Polako raja nemoj odma sve da gledamo negativno...
Ovaj put smo odma doveli sportskog direktora za kojeg mislim da je posten...trenera doveli odma i dosta dobrih igraca za nasu ligu,trazi se napada a nije lako a malo kod od njih zasluzuje te plate sto traze....
Brzo smo zaboravili 2021 kad je Ivkovic krenuo a sve djeca u ekipi bila,kad je dug bio 9 miliona a klub pred gasenjem,za ove 3 godine msm da smo se dobro izvukli uz jedan bljesak u evropi i najacu podrsku NAS navijaca...da je bilo gresaka JESTE da je moglo bolje Jeste ali jbt opet smo se izvukli.....
Vidim pise da su nam drugi odmakli a zaboravljate kakva je nasa liga pa mi smo na proljece kad smo uzeli derbi 3 0 pisali o evropi i da se uzelo par utakmica mi bi se borili za evropu,nasa liga je dno i to je tako....
Zrinjski je mozda najaci al tek da vidimo u evropi
Borac jako los ovo sa Albancima
Velez se raspao,ostali nista jaci od nas nisu a pitari (ne volim pisati ovdje o njima ) ali realno ako cemo do juce se raspadali,ono sa pavlakom i trofejima,pa ove starlete u klubi pa igraci koji su doveli i sta sve ne ,odigrali su 2 dobre tekme u evropi i da su ispali na penale bio bi im raspad a ovako je sve dobro i bajno, a znamo da u evropi igraci igraju iznad maksimuma,zato polako samo.
Jaci smo nego prosle godine, a ide bilatelarnica ide i jug...
Zato manje da seremo jer nismo carapica bizmark i lakilone jedan lik sve
3.8 18 45 svi u dolinu