E pa na te kazne sam ja ponosan za razliku od tebe. Klub direktno nije ostecen ni marke, navijaci su koliko se sjecam upali u teren i zbog toga je kaznjen Velez, nije Hasic upao, a svaka kazna za koju je on zasluzan je uperena bila iskljucivo protiv njega, ne protiv Veleza. A i tvoja generacija, ti sto su birali vukoyebine u koje ce ici, je upadala u teren i donosila kazne velezu, doduse za financijsku korist a ne zbog Veleza ali boze mojmostar_mo je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:00killafrommanilla je napisao/la: ↑21 jul 2024, 15:56Opet sjedis s likom koji ti je rekao da je Manijak zalutao na Carinu s nereda na Luci, ne valja ti to.mostar_mo je napisao/la: ↑21 jul 2024, 15:49Ovdje niko da se zapita jel uprava stvarno mogla ista uciniti da zaustavi Klafurica nego svi jedva docekali da pljuju po Kevelju.
E pa sad cu vam reci da vam je Hasic u kojeg se zaklinjete davao pristanak za neke poslove koje je Kevelj kao operativac obavljao tada , a necu da pisem o cemu se radi jer cete morati jest **** koja ste izasrali.
Nema sve posteno ko opatice samo Kevelj grijesan. Da ga nije bilo ne bi se ni vratili u premijer ligu te sezone.
Hajde reci nam koje je poslove obavljao Kevelj za Hasica, da ti se nasmijemo kao i kompletan forum tad. Kevelj nesto sredio, bitan pravo lik u politiciZna se ko je tad stegao malo i zaprijetio Sanelu Silicu da nas ne pokrade u Jajcu, a to nije bio Kevelj.
Kontas da zaboli svakog racku za Hasicem i tim UO mi pricamo samo kako je klub bio zasticen a SADA NIJE. Ne pravi ovo sukobom izmedju kevelja i hasica nego izmedju kevelja i veleza. Hasic je totalno nebitan lik sada, ali je dokazao da se klub moze zastititi itekako
Dobro je bio klub zasticen.. dobio kazne kakve nikad niko nije u ligi zbog njegove tvrdoglavosti i ne prihvatanju stvari onakvih kakve jesu.
Naravno da necu pisati o cemu se radi ovdje.
Dodji u grupu telegram pa cu ti napisati.

Klub je bio zasticen od grobara i marka nije curila iz njega, a mi (klub) smo pravili rezultate. Curi li sad pogledaj na Telegramu pa javi