Za sad nista, cekaju se golmani da dodjuBihacit1937 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:14100 posto se slazem sa tobom. I ako su takvi ko sto ljudi pricaju da svaku noc su nadrmani i nasikani onda nema smisla. Pa bolje dovesti neke mlade igrace koji su zeljni dokazivanja.LloriS je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:09Zaric i Poturalic a i ovaj prvobitno novi golman su sasvim zasluzeno "otjerani" i ako je to gruba rijec, ali jednostavno sami su sebe otjerali.
Ti da trazis 3000 sad na ruke i 3000 na pocetku sezone i platu 1800, a prosle sezone si igrao za 1000 maraka i jedva ostao
u ligi, sto je previse previse je.
Jedinstvo ne moze niko ucjenjivati pa ni oni.
Zato je Zara i zvao ponovo i kukao molio da se vrati, medjutim kasno je bilo, jednostavno su ucjenjivali da iznude sto vise a to im nije uspjelo.
Jedinstvo je vece od svih nas !!
Lloris znas li o kakvim pojacanjima sta? Ti to moras znati hhh
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
U koju ekipu je otisao Bilic, koji rang Turske?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bog dragi zna, mozemo samo nagađati
-
nebeskasila
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Da nema neka prijateljska dogovorena vec mozda
Trebao doci Fenerbahce al nemamo 11 igraca za mec
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Dogovorio je Hasan još u aprilu prijateljsku sa Hertom Berlin,biće valjda u augustu 
Možda je za muštuluka ali sam načuo da se nisu uspjeli dogovoriti.Bila je druga turska liga po jačini u pregovorima ali eto znaćemo ubrzo.Ispuniće se velika želja njegovom ocu da još bar jednu sezonu ostane i brani u Jedinstvu.I Jusićevi su bili za ostanak ali ipak ona šarada od skupštine sa našim đeneralima i đeneralčićima je presudila da Amar i velik broj momaka napusti klub.Uglavnom nisam siguran da li su uspostavili kontakt ali ako je ovo istina mislim da je jedna lijepa vijest za sve nas.pozz
Nista od toga, novi golman je Edis Nanic 2004 sa posudbe iz Veleza a drugi golman je iz Azerbejdzana, i oni dolaze ubrzo.ammimr je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:34Možda je za muštuluka ali sam načuo da se nisu uspjeli dogovoriti.Bila je druga turska liga po jačini u pregovorima ali eto znaćemo ubrzo.Ispuniće se velika želja njegovom ocu da još bar jednu sezonu ostane i brani u Jedinstvu.I Jusićevi su bili za ostanak ali ipak ona šarada od skupštine sa našim đeneralima i đeneralčićima je presudila da Amar i velik broj momaka napusti klub.Uglavnom nisam siguran da li su uspostavili kontakt ali ako je ovo istina mislim da je jedna lijepa vijest za sve nas.pozz
genijalno, ne znam ni sta ce nam ovih nekoliko domacih, daj da ih sve istjeramo
Nanic je iz Buzima, a Bilic kad je odlazio je rekao ako ne prodje u Turskoj da ce se vratiti u Jedinstvo, receno mu je da ga Jedinstvo ne moze cekati jer pripreme pocinju, i ne mogu mu obecati da ce biti prvi golman.
I ovi tamnoputi igraci nije sigurno da ce svi ostati, proci ce tu jos igraca kroz klub do pocetka prvenstva.
Dovodis na posudbu njega iz Veleza umjesto da si vratio Bilica ako vec nije prosao... i golman je, kakve veze ima sto pripreme pocinju, kao to nesto bitno puno kod nasLloriS je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:57Nanic je iz Buzima, a Bilic kad je odlazio je rekao ako ne prodje u Turskoj da ce se vratiti u Jedinstvo, receno mu je da ga Jedinstvo ne moze cekati jer pripreme pocinju, i ne mogu mu obecati da ce biti prvi golman.
I ovi tamnoputi igraci nije sigurno da ce svi ostati, proci ce tu jos igraca kroz klub do pocetka prvenstva.
Bitno je jer dva dana vec nemas golmana na treningu, ovo za Bilica ja cujem sad tek da nije prosao na probi.harden je napisao/la: ↑21 jul 2024, 01:04Dovodis na posudbu njega iz Veleza umjesto da si vratio Bilica ako vec nije prosao... i golman je, kakve veze ima sto pripreme pocinju, kao to nesto bitno puno kod nasLloriS je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:57Nanic je iz Buzima, a Bilic kad je odlazio je rekao ako ne prodje u Turskoj da ce se vratiti u Jedinstvo, receno mu je da ga Jedinstvo ne moze cekati jer pripreme pocinju, i ne mogu mu obecati da ce biti prvi golman.
Problem je to sto je sa Nanicem dogovor krenuo prije 7-8 dana dok je Bilic jos bio na probi, i na kraju su dogovorili prije dan dva sa Nanicem, a uporedo i ovog stranca.
Ne mozes se upustiti u situaciju pogotovo sa golmanima, sta da je ovaj ostao u Turskoj, ko je mogao garantovati da nece ostati tamo, a da nisi krenuo u potragu za drugim golmanima i razgovor sa Nanicem, jos i onaj iz Kaknja propade, tesko je u ovom periodu naci golmana.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa ne moze njega niko cekati, njemu je Jedinstvo bilo zadnja opcija i to je to. Golman se mora naci, a to sad sto on nije prosao jbg, zao mi je jer bi volio da uspije, ali nije on toliki kalibar za neke vece stvari. Ja ne zalim puno za nasima jer malo ih je dobrih
Nanić je za Bilića realno Neuer!
Upravo to, po pricama je puno kvalitetniji golman i korpulentniji, a i ovaj stranac, pa eto ih neka se kolju za prvog golmana.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Iskreno ne kontam zasto ljudi ovdje toliko pate za njim, a i po fb. I Nanic je nas, ako planiramo gledati kanton komplet
Ti ti ti
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Ljudi nemojte zajebavati. Kakav bilic,pa sjetite se samo sta je radio. U predprosloj i prosloj sezoni,koliko je puta poklonio golove izdavao lopte protivnickim napadacima da daju golove i to na vise utakmica Bgm. I jos je tu bilo dosta drugi gresaka koje su nas kostale dobri bodova. Iskreno ja sam samo cekao da dovedu bilo kakvog golmana.
A ovaj nanic je odlican golman u zadnjih par godina sigurno najveci golmanski talent sa kantona. Sigurno ce doci ovdje da se pokaze
A ovaj nanic je odlican golman u zadnjih par godina sigurno najveci golmanski talent sa kantona. Sigurno ce doci ovdje da se pokaze
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.