Prokleta zenica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zar je toliko neuslovan stadion da u slučaju prolaska stvarno moramo u Zenicu seliti? Pa zrinjski prošle sezone ugostio Aston Villu na bijelom brijegu, ne vidim što mi ne bismo mogli Wislu na Koševu
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Dobar zrijeb, nema sta. Ali valja se prvo potuci sa Spartakom. Tek sada vidimo kakva nam se prilika pruzila, sa malo jacom ekipim grupna faza bi bila realnost. Pokusati iznenaditi Spartak, ali bice tesko ljudi, mi kao sto neko rece, stopera nemamo kako treba..
Uzeo na aerodromu 6 komada istoka, kaže cura imaju ga još danas i tjt puklo
Ma na Kosevu igramo sta vsm je ba. Svi predkoli ce se igrst na kosevu pa i mozevse grupna abd igrat jer ce uefa progledat kroz prste kao i svinjskom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kolko je ovaj zrinjski sretna ekipa, nesto kao hrvatska repka zadnjih 6 godina.
Sto se tice nas, teze drugo nego trece pretkolo, ali ako do revansa ne stignu jos 2 vrijedna pojacanja nama ce svaka minuta biti teska. Ne znam sta se ceka s tim stoperom 2 mjeseca, svakako je 70% sansa da neces ubosti ono sto ti treba.
Sto se tice nas, teze drugo nego trece pretkolo, ali ako do revansa ne stignu jos 2 vrijedna pojacanja nama ce svaka minuta biti teska. Ne znam sta se ceka s tim stoperom 2 mjeseca, svakako je 70% sansa da neces ubosti ono sto ti treba.
NEMA NAZAD
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Zato PO prva u gostima (1:1), druga kuci, prepuno Koševo, 3:2, idemo u grupe i slavlje nakon tekme. Mokri snovi. Halalite, Spartak je finale!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ljudi, primili smo 3 gola (TRI) na sred Koseva, od Aktobea.
Spustimo se malo.
Boriti se treba. Dati sve od sebe. Ali nam mnoge stvari govore da nece biti lako.
Spustimo se malo.
Boriti se treba. Dati sve od sebe. Ali nam mnoge stvari govore da nece biti lako.
- FKS -
Auuu, ovo ako prodjemo aBd, a Rapid ce one Poljake sigurno, jak je Rapid ove sezone, moglo bi nas biti hladno 3 milje u Becu
Imamo fanstasticnu priliku 

Po Transfermarkt-u, drugi najvrijedniji igrač ekipe (Kacper Duda - 600€ - zadnji vezni) povrijeđen do 1.9.
Najvrijedniji eksponat im je napadač Angel Rodado - 700€.
Idući na listi je lijevi bek Jakub Krzyzanowski - 600€, dok je četvrti na svega 350€.
Samo da je proći Trnavu
hajmo Ismire, hajmo ZZ, hajmo ekipa, otvorilo nam se do playoffa, bitno je samo Trnavu izbaciti 
Najvrijedniji eksponat im je napadač Angel Rodado - 700€.
Idući na listi je lijevi bek Jakub Krzyzanowski - 600€, dok je četvrti na svega 350€.
Samo da je proći Trnavu

Dobili smo protivnika koji bi na papiru bio slabiji od nas.
Međutim, ne trebamo razmišljati sada o tome. Kao što kaže ZZ, treba se baviti samo protivnikom koji je trenutno ispred nas, a o Wisli ćemo razmišljati kad aBd dođe vrijeme za to.
Međutim, ne trebamo razmišljati sada o tome. Kao što kaže ZZ, treba se baviti samo protivnikom koji je trenutno ispred nas, a o Wisli ćemo razmišljati kad aBd dođe vrijeme za to.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Molio bih da ne analiziramo toliko taj duel Wisle Krakowa i Rapida, nego da se fokusiramo na ovaj sad, i u sljedeći četvrtak gdje aBd prolazimo u sred Trnave.
Pa 30 k stampali,sta ima sad da ih iznenadi.
Cuj navala.
Najgore je što godinama, niko da kaže i precizira, šta to treba doraditi i popraviti na Koševu, da bi se stekli minimalni uslovi za igranje treceg i četvrtog pretkola.Šta to ima Bijeli brijeg, što nema Koševo ?Objektivac1946 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:33Zar je toliko neuslovan stadion da u slučaju prolaska stvarno moramo u Zenicu seliti? Pa zrinjski prošle sezone ugostio Aston Villu na bijelom brijegu, ne vidim što mi ne bismo mogli Wislu na Koševu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Fulio si, ako Rapid dobije, igramo s Wislom.
Požurite s kartama, ja sam jučer uzeo, govori djevojka da idu kao lude.
Iznenadilo ih kao snijeg komunalno usred januara

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
+1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, NeSamSafetee, ubipara, ŠTA_JE i 57 gostiju.