Mi ćemo u Gradačcu sadit šljive na stadionRKO je napisao/la:Prvo da razjasnimo i moramo svi biti svjesni da je u BiH kriminal i politika umjesana u sve i u gacama ih ima![]()
Svi znamo kakav je Dodikov stav i sta je izjavio"da je neprihvatljivo da bude 1 predsjednik" i onda svi iz RS glasaju protiv,al bas svi!Pogledajte sta HDZ radi u formiranju vlasti u Federaciji i onda svi glasaju protiv statuta a "Iljini" su mozes mislit suzdrzaniovi "bosnjacki" predstavnici su svi za statut da nebi bilo suspenzije i iz razloga da bi sacuvali fotelje,kriminalci.Na prethodnom glasanju(prije par mjeseci) je i Colakovic bio protiv pa mu se fotelja zatresla pa sad za.
Dakle da rezimiramo: u savezu(pokojnom ili rahmetli) su vladali politika i kriminal!!Dokaza ima milion.
U novi savez primiti ljude koji nemaju niti jedne dodirne tacke sa politickim strankama,koji nisu krivicno gonjeni i koji su sposobni u svom poslu(ekonomista,pravnik,menadzer....)
UEFA mora napraviti i izbore,pod njihovim nadzorom i bez ostvrtanja na nacionalnost i vjeru!Samo ime i prezime bez ikakvih predznaka.....
Sutra cemo vidjeti sta ce UEFA odrediti i kako dalje.
Ja se samo nadam da nece odluciti da mi sami BiH moramo sve srediti jer onda mozemo na stadione posaditi krompir,krastavce,grah......nikad se nece dogovoriti.
Jedino gdje bi se svi slozili a to je "Hocemol´ ukrast 10miliona€ od TV prava ili slicno?Svi bi digli zelene kartonice za DA"

Potpuno si u pravu, novi ljudi moraju doći koji nemaju trunke u sebi politike, koji su čitav život živjeli sportski i koji su u dobroj mjeri već situirani tako da ih ne vuku neke nemoralne radnje.