FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
u sljedecem intervjuu ce i neutrala spominjat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta će tek biti kad bude Bajdenovih godina
Ulija safatali na nekoj godišnjici, 3 mjeseca se nije oglašavao.
Ulija safatali na nekoj godišnjici, 3 mjeseca se nije oglašavao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hoennes ima krivicu kao i Salihamidzic za enormne plate koje su dali onima koje danas tjeraju.
Bayern ce biti u jos tezoj pregovarackoj situaciji prilikom prodaje igraca, i vrlo moguce da ce biti promoran prodati igrace ispod trzisne cijene.
Bayern ce biti u jos tezoj pregovarackoj situaciji prilikom prodaje igraca, i vrlo moguce da ce biti promoran prodati igrace ispod trzisne cijene.
Uli ne treba pričati o igračima drugih klubova i tako otežavati poziciju u eventualnim pregovorima.Enormne plate su dali on i drugi iz odbora a ne Hasan.
Gortzka i Gnarby 18 mil.
Muller sa 33g 20 mil.Iako je meni omiljen igrač i legenda kluba ali ovo je preko svake mjere.
Ko će uzeti Goretzku sa 18 mil platom niko ili Gnarbyem ko je 90% vremena provodi u bolnici ili modnoj pisti.
Ali zato glume strogoću sa Daviesom šta veli Uli ni peni više kasno paša moj ostaće godinu i ode džaba Ništa naučili niste iz slučajeva Ballack,Alaba.
Gortzka i Gnarby 18 mil.
Ko će uzeti Goretzku sa 18 mil platom niko ili Gnarbyem ko je 90% vremena provodi u bolnici ili modnoj pisti.
Ali zato glume strogoću sa Daviesom šta veli Uli ni peni više kasno paša moj ostaće godinu i ode džaba Ništa naučili niste iz slučajeva Ballack,Alaba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo Arsenal vam može pokucati na vrata za Sanea. Ako ne potpišu Williamsa, što je sasvim moguće jer prva zvijezda Eura sad vrijedi i do 100 milki, Sane im je iduća meta.
A Simons ako se potpiše odmah vrlo vjerojatno ide za neku razumnu cifru, ovih 90 osim što je napuhano sadrži i premiju za rizik (da se ozlijedi, odigra sezonu slabo), moglo bi to ići za Coman+25 milki.
Inače, ova Hönessova izjava da nema novih dolazaka dok se neko ne proda je kontraproduktivna jer će kupci ići sa najnižim mogućim cijenama kad se i iz vrha kluba govori da je prodaja pod muss.
A Simons ako se potpiše odmah vrlo vjerojatno ide za neku razumnu cifru, ovih 90 osim što je napuhano sadrži i premiju za rizik (da se ozlijedi, odigra sezonu slabo), moglo bi to ići za Coman+25 milki.
Inače, ova Hönessova izjava da nema novih dolazaka dok se neko ne proda je kontraproduktivna jer će kupci ići sa najnižim mogućim cijenama kad se i iz vrha kluba govori da je prodaja pod muss.
Vrlo moguće.
Nekad je bio bio britka sablja sa izjavama i pogađao tačno u sredu. Ako ga ko naljuti, onda još opasniji. U naponu snage i moći, okružen pravim ljudima i savjetnicima. Ovo danas je prdimahovina i kao što reče jedan forumaš, čovjek kad ostari sve je luđi
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ja sam kod Tuchela čitav mandat imao vajb da on ne radi s igračima na treningu, da većinu posla prepušta asistentima, da jako slabo razgovara s njima, drži distancu i da je generalno nezainteresiran. Ovaj stvarno dođe ko osvježenje.farinelli123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:43Kad vidim ovaj snimak pomislim da ćemo uzeti tripletu, iako sam skeptičan prema Vensanu.
Nisu drugi klubovi ludi, znaju oni kakvo je stanje u Bayernu i neke izjave ne mogu tu ništa bitno promjeniti ili pogoršati, Bayern nužno treba promjene a zaglavili su sa hrpom preplaćenih zvijezda kojih se teško mogu riješiti a na tržištu ima par zanimljivih igrača koje bi bilo "šteta" propustiti...armando je napisao/la: ↑22 jul 2024, 05:45Vrlo moguće.
Nekad je bio bio britka sablja sa izjavama i pogađao tačno u sredu. Ako ga ko naljuti, onda još opasniji. U naponu snage i moći, okružen pravim ljudima i savjetnicima. Ovo danas je prdimahovina i kao što reče jedan forumaš, čovjek kad ostari sve je luđi![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ko je taj mudar likarmando je napisao/la: i kao što reče jedan forumaš, čovjek kad ostari sve je luđi
Kako ne mogu promijeniti kada lik javno govori da moraju prodati kako bi kupili nekog. Kao što neko reče, sad klubovi baš znaju da moraš prodati kako bi kupovao i onda će ti spuštati cijenu koliko god mogu. Meni je recimo nepojmljivo da jedan fucking Goretzka ima bolji status u Bayernu od Kimmicha. Kimmich jeste u velikom padu forme, ali je alien za Goretzku.Bayo je napisao/la: Nisu drugi klubovi ludi, znaju oni kakvo je stanje u Bayernu i neke izjave ne mogu tu ništa bitno promjeniti ili pogoršati, Bayern nužno treba promjene a zaglavili su sa hrpom preplaćenih zvijezda kojih se teško mogu riješiti a na tržištu ima par zanimljivih igrača koje bi bilo "šteta" propustiti...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bayern ima jednog igrača kojeg eventualno mogu prodati i donekle se cjenkati (De Ligt) i onda se klubovi jednostavno okrenu i odu tražiti dalje jer je trenutno popularno kupovati mlađe igrače...
Nije da će sad netko doći po Gnabrija i zbog Ulija neće dati 50 nego 45 milja, ne jednostavno neće doći nego će uzeti Olma za 60 i bok dok će pametni Bayern dati 60 za Boema i Zaragozu, a 40 za produženje Mullera i frenda mu.
Nije da će sad netko doći po Gnabrija i zbog Ulija neće dati 50 nego 45 milja, ne jednostavno neće doći nego će uzeti Olma za 60 i bok dok će pametni Bayern dati 60 za Boema i Zaragozu, a 40 za produženje Mullera i frenda mu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Imas nekoliko igraca koje mozes prodati. De Ligt, Coman, Kimmich (ako mu se ne misli produziti ugovor), Davies, Mazraoui. A mogli bi prodati i Goretzku, da Uli ne izlazi sa svojim debilnim intervjuima. Za Seju Boja, Mullera i Neuera se slazem. To je svako govorio.
I am not yet born; O hear me.
Kad se već javno sa vrha kuka onda će vam stizat ponude 35 milki za de Ligta, 45 za Kimmicha, 25 za Comana...
Mada, ozbiljniji klubovi seciraju bilance drugih klubova i znaju prag boli za svakog, tako da se pravo stanje ne može sakriti.
Inače, kad se od vaša 33 igrača u kadru oduzmu zeleni i oni koji sigurno neće igrat (igrat će za drugu momčad), dolazi se do 26 igrača koji mogu konkurirat za mjesto u momčadi, što ne da nije puno nego je manje od velike većine ozbiljnijih klubova.
Mada, ozbiljniji klubovi seciraju bilance drugih klubova i znaju prag boli za svakog, tako da se pravo stanje ne može sakriti.
Inače, kad se od vaša 33 igrača u kadru oduzmu zeleni i oni koji sigurno neće igrat (igrat će za drugu momčad), dolazi se do 26 igrača koji mogu konkurirat za mjesto u momčadi, što ne da nije puno nego je manje od velike većine ozbiljnijih klubova.
Budemo vidjeli do kraja ljetnog roka ali iskreno sumnjam da će oni prodati bilo koga od ovih kojih bi se klub rado riješio ili bar navijači (Upa, Kim, Goretzka, Kimmich, Coman, Gnabry, Sane....)Bundesliga je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:21Imas nekoliko igraca koje mozes prodati. De Ligt, Coman, Kimmich (ako mu se ne misli produziti ugovor), Davies, Mazraoui. A mogli bi prodati i Goretzku, da Uli ne izlazi sa svojim debilnim intervjuima.
Da prodaju jednog to je već bio uspjeh a tek više njih...
Za Yora istresli 70mil, sa godinom ugovora, pa sad da ustede na de LigtuManchester United's offer for de Ligt was worth €30m fixed plus €5m add-ons
Ali fkt za ovog anonimusa iz yebenog Lila istresli 65 mil a za De Ligta nude 30 mil.Kakve ublehe su ovi iz Utd 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eberl ce ispasti teski klaun ako pusti de Ligta ispod 50 milki. Pa bolje onda da ga ne prodaju uopste.
Evo zainteresovanih klijenata, zbog mogućnosti igre više pozicija (desnog, lijevog beka, veznjaka) plus tehničkih mogućnosti, izuzetnog nastupa u LP naravno čovjek je trebao ostati, no ako se prodaje ne smije se ni pod koju cijenu popuštati, pojeftinjavati, trebaju dečki pokazati mooda, isto kao i u De Ligt slučaju.EXCL | Manchester United and West Ham exploring deal to sign Noussair #Mazraoui!
First concrete talks took place. Mazraoui is at the top of the list for both clubs and he’s keen to play Premier League. #MUFC | #WHUFC
The 26 y/o right-back can leave FC Bayern now. Originally they demanded €30m. However, the market does not support this amount. Now, Bayern pushing to get €20-25m. Most realistic price: €15-20m all-in. Contract valid until 2026.
@SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Na kraju će oba otići za 50 milja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pustiti mazru je los potez. momak je pravo zahvalan. radije bih dao kimmicha (koji hoce na cm) koji je realno najvrijedniji eksponat.
cuj de ligt 30m
cuj de ligt 30m
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.