PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Ma moja greška ja se brzo iznerviram nakon gola, ali džaba takav sam oduvijek, brzo se iznerviram i to ne mogu promijeniti nažalost ..... 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
pa meni jarane nakon svake tekme pozele vise srece, ali nikad da dodje 
i uvjek cim zabijem go, odjednom pocne lagat
- Goalgetter
- Kontakt:
Preostale su jos 3 utakmice kup-a:
Galatasaray - Udinese
Bilbao - Sevilla
Fulham - Parma
Uostalom, ko nije postavio SS od strijelaca, jednostavno mu igrace necu ubrojati u listu strijelaca.
Galatasaray - Udinese
Bilbao - Sevilla
Fulham - Parma
Uostalom, ko nije postavio SS od strijelaca, jednostavno mu igrace necu ubrojati u listu strijelaca.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Karaon sam slao pp ali neodgovara.Goalgetter je napisao/la:Preostale su jos 3 utakmice kup-a:
Galatasaray - Udinese
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
novosti iz Gelzehkirhena. Schalke je raskinuo ugovor sa Gazpromom, i potpisao novi cetverogodisnji ugovor sa
doo Gradjevinski materijal UDARNIK
promocija novih dresova veceras
pozz
doo Gradjevinski materijal UDARNIK
promocija novih dresova veceras
pozz
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije problem, 3:0 za tebe ako se ne javiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Karaon sam slao pp ali neodgovara.Goalgetter je napisao/la:Preostale su jos 3 utakmice kup-a:
Galatasaray - Udinese
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako cemo vjerovat majesticu, to je zato sto ti protivnici sami izazivaju lag da bi te onesposobilisamir_tm87 je napisao/la:pa meni jarane nakon svake tekme pozele vise srece, ali nikad da dodje
Donnie Darko je napisao/la:ako cemo vjerovat majesticu, to je zato sto ti protivnici sami izazivaju lag da bi te onesposobilisamir_tm87 je napisao/la:pa meni jarane nakon svake tekme pozele vise srece, ali nikad da dodje
Ne moze biti da je lag kad das gol..Ili ti laga ili ti ne laga(prvo,drugo pol.)..Skini program koji se zove fraps i kada to primijetis samo snimaj,pa postavi na pes6j.net forum
Stvarno ne vidim razloga zašto se to radi
(ovo je samo igra!, ali za neke sigurno i nešto više
).
Na početku kada su se postavljale brzine neta nije bilo kritičnih, a ovdje vidim svako malo se lag javlja (kako to sad), znam ako su otvoreni programi, ako skidaš nepto da će lagati, ali moraš li baš tih 15 minuta biti online?
Znači ovo se odnosi na one koji rade te stvari, pa što upošte igrate nemojte se bezveze zamarati, taj bod što ćete osvojiti ili 3 vam ne znače mnogo, ponovo na kraju će doći neko bolji kojem ni taj lag neće biti prepreka.
Na početku kada su se postavljale brzine neta nije bilo kritičnih, a ovdje vidim svako malo se lag javlja (kako to sad), znam ako su otvoreni programi, ako skidaš nepto da će lagati, ali moraš li baš tih 15 minuta biti online?
Znači ovo se odnosi na one koji rade te stvari, pa što upošte igrate nemojte se bezveze zamarati, taj bod što ćete osvojiti ili 3 vam ne znače mnogo, ponovo na kraju će doći neko bolji kojem ni taj lag neće biti prepreka.
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Nije problem, 3:0 za tebe ako se ne javiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Karaon sam slao pp ali neodgovara.Goalgetter je napisao/la:Preostale su jos 3 utakmice kup-a:
Galatasaray - Udinese
PES6 Kup pocinje u ponedjeljak, 28.03.2011
- PES6 Kup se igra svake sedmice, tj. igraci imaju jednu sedmicu da odigraju kup
dakle da se razumijemo on ima fore do 4.1 a do tad ce mu net doci
a ajd moze li neko meni objasniti zasto kad god neko igra sa mnom, laga meni jedno poluvrijeme, a njemu drugo. Jasno je meni da sam ja jedno host, a on drugo ali zasto uvijek kod mene lag, kad sve lijepo pozatvaram. Da li moze biti do compa, posto igram na starom koji je poprilicno spor. brzinu neta sam postavio i uklapa se negdje u prosjek. eto ako ima koja dobra informaticka dusa nek pomaze.juventus 0244 je napisao/la:Stvarno ne vidim razloga zašto se to radi(ovo je samo igra!, ali za neke sigurno i nešto više
).
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Meni laga poluvrijeme u kojem sam ja host iako je moj upload 0.25 ali ja patim vise zbog toga jer se nikako nesnalazim po lagu i dosad sam ja mislim primio samo jedan go u poluvremenu u kojem nije lagalo a sve ostale golove koje sam primio, primio sam ih kad mi je lag bio. Neznam u cemu je problem i sto mi laga, ali tako je kako je 
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
-
jasko_juve
- Kontakt:
Može biti i do comp-a, ako je slabija grafička logično da bi moglo biti do toga (ali ne vjerujem da ti je toliko loša), mislim da i onaj PING ima veze sa lagom, ali ne znam sad sigurno. Ja znam kad igram kod cimera na laptopu, da mi laga, ali to je do laptopa, jer koči uvijek kad igramo na njemu (znači i kad nije online)
ma ono ne zalim se ja, vec se poprilicno snalazim, nego ne bih zelio da protivnici imaju problema i da mi se javi neko i kaze da ne igram fer. jos kad igram s ljudima sa ovog foruma taj lag je vrlo podnosljiv, za razliku od onog kad igram sa strancima
Ma meni je to npr. veliki problem i mislim da mi je lag puno veci nego tebi,jer ne mogu da vjerujem da se snalazis sa onim lagom,prosto nemoguce.Ne predstavlja mi to problem u smislu hocu li te pobijediti,nego ovu igru igram da se zabavim,a kad' igram sa tobom to je sve osim zabave..Npr. moram u prvom poluvremenu (ako si ti host) staviti sve u odbranu i samo kocku pritiskati da izbijam loptu,pa onda promjena taktike i svi u napad u drugom.Nije mi uopste bitno da izgubim,taman i finale,protiv tebe,ali mi igra vise nije igra,nego neko neugodno snalazenje i pobjedjivanje laga.Ne krivim te nista,jer stvarno znam da nije do tebe,ali bilo bi lijepo kad bi to ikako mogao sreditidziza_23 je napisao/la:ma ono ne zalim se ja, vec se poprilicno snalazim, nego ne bih zelio da protivnici imaju problema i da mi se javi neko i kaze da ne igram fer. jos kad igram s ljudima sa ovog foruma taj lag je vrlo podnosljiv, za razliku od onog kad igram sa strancima
- drH(za PES 6)
- Kontakt:

Evo do neta nije, komp iako jeste stariji, offline ide normalnom brzinom, a to nije lag da ti se zamrzne slika, pa nakon 5 sekundi odmrzne, nego jednostavno usporeno sve bude, ne puno ali ipak usporeno. A onda kad nisam host, igraci lete po terenu i to nije normalna brzina nego ubrzana. E zamislite da igrate sad jedno poluvrijeme ultra sporo, drugo ultra brzo. Dobro pa sam ijednu utakmicu dobio.
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
jbga brate evo pokusavam da sredim, a vjeruj da je i kod mene lag uzasan kad igram to jedno poluvrijeme, na sekundu se zamrzne slika, a kad krene vec lopta 50 metara otisla(karikiram), i ja tako i ligu igram jedno pol s jednom formacijom, drugo s drugomever je napisao/la:
Ma meni je to npr. veliki problem i mislim da mi je lag puno veci nego tebi,jer ne mogu da vjerujem da se snalazis sa onim lagom,prosto nemoguce.Ne predstavlja mi to problem u smislu hocu li te pobijediti,nego ovu igru igram da se zabavim,a kad' igram sa tobom to je sve osim zabave..Npr. moram u prvom poluvremenu (ako si ti host) staviti sve u odbranu i samo kocku pritiskati da izbijam loptu,pa onda promjena taktike i svi u napad u drugom.Nije mi uopste bitno da izgubim,taman i finale,protiv tebe,ali mi igra vise nije igra,nego neko neugodno snalazenje i pobjedjivanje laga.Ne krivim te nista,jer stvarno znam da nije do tebe,ali bilo bi lijepo kad bi to ikako mogao srediti
Pa po slici bi trebalo da ti ide normalno kao meni, ne znam u čemu je problem, možda baš u kompu.drH(za PES 6) je napisao/la:
Evo do neta nije, komp iako jeste stariji, offline ide normalnom brzinom, a to nije lag da ti se zamrzne slika, pa nakon 5 sekundi odmrzne, nego jednostavno usporeno sve bude, ne puno ali ipak usporeno. A onda kad nisam host, igraci lete po terenu i to nije normalna brzina nego ubrzana. E zamislite da igrate sad jedno poluvrijeme ultra sporo, drugo ultra brzo. Dobro pa sam ijednu utakmicu dobio.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.