FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo skromno nasi predstavnici nisu protiv nikog favoriti,dolazimo iz lige gdje nema igre i gdje ti sudije svirnu 50 faulova i priznaju neregularne golove
Mi smo od Aktobea primili 3 gola na sred Koseva.
To je neki pokazatelj, ipak.
Polako. Nikakva euforija i stav "prolazimo Trnavi, idemo". Plus se revans igra u Trnavi.
Pametno, i polako.
To je neki pokazatelj, ipak.
Polako. Nikakva euforija i stav "prolazimo Trnavi, idemo". Plus se revans igra u Trnavi.
Pametno, i polako.
- FKS -
-
- Kontakt:
Koja je razlika kad igra Francis i Guli na krilima i kad Hasic peljator lopte igre.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vidis na ovom laznom prvaku. izgubili osjecaj za fudbalom, misle udarati krvnicki a proci bez faula. Isto i obrnuto, misle da im se protivnicki pogledi sviraju. Aha sta ima?! Pitanje je mogu li i oni i ove dvije mec lopte iskoristiti. Pravde ima, a to ce i osjetiti na svojoj kozi. Diletanti, moze se u BiH sve zavrsiti, a za dalje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:45Samo skromno nasi predstavnici nisu protiv nikog favoriti,dolazimo iz lige gdje nema igre i gdje ti sudije svirnu 50 faulova i priznaju neregularne golove
Mada je njima bio interes ova 2,5 - 3 mil sto su uzeli. To je sve politika i vracanje uloga/dugova, to najmanje veze ima sa sportom.
JOS JEDNOM, MI smo zadnja rupa na sviralu. OD svih ovih protivnika mi smo najpozeljniji svima. Tako se postaviti, nikakve visine, izvolte se braniti itd.
borba za svaki cm terena, koncentracija, pametno, pozrtvovano i to je to. Uzdati se u Boga, sve ostalo fijasko u najavi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
75% sanse za Cirih
10%molde
8% Bec
3%rapid
3%wisla
1%Auda
da ima roma,napoli,celzi,corintias na njih bi bilo 99%
10%molde
8% Bec
3%rapid
3%wisla
1%Auda
da ima roma,napoli,celzi,corintias na njih bi bilo 99%
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 22 jul 2024, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Vidis kako im igraci odlaze kad pozele,kriminalan klub u svakom pogledu,ovaj Var ce biti teska lakrdijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:54vidis na ovom laznom prvaku. izgubili osjecaj za fudbalom, misle udarati krvnicki a proci bez faula. Isto i obrnuto, misle da im se protivnicki pogledi sviraju. Aha sta ima?! Pitanje je mogu li i oni i ove dvije mec lopte iskoristiti. Pravde ima, a to ce i osjetiti na svojoj kozi. Diletanti, moze se u BiH sve zavrsiti, a za dalje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:45Samo skromno nasi predstavnici nisu protiv nikog favoriti,dolazimo iz lige gdje nema igre i gdje ti sudije svirnu 50 faulova i priznaju neregularne golove
Mada je njima bio interes ova 2,5 - 3 mil sto su uzeli. To je sve politika i vracanje uloga/dugova, to najmanje veze ima sa sportom.
JOS JEDNOM, MI smo zadnja rupa na sviralu. OD svih ovih protivnika mi smo najpozeljniji svima. Tako se postaviti, nikakve visine, izvolte se braniti itd.
borba za svaki cm terena, koncentracija, pametno, pozrtvovano i to je to. Uzdati se u Boga, sve ostalo fijasko u najavi
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
var je prevara, ja to govorim od kako je uveden. Smijesno, tj. i ako se desi neko "iznenadjenje" sto ne ide na ruku kome treba, tu je var da to ponisit. Vec je more primjera bilo. Sreten Udovcic iz var sobe, grohotom se smijem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:56Vidis kako im igraci odlaze kad pozele,kriminalan klub u svakom pogledu,ovaj Var ce biti teska lakrdijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:54vidis na ovom laznom prvaku. izgubili osjecaj za fudbalom, misle udarati krvnicki a proci bez faula. Isto i obrnuto, misle da im se protivnicki pogledi sviraju. Aha sta ima?! Pitanje je mogu li i oni i ove dvije mec lopte iskoristiti. Pravde ima, a to ce i osjetiti na svojoj kozi. Diletanti, moze se u BiH sve zavrsiti, a za dalje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:45Samo skromno nasi predstavnici nisu protiv nikog favoriti,dolazimo iz lige gdje nema igre i gdje ti sudije svirnu 50 faulova i priznaju neregularne golove
Var samo za gol liniju i ofsajde iz aviona
ps: hasic igrac koji voli loptu u noge. Romanticari, koji lagano izumiru u modernom fudbalu. I ja sam prije za Kyeremeha i Gulija, konkretni, okomiti, bez petljanja, Lopta iz prve..
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 22 jul 2024, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
Hasić bio ubijao kod Zekića. Fantastičan igrač za ovu ligu. Slično kao što je Francis prodisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:50Koja je razlika kad igra Francis i Guli na krilima i kad Hasic peljator lopte igre.
Generalno je napadački učinak iz prošle sezone potpuno irelevantan, zato što nas je vodio ziheraš koji ne napada, nego računa na golove iz tranzicije i kontri.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Zekic ne voli takve igrace vec radilice kao Guli i Francis 90 min borbe,trkescholsey je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:58Hasić bio ubijao kod Zekića. Fantastičan igrač za ovu ligu. Slično kao što je Francis prodisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:50Koja je razlika kad igra Francis i Guli na krilima i kad Hasic peljator lopte igre.
Generalno je napadački učinak iz prošle sezone potpuno irelevantan, zato što nas je vodio ziheraš koji ne napada, nego računa na golove iz tranzicije i kontri.
- Shategabri
- Kontakt:
Sad ces vrlo izvjesno biti napadnut od dosta forumasa. A ja sam slavio taj dan kada je on otisao iz ekipe. Hasic je za mnoge ovdje ko ikone. A zapravo je igac koji je apsolutno lovio i usporavao cijelu igru i ekipu, i bio nevjerovatan potrosac lopti. Samo nek je otisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:50Koja je razlika kad igra Francis i Guli na krilima i kad Hasic peljator lopte igre.
- FKS -
Prije bih rekao da Rožman voli takve.. pa da pritom uništi veliki dio njihovog ofanzivnog potencijala, uklapajući ih u svoje ziheraške vizije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:00Zekic ne voli takve igrace vec radilice kao Guli i Francis 90 min borbe,trkescholsey je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:58Hasić bio ubijao kod Zekića. Fantastičan igrač za ovu ligu. Slično kao što je Francis prodisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:50Koja je razlika kad igra Francis i Guli na krilima i kad Hasic peljator lopte igre.
Pod Zekićem su mnogi doktori lopte protrčali, siguran sam da Hasić ne bi bio izuzetak.
Pa tog Keremeha kojeg hvalis je prodiso kod Rozmana kad mu je naso poziciju?scholsey je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:06Prije bih rekao da Rožman voli takve.. pa da pritom uništi veliki dio njihovog ofanzivnog potencijala, uklapajući ih u svoje ziheraške vizije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:00Zekic ne voli takve igrace vec radilice kao Guli i Francis 90 min borbe,trke
Pod Zekićem su mnogi doktori lopte protrčali, siguran sam da Hasić ne bi bio izuzetak.
Hasic talentovan ali nije za nase lige ne mozes ti driblat po pasnjacima lopta odskace pola metra, zato su Guli i Francis dobri jer su brzi i idu direktno a ne petljaju
Inace kakve smo kurate srece ove godine sa zrijebom, iskreno ne ocekujem nista, vjerovatno nam ne gine Cirih ili oni porazeni iz duela Molde Silkeborg
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U tim kalkulacijama racunajte da smo mi igrali sa protivnikom gdje su Guli i Kyeremeh imali prostora, ekipe koja nije parkirala autobus ispred gola ko sto ce ti Gosk parkirati.
Naravno napredak se vidi i vidi se da Zekic ne prepusta slucaju ni navalni dio da bude kreativan sam od sebe (sto mi je bila najveca glupost kod Rozmana). Svakako kvalitet za to moras imati i ja mislim da nama u ovoj konstalaciji Hasic nije ni potreban. Navalni dio ekipe je fino popunjen ako niko (Renan) ne ode. Onda treba svakako zamjena.
Stoper stoper i stoper pod moranje i to kvaliteta, to ako ne uspijes dovesti nema nas nigdje.
Mudrazija hoce-nece. Kvalitet jeste i bujrum mu, ali nije De Bruyne.. Tu nas ima dovoljno.
Kvalutetan kreativan ofanzivno orjentisan veznak je isto pod must.
Naravno napredak se vidi i vidi se da Zekic ne prepusta slucaju ni navalni dio da bude kreativan sam od sebe (sto mi je bila najveca glupost kod Rozmana). Svakako kvalitet za to moras imati i ja mislim da nama u ovoj konstalaciji Hasic nije ni potreban. Navalni dio ekipe je fino popunjen ako niko (Renan) ne ode. Onda treba svakako zamjena.
Stoper stoper i stoper pod moranje i to kvaliteta, to ako ne uspijes dovesti nema nas nigdje.
Mudrazija hoce-nece. Kvalitet jeste i bujrum mu, ali nije De Bruyne.. Tu nas ima dovoljno.
Kad mu je našao poziciju - stručnjak, plaćen da bude profi trener, i to plaćen kao 50% ostalih trenera lige skupa.
Nije drug Hasić mogao ništa drugo (dobro, pretjerujem, definitivno je mogao biti manje sebičan) jer nije imao s kim. Falilo mu je opcija za neki dupli pas, za neki trokut na ivici šesnaest.. ukratko: Falilo mu je saigrača u završnici. Falilo je zato što ih trener svojim zamislima nije dovoljno često dovodio u taj dio terena, nije mu falilo zato što Hasić ne zna.
I nemoj me pogrešno skontati, daleko od toga da ga oplakujem, nije Messi.. biće i boljih. Samo kažem da je uzrok loše ofanzive u prošloj sezoni isključivo trener i njegova vizija fudbala, ništa drugo.
- Shategabri
- Kontakt:
Parkiraju protivnici bus i kontra Španije, pa to nije problem.nokee je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:23U tim kalkulacijama racunajte da smo mi igrali sa protivnikom gdje su Guli i Kyeremeh imali prostora, ekipe koja nije parkirala autobus ispred gola ko sto ce ti Gosk parkirati.
Kad ti imaš dovoljno ofanzivnog potencijala i smislenu igru, taj parkirani bus ima negdje pukotinu.
Ako Guli i Kera ne znaju igrati protiv GOŠK-a, nije to to onda.
Koševo Zapad
Pored Bubanje pravo pojacanje je i povratak Gulija. I za Rockova se donekle moze reci da je upgrade u odnosu na Ilieva,sa Rogicem ga ne treba ni porediti. Pa i ovaj Dordevic moze proci za rotacije ali da je nekakav upgrade apsolutno ne.
I to je to sto se tice pojacanja i nadogradnje ekipe sve ove ostale prinove su tu samo da popune broj i prije ili kasnije bice raskid.
Od momaka iz prethodne sezone ja dosta ocekujem od Mehmedovica i Celika koji ce se vjerovatno u potpunosti afirmisati i ojacati klubski budzet transferom.
I to je to sto se tice pojacanja i nadogradnje ekipe sve ove ostale prinove su tu samo da popune broj i prije ili kasnije bice raskid.
Od momaka iz prethodne sezone ja dosta ocekujem od Mehmedovica i Celika koji ce se vjerovatno u potpunosti afirmisati i ojacati klubski budzet transferom.
- Shategabri
- Kontakt:
U ovoj situaciji, treće pretkolo i još jednom napunjeno Koševo bi bilo odlično.
Onda se fokusirati na ligu i kup.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jel mu Rozman kriv za pogresne pasove, kojih je bilo bar 10 po utakmici, za visak kg, sebicnost, nezainteresovanost itd. Hasic je najvece smece poslije tatara koje je igralo za nas klubscholsey je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:24Kad mu je našao poziciju - stručnjak, plaćen da bude profi trener, i to plaćen kao 50% ostalih trenera lige skupa.
Nije drug Hasić mogao ništa drugo (dobro, pretjerujem, definitivno je mogao biti manje sebičan) jer nije imao s kim. Falilo mu je opcija za neki dupli pas, za neki trokut na ivici šesnaest.. ukratko: Falilo mu je saigrača u završnici. Falilo je zato što ih trener svojim zamislima nije dovoljno često dovodio u taj dio terena, nije mu falilo zato što Hasić ne zna.
I nemoj me pogrešno skontati, daleko od toga da ga oplakujem, nije Messi.. biće i boljih. Samo kažem da je uzrok loše ofanzive u prošloj sezoni isključivo trener i njegova vizija fudbala, ništa drugo.
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, mosarajvosa83, Serha i 54 gosta.