ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puštaaj karteee
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo se sjetite Zete Golubovci. Prosli ultra jaki levski pa na nos vrlo bolno.
Mi smo autsajderi sve do dana tog kada se nekad plasiram u ove grupe.
Do tad smo i trebamo biti manji od makova zrna. Nemamo apsolutno nista da se mi postavljamo u fazonu, ko smo ko mi?!
U euro okvirima niko i nista.
Jesmo li se poceli furati bolno prizemljenje slijedi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Golman nam je dobar. Jedina nesigurnost mu je bila onaj jedan sut s distance koji mu je ispao ali ga je odmah uhvatio. Ostalo sve ko singerica. Kod drugog gola nije kriv - krivi su Celik i Renan koji su pustili svom igracu da izbije ispred njih i onako udari loptu glavom. A zatim su Durickovic i Soldo ostali ukopani kod druge lopte. Jedina mana golmanova je igra a nogom, ali i tu ga je Soldo u tri navrata ukopao jer mu je vracao loptu na krivu nogu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:21Golman nam mozda jeste malo nesiguran bio u par situacija, al govoriti da je bezveze a odbranio dva penala je bezobrazno.
Meni sto se svidja, za razliku od drugih, jeste to sto ubrzava igru.
Nema onog izlezavanja, pa 50 puta finta rukom kao da ce dodati na desno, pa na lijevo, pa rukama ono hajte u napad izbit cu, pa ne izbije. Pa se valja itd.
Ljudi dragi, Onanu da imamo mi bi ga otjerali nakon kikseva kakve je pravio a košta zna se koliko i gdje je opet. Svak će griješiti ali ovaj Rockov po meni je odlično riješenje za nas.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Upravo tako.Seipronto je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:27ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
Sjetimo se njegove izjave nakon utakmice u Kazahstanu da će na AFH biti puno teže i da ništa nije gotovo. Biti čvrsto na zemlji, pobiti se fudbalski, pa šta Bog dragi da.
Kakva crna srijeda tekma u cetvrtak. Sutra ili prekosutra najkasnije pocinje prodaja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Prodaja pocinje u ponedjeljak.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
-
Devedesetka
- Kontakt:
Ko god ide u privatnoj varijanti rezervišite u Bratislavi.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Neko je zavrsen
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jes, a da smo ispali svi bi citirali taj dio njegove izjave za penaleSeipronto je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:27ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jbt 5 igraca ovdje ima 30+ godina, ovaj Duris 36 haha.Vrhbosnian je napisao/la: ↑20 jul 2024, 16:13
Spartak sa početnih 11 koji se mogu očekivati i na Koševu da istrče.
Villa počela sa rezervistima i par U21 igrača, a svakako ni na klupi nemaju puno prvotimaca.
Biće zanimljivo vidjeti kako će se ovo odigrati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
napoleon72 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 12:23Po meni jednoj navijackoj grupi vise odmazu ti "hajmo svi gore da imamo brojnost" nego sto pomazu. Onda dodjes u situaciju da vodje kod 1:2 bukvalno mole raju da navijaju, i prekidaju pjesmu uz "koji vam je qrac ba?", a samo onaj kop pjeva, okolo svi sjeli i gledaju. Ako nisi spreman na navijanje svih 90 minuta, gledanje vodje a ne tekme, bolje ne idi gore. Da ne pricam o tom da apsolutno svako ode i kupi merch Hordi, pa u gradu te napadne neko a nisi spreman da branis majicu sakama. Grupi minus, majica ode na ogradu da izgori na derbiju, a ti dosao 2 put na sjever i nafurao se da si ultras. Po mom skromnom misljenju je bitniji kvalitet nego kvantitet. 500 ljudi na sjeveru koji pjevaju u jedan glas i skacu svi u isto vrijeme, a spremni su na fajt u svakom trenutku, je i vizuelno i organizacijski bolje nego 2000 ljudi od kojih pola ne zna dignut koreografiju a bjezi u prvom sukobu.
Ja razumijem sta zelis reci i ima smisla, al drug nije uvjek da kvalitet **** kvantitet.
Evo da imamo 500-600 momaka koji su spremni na boj, koliko ce oni trajat od 8 do 12 godina i onda ce prec na istok zapad na televizor i sta cemo onda..
Meni licno treba za sjever je potreban kvantitet jer grupa je spala na 500 ljudi i vidis da se istok vise zastupa..
Ja licno sam samo dva puta bio mimo sjevera i pravo mi glupo izgleda dkedat sa istoka i zapada utakmicu, al lolo ja jad sam orvi put doso na utakmicu kad sam osjetio miris baruta dimne baklje sa 10 godina i kad sam vidio da stara i babo lazu da me to moze ubit otrovat da ce me neko prebit u gusit ja sam tad uvidio da je to moja tribina i kad budem imo 90 godina opet na sjever, **** tribinu gdje ja cujem kako neko psuje igracu kako prica o paprikama o lameli zamajcima na autu o itd i slavlje gola traje punih 7 sekundi i opet **** majku hajte dahre bar jos koji 2-3 gols
I na kraju gledaj igrace u kuk **** te to
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], nmkdak1ng, SHZ82, Vanja8 i 47 gostiju.