FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pun stadion, po pobjedu, i miran revans. Sretno. 

Prvo, ovaj clanak hrvatski da je preko medija cuo za povezanost za Sarajevo je izuzetna laz. A i u samom tekst ima nelogicna izjava kako on ne zna da li su njegovi menadjeri bili u kontaktu sa ljudima iz Sarajeva. Drugo, moj izvor je neko mnogo blizak klubu i ako je on to rekao da se pregovara uveliko onda tek ovaj clanak da nikakvog kontakta nije bilo nema smisla. Uostalom i hrvatski mediji su pisali clanke i po forumu dinama su davno pocele kruziti price da je Mudrazija povezan sa nama. Trece, ovi debili sto prozivaju momke tipa duska,pantelija i ostale sto koliko toliko uspijevaju saznati ko je od igraca u igri, kao momke zeljne paznje, vi ste bas debilcine. Momci udju na forum da podjele sa ostalima ono sto svi zele da saznaju. Umjesto da se pise o potencijalnim pojacanjima da se malo razvedri tema(ljepse nego citati komentare gdje se svi prave rijec struke ili oni sto pljuju ili ukivaju u zvijezde igrace nakon 2 tekme) oni postanu predmet sprdanja pojedinih debila. Jedino sto ne gotivim je kad neko nesto sazna a pocne one glupe furke sa inicijalima i slicno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo opušteno, nije prvi put da se oko toga svađa ovdje.keli je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:33Prvo, ovaj clanak hrvatski da je preko medija cuo za povezanost za Sarajevo je izuzetna laz. A i u samom tekst ima nelogicna izjava kako on ne zna da li su njegovi menadjeri bili u kontaktu sa ljudima iz Sarajeva. Drugo, moj izvor je neko mnogo blizak klubu i ako je on to rekao da se pregovara uveliko onda tek ovaj clanak da nikakvog kontakta nije bilo nema smisla. Uostalom i hrvatski mediji su pisali clanke i po forumu dinama su davno pocele kruziti price da je Mudrazija povezan sa nama. Trece, ovi debili sto prozivaju momke tipa duska,pantelija i ostale sto koliko toliko uspijevaju saznati ko je od igraca u igri, kao momke zeljne paznje, vi ste bas debilcine. Momci udju na forum da podjele sa ostalima ono sto svi zele da saznaju. Umjesto da se pise o potencijalnim pojacanjima da se malo razvedri tema(ljepse nego citati komentare gdje se svi prave rijec struke ili oni sto pljuju ili ukivaju u zvijezde igrace nakon 2 tekme) oni postanu predmet sprdanja pojedinih debila. Jedino sto ne gotivim je kad neko nesto sazna a pocne one glupe furke sa inicijalima i slicno.
Ja sam onda trebao acc izbrisati nakon što nije došao onaj garonja na ljeto 2020

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hasselbaink?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:49Samo opušteno, nije prvi put da se oko toga svađa ovdje.keli je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:33Prvo, ovaj clanak hrvatski da je preko medija cuo za povezanost za Sarajevo je izuzetna laz. A i u samom tekst ima nelogicna izjava kako on ne zna da li su njegovi menadjeri bili u kontaktu sa ljudima iz Sarajeva. Drugo, moj izvor je neko mnogo blizak klubu i ako je on to rekao da se pregovara uveliko onda tek ovaj clanak da nikakvog kontakta nije bilo nema smisla. Uostalom i hrvatski mediji su pisali clanke i po forumu dinama su davno pocele kruziti price da je Mudrazija povezan sa nama. Trece, ovi debili sto prozivaju momke tipa duska,pantelija i ostale sto koliko toliko uspijevaju saznati ko je od igraca u igri, kao momke zeljne paznje, vi ste bas debilcine. Momci udju na forum da podjele sa ostalima ono sto svi zele da saznaju. Umjesto da se pise o potencijalnim pojacanjima da se malo razvedri tema(ljepse nego citati komentare gdje se svi prave rijec struke ili oni sto pljuju ili ukivaju u zvijezde igrace nakon 2 tekme) oni postanu predmet sprdanja pojedinih debila. Jedino sto ne gotivim je kad neko nesto sazna a pocne one glupe furke sa inicijalima i slicno.
Ja sam onda trebao acc izbrisati nakon što nije došao onaj garonja na ljeto 2020![]()

Bog Bosna i Bošnjaci
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jest, on me i dalje proganjaHZbec je napisao/la: ↑22 jul 2024, 01:39Hasselbaink?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:49Samo opušteno, nije prvi put da se oko toga svađa ovdje.keli je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:33Prvo, ovaj clanak hrvatski da je preko medija cuo za povezanost za Sarajevo je izuzetna laz. A i u samom tekst ima nelogicna izjava kako on ne zna da li su njegovi menadjeri bili u kontaktu sa ljudima iz Sarajeva. Drugo, moj izvor je neko mnogo blizak klubu i ako je on to rekao da se pregovara uveliko onda tek ovaj clanak da nikakvog kontakta nije bilo nema smisla. Uostalom i hrvatski mediji su pisali clanke i po forumu dinama su davno pocele kruziti price da je Mudrazija povezan sa nama. Trece, ovi debili sto prozivaju momke tipa duska,pantelija i ostale sto koliko toliko uspijevaju saznati ko je od igraca u igri, kao momke zeljne paznje, vi ste bas debilcine. Momci udju na forum da podjele sa ostalima ono sto svi zele da saznaju. Umjesto da se pise o potencijalnim pojacanjima da se malo razvedri tema(ljepse nego citati komentare gdje se svi prave rijec struke ili oni sto pljuju ili ukivaju u zvijezde igrace nakon 2 tekme) oni postanu predmet sprdanja pojedinih debila. Jedino sto ne gotivim je kad neko nesto sazna a pocne one glupe furke sa inicijalima i slicno.
Ja sam onda trebao acc izbrisati nakon što nije došao onaj garonja na ljeto 2020![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Niko nikad nece zamjeniti onoog bugara sto je na maldivima zenu taslacio dok smo ga mi na granici cekali..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma glupo je bilo koga nazivati debilom i željnog pažnje jer podijeli ovdje nešto što zna iz kluba. To se nikada ne zna, jer situacija se okreće iz minute u minutu bukvalno.
Ja sam preko svog izvora znao unaprijed dosta stvari (GIS mi je svjedok
)... ali sam imao i fula jer Kodro trebao biti predstavljen a propade sve, Husref sada trebao biti predstavljen a propade sve...
to su jednostavno takve stvari gdje jedna sitnica može sve da upropasti i preokrene.
Svi jedva čekaju da se podijeli neka info, a poslije kada se transfer stopira ide prozivanje u vidu lažnih insajdera itd. Što onda prizivate informacije, čekajte zvaničnu i riješen problem. Niko od nas ne piše ovdje jer mu je dosadno pa bomba.
Ja sam preko svog izvora znao unaprijed dosta stvari (GIS mi je svjedok

to su jednostavno takve stvari gdje jedna sitnica može sve da upropasti i preokrene.
Svi jedva čekaju da se podijeli neka info, a poslije kada se transfer stopira ide prozivanje u vidu lažnih insajdera itd. Što onda prizivate informacije, čekajte zvaničnu i riješen problem. Niko od nas ne piše ovdje jer mu je dosadno pa bomba.
- napoleon72
- Kontakt:
Vala niko kao Hajrovic. Slale se slike neke lafo iz Holivuda, on i Hadzija sjede (na istu foru par dana ranije Tino predstavljen). Tad su nas i prozvali "klub iz Lozionicke"
.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Sve ijedan igrac koji je dosao ovo ljeto, znalo se bar 5 dana prije potpisa.
Tako da nema mahale u klubu, okacite macku o rep.
Mene licno boli qurac jel ko dobio info il ne, svakako pratim samo zvanicnu
Poyy
Tako da nema mahale u klubu, okacite macku o rep.
Mene licno boli qurac jel ko dobio info il ne, svakako pratim samo zvanicnu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
U cetvrtak je dan bez kise. Sve je ostalo na nama
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Daj srećo pogledaj pa 10tku nam za protivnika daj
Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
Ilves Tampere (FIN) - FK Austria Wien (AUT)
FC Zürich (SUI) - Shelbourne FC (IRL)
Molde FK (NOR) - Silkeborg IF (DEN)
Wisła Kraków (POL) - SK Rapid Wien (AUT)
FK Auda (LVA) - Cliftonville FC (NIR)
Zadnji par je ok...spezial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:37Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Prvi ili zadnji
Haj bar su ova ostala gostovanja lijepi gradovi, ako nista nisu neki kazahstani i azerbejdzani nego bec i cirihPantelija je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:46Zadnji par je ok...spezial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:37Bordo-bijeli, ukoliko prođu Spartak, igrat će protiv nekog od narednih ekipa:
Šta je ovo jbt, nosioci fol
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Shategabri
- Kontakt:
Koji je najteži? Te dobijamo.
Iskreno, ja sam i konto da ćemo dobaciti do 3. pretkola ove sezone.
Mora se biti prvak za nešto više.
Iskreno, ja sam i konto da ćemo dobaciti do 3. pretkola ove sezone.
Mora se biti prvak za nešto više.
Koševo Zapad
3. i 4. teško možemo bilo šta, pogotovo 4, ali ovo ostalo je za potući se
Jedino ovaj zadnji par ovi ostali su bolje ekipe
Jbt mi vec prosli u 3 pretkolo 
Ma sa ovog spiska ako dodjemo do njega svi zahebani, jedino zadnji par da ni vjerovatno bili favoriti (na papiru)

Ma sa ovog spiska ako dodjemo do njega svi zahebani, jedino zadnji par da ni vjerovatno bili favoriti (na papiru)
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, hazarder, mnon46, perodeformero, Sinfoc1986, Tatamata1946, ubipara i 58 gostiju.