FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
gdje cu dizat ruke na stariju populaciju
kafu mozemo popit al mi mora pokazati covid test, ne stariji od 12h
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam privatnu poruku dobio, blok. Nisam ni vidio sta si ovdje replicirao.
U nasem kraju se takve osobe nazivaju P.icke.
Zivi i dalje u iluziji p.icketino herojska za tastaturom, zbogom. Nisu ti dzabe oduzeli moderatora, nesto sto sam godinama odbijao dok su debili kao ti zudjeli za tim.
sad o.djebi zauvijek p.icko
Sto se prate lijepo ovi sto su na bloku, gay party
Zivi i dalje u iluziji p.icketino herojska za tastaturom, zbogom. Nisu ti dzabe oduzeli moderatora, nesto sto sam godinama odbijao dok su debili kao ti zudjeli za tim.
Sto se prate lijepo ovi sto su na bloku, gay party
Godinama ne pisem, ne ovdje, nego opcenito.Centre forward je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:50Neutral je rek'o da neće pisat' na temi Bayerna jerbo su zločinci i co i fakat ne piše. Ovo što radi ne može se nazvat' pisanjem.
Danas, nemam preča posla, sam gled'o malo trening. Kim izgubljen k'o abdest. Slično djeluje i i forumsko lice sa 30 akaunta, Gorecka.
Forum je davno izumu, odlaskom secera, antona, burze, amerosm (hsv navijac) neaktivnosti effea itd.
Ko ce sa ovim debilima sto su ostali normalno komunicirati. Svaka cast tebi, omeru koji je tu dosao kao klinac sjecam se kao jucer, i drugim pojedincima
Imas van bayernovaca ledara koji je oduvijek bio top forumas, ostalo đeca debilna
poslije ovog napisao jos 2 posta u 5 minuta
taman cistimo temu pred novu sezonu, onaj halid je upgrade, volio bih vise sljivu vidjeti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Razlog je nebitan
Šljivo nek dođe uz onu pjesmu sumorno jutro
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Dakle, sudeći po Breninoj pjesmi, pp su stigle na adresu.
Još koga naći da to ovjekovječi i može Putin udariti.
Još koga naći da to ovjekovječi i može Putin udariti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne, nego uzimaju jednog svakako. Prodali ili ne De Ligta. Ne mogu uzeti obojicu jer nema prodaje igrača još uvijek. Simons je svakako prvo posudba, dakle jedino trebaju brinuti o godišnjoj plati prvo. Što su se i dogovorili s njim. Problem je dovođenje jer je i PSV umiješan u njegov transfer. Tako da je kupovina malo složenija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
To je u teoriji, ali sve ovisi o dogovorenoj klauzuli. Vi možete uzet Simonsa na posudbu (on i preferira dolazak kod vas) i da se nakon godinu dana vrati u PSG. Ali to nije vaš modus poslovanja (srećom) već se odmah dogovara i otkupna klauzula. Ako je ta klauzula npr. 90 milki onda posao itekako ovisi o prodaji, bez obzira što dospijeva iduće godine. Bilo bi lakomisleno (i nije vaš stil) natovarit veliku obavezu na vrat sa neizvjesnom nadom da će se dogodine već nešto prodat. Dogodine vam npr. može nekoliko igrača ispast na duže staze pa ćete imat još veće obaveze jer ćete ih morat nadomjestit; ili možete imat tako lošu sezonu da ćete teško krpat finanacijsku konstrukciju itd., rizika ima puno.Bundesliga je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:56
Ne, nego uzimaju jednog svakako. Prodali ili ne De Ligta. Ne mogu uzeti obojicu jer nema prodaje igrača još uvijek. Simons je svakako prvo posudba, dakle jedino trebaju brinuti o godišnjoj plati prvo.
Znaci neko od ovog trojca Olmo, Simons, Doue ce gotovo pa sigurno zavrsiti u Bayernu. Naravno prioritet mora biti Xavi koji je buduci WC igrac.
Strasan igrac koji je blistao u RBu pored nekakvih Kampla i Baumgartnera, sta bi tek radio u Bayernu pored Musiale, Kanea, Olisea itd.
Svidja mi se sto nasi ne zele pustiti de Ligta ispod 50 milki. EPLtardi misle da ce im Bayern pokloniti top stopera za kikiriki a tamo inace svaki debil koji jednom predribla igraca kosta 60+, e nece moci.
Strasan igrac koji je blistao u RBu pored nekakvih Kampla i Baumgartnera, sta bi tek radio u Bayernu pored Musiale, Kanea, Olisea itd.
Svidja mi se sto nasi ne zele pustiti de Ligta ispod 50 milki. EPLtardi misle da ce im Bayern pokloniti top stopera za kikiriki a tamo inace svaki debil koji jednom predribla igraca kosta 60+, e nece moci.
Ti ćeš nekome reći da piсka, oj krv ti јebemNeutral je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:54Nisam privatnu poruku dobio, blok. Nisam ni vidio sta si ovdje replicirao.
Sto se prate lijepo ovi sto su na bloku, gay party![]()
Fataj se ti hinjskog otkrivanja identiteta forumša, za bolje nisi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Florian #Wirtz, Bayern‘s top transfer target for 2025 as revealed!
… and confirmed again as Uli Hoeneß said today: „Everyone knows that I would love to see him at Bayern!“
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Kad vidim ovaj snimak pomislim da ćemo uzeti tripletu, iako sam skeptičan prema Vensanu.
•
- Centre forward
- Kontakt:
Wirtz se mora dovesti zbog nekog identiteta Bayerna, ako se mene pita. Najidelanije bi bilo sljedeće sezone, jer ih puškom ne možeš otjerat' ove, neki od parazita plus ozbiljan novac.

Ja nikad nisam dokučio ni koji je tvoj ex akaunt. Ne ide mi baš to. Može i PP.Arvid je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:26Ti ćeš nekome reći da piсka, oj krv ti јebemNeutral je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:54Nisam privatnu poruku dobio, blok. Nisam ni vidio sta si ovdje replicirao.
Sto se prate lijepo ovi sto su na bloku, gay party![]()
![]()
Fataj se ti hinjskog otkrivanja identiteta forumša, za bolje nisi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bice ovo duuug prelazni rok.Uli Hoeneß on transfers: "No more players will come unless two or three players leave first. Max Eberl and Christoph Freund know full well that no one will come unless some prominent players leave.
Ako je kobasičar tako rekao, tako mora biti.
Dvojac Eberl/Freund ce se morati dobro namuciti dok prodaju bilo koga od otpisanih
Lenaa post_id=9873582 time=1721561972 user_id=50751 Uli Hoeneß on transfers: "No more players will come unless two or three players leave first. Max Eberl and Christoph Freund know full well that no one will come unless some prominent players leave.
To se i moglo ocekivati...jer bi zaista previse bilo, ne znam i ovo sto ima gdje ce smjestiti osim ako ne poduplaju klupu, a ni tribine nece biti prazne. Ovaj Simons jos nije potvrdjen igrac, mislim potvrdjen u smislu da moze biti prevaga, neko ko ce donositi trofeje i za koga se isplati dati 90 milliona. Mene u neku ruku podsjeca na malo ofanzivnijeg Kutinja, moze zablistati kao rjetko ko, ali moze biti i nikakav nekoliko utakmica, pa hajde ti to istrpi ako si na najvecem levelu i par utakmica moze prelomiti sezonu. U Lajpcigu jeste bio solidan na EP malo iznad osrednji, ali to i ne znaci puno. U Lajpcigu su odlicni bili i Zubalo, Sabitzer, Leimer, Upamecano. Medjutim pare svakako nisu moje, ako misle da vrijedi neka daju za njega De Ligta, Gnarrija i jos dodaju koju desetinu...iako je nebi za njega dao ni pola De Ligta. Pavlovic je bar za mene bahno niotkuda, nije se prije pominjao kao neki extra talent, i da nije prezimena siguran sam da ga nebi ni "registrovao" do prve utakmice. Nekako i prebrzo smo se oslobodili Sabitzara pa i Gravena i ostali prakticno samo na Gorecki od ovih box to box, pa je momak docekao svoju sansu i po meni je odlicno iskorstio, Ponekad izgleda nekakav shljampav, nekordinisan u pokretima narocito kako utakmica odmice, kostao nas je jednog gola protiv Reala, ali valjda imamo i te neke medicinare, nutriciste, kondicionare...pa neka ga dovedu u red, Kad je Leon mogao buknuti za onu jednu sezonu mozda moze i on. Mogao bi biti nezamjenljiva karika na sredini dugi niz godina, osim sto zna igrati ima i slifa kada zaustaviti napad protivnika, napraviti prekrsaj i za zuti ako treba, itd, itd. Sto se tice sredine terena, mislim da tu Klop ima najacu viziju, jer iako nisu pobrali glavnu slavu trojac Henderson, Fabinjo, Wajnaldum je bio fenomanalan i onda je bilo olaksano majstorima Salah-Firminjo-Mane, pokupiti kajmak i donijeti mnoge titule. Vidjecemo da li ovaj nas novi nesto slicno priprema.
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 21 jul 2024, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Uli bi trebao već jednom da umukne, što bi rekao jedan forumaš
Samo se sramoti sa ovim glupim izjavama. Pazite šta je rekao za Goretzku
Samo se sramoti sa ovim glupim izjavama. Pazite šta je rekao za Goretzku
Btw, još je dodao indirektno da bi ostavio Upamecana, a prodao De Ligta jer ga Ten Hag poznaje. Odyebi više iz kluba, pa seri iz Tegernsea ili odakle već dosado Božija.Uli Hoeneß on Goretzka: "At Bayern, there's no situation where you say he won't get another chance. A new era begins tomorrow in the training camp. And if Leon is in top form, it doesn't mean he can't play for us."
Uli Hoeneß on the German national team: "The development of the team was phenomenal. The English would say: There's more to come. Every morning when I wake up at Tegernsee and brush my teeth, I'm happy to live in Germany. Imagine you live in the USA and Trump is the president" [@_kochmaximilian]
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Meni više nije ni zabavno čitati ove nebuloze, već žalosno. Ima istine ona, što stariji ljudi to luđi.Arvid je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:19Uli Hoeneß on the German national team: "The development of the team was phenomenal. The English would say: There's more to come. Every morning when I wake up at Tegernsee and brush my teeth, I'm happy to live in Germany. Imagine you live in the USA and Trump is the president" [@_kochmaximilian]![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.