilo prosle sezone. Znaci nisu uradili nista.

Prvo pojacanje je trebalo biti napadac. Al prvo. Krpic nece da ide ok, 6 mjeseci ces biti na klupi. Ni prvi ni posljednji kojem smo davali pare a nije igrao. Al bi bar doveo napadaca ono sto ti gore.

Sve kad saberes i oduzmes mi smo na istom kao prosle sezone. Samo fingirani igraci a kvalitet isti.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 jul 2024, 14:20

Na stranu sta pisu botovi i ovaj oboljeli adminov ker, ljudi su dosta uradili, uradice sigurno jos vise i sve je to super, ali moraju shvatiti da je uzalud ako nema rezultata, a za rezultate su potrebni igraci.

Jednostavno se moramo jos pojacati. Vidjeli smo prosle godine sta se desi kad se stedi na igrackom kadru, 9/10 puta te "jeftina" ekipa izadje skuplje na kraju.

Mi npr. dovedemo Djorica i Karjasevica (na mjesto gdje vec imas Karica), umjesto da pare koje njima dvojici dajemo damo jednom dobrom igracu. Takve stvari su meni nelogicne i pogresne.

Dovedite Coricu jos 2-3 provjerena igraca, tzv. kapitalca, pa da vidimo sta moze covjek uraditi sa ekipom.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 20 jul 2024, 14:35

Najlakse se moze dovesti nesto crno i brzo u napad, ovo ostalo se mora cekati da se ovi vukovi namire, pa probrati ako sta ostane i ako bude zainteresovano za saradnju

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 20 jul 2024, 14:53

Mi smo ovu ekipu vidjeli u dva sazetka od 3 minute. Vjerujem da SS i SD znaju bolje od nas navijaca sta im fali.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2024, 15:00

upohaluhizugnimda je napisao/la:
20 jul 2024, 14:20

Mi npr. dovedemo Djorica i Karjasevica (na mjesto gdje vec imas Karica), umjesto da pare koje njima dvojici dajemo damo jednom dobrom igracu. Takve stvari su meni nelogicne i pogresne.
Ali onda će ti reći da se stvara jaz u svlačionici i da se od tog igrača očekuje previše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 jul 2024, 15:22

Virtu4l je napisao/la:
20 jul 2024, 15:00

Ali onda će ti reći da se stvara jaz u svlačionici i da se od tog igrača očekuje previše.
Svi na treningu vidjeli na pocetku priprema kako Hirosu dobacuje, ali ne 100 ljudi izmislilo. Slonio ga je Dino sa razlogom.
Fk Željezničar.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 jul 2024, 15:44

Virtu4l je napisao/la:
20 jul 2024, 15:00

Poznat mi je taj argument, ali je besmislen. U svakoj ekipi su neki igraci vise neki manje placeni. Ne govori niko da dovedemo nekog naseg Penarandu na 50 hiljada koji mora igrati svaku. Neka dovedu jos 2-3 igraca nivoa Boljevica i Hirosa i nece biti problema.

Ovo sto smo uradili na bekovima je meni logicno i nesto cemu treba teziti. Markovic-Radinovic na jednoj strani, na drugoj Odinaka-Galic. Cetiri razlicite i dosta dobre opcije, pa nek se namecu i dokazuju.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 20 jul 2024, 16:14

Ja bi malom Zubanoviu i onom iz Srbije dijetu dao sansu ispred Krpica..Ako vec necemo dovest napadaca,mislim nece nitko da dodje

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 jul 2024, 16:19

Na stranu sta pisu botovi i ovaj oboljeli adminov ker, ljudi su dosta uradili, uradice sigurno jos vise i sve je to super, ali moraju shvatiti da je uzalud ako nema rezultata, a za rezultate su potrebni igraci.

Jednostavno se moramo jos pojacati. Vidjeli smo prosle godine sta se desi kad se stedi na igrackom kadru, 9/10 puta te "jeftina" ekipa izadje skuplje na kraju.

Dovedite Coricu jos 2-3 provjerena igraca, tzv. kapitalca, pa da vidimo sta moze covjek uraditi sa ekipom.
Upravo to, dzaba sve sto se uradi ako imas rezultat takav da haman ispadnes iz lige. To se mora popraviti jer kod nas frustracije zbog neosvajanja lige 10+ godina pocinju da se ispoljavaju tako sto kad izgubis 2 tekme zaredom pocnu svi da se.tjeraju i ispadne da niko.ne zna raditi svoj posao. I onda na kraju imas to sto imas, potpisuju se ugovori, prekidaju se isti uz obestecenja gdje je klub vazda u minusu.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 20 jul 2024, 16:31

frenky1991 je napisao/la:
20 jul 2024, 16:14
Ja bi malom Zubanoviu i onom iz Srbije dijetu dao sansu ispred Krpica..Ako vec necemo dovest napadaca,mislim nece nitko da dodje
Mali Zubanov sansu ne bi dobio u Orahovici
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 jul 2024, 17:45

Djoric i Karjasevic nisu ni za Famosa.
Krpic pRno u fenjer.

No sikiriki sad ce pitar Jukic doc da se opari,
kod kona bio srednja zalost ili bolje reci los.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 20 jul 2024, 17:53

dubioza144 je napisao/la:
20 jul 2024, 16:31
frenky1991 je napisao/la:
20 jul 2024, 16:14
Mali Zubanov sansu ne bi dobio u Orahovici
ko ce brale? ko :/

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.