NK Bravo - Connah’s Quay 0:1
Bolje u pripremama gubiti utakmice, nego kad je bitno!
Možda nas početkom osmog mjeseca put odvede za Wales.
NK Bravo - Connah’s Quay 0:1
Evo za Mamića ok ,čovjek je klasični ljevak i nama to fali ali ovaj ni počemu ne vidim da je nešto posebno zanimljiv.Daj Bože da se varam ali teško ,bit će ovaj jedan od onih sto sjede na tribini uzimaju platu i onda odu za pola godine ili godinu
Ne znam. Stvarno nejasno dovođenje. Ok, špic nam treba, koji je drugačiji tip od Nardina, ali zar nismo mogli bolje od ovoga?
Ja sam mislio da će do početka sezone otvoriti ovaj Fan shop gdje je nekad bila “Madera” ali koliko vidim tamo još izvode radove ,tako da nista od toga.
Bit će i to, bit će top. Kao i svi radovi i to očito kasni. Bolje uraditi kako treba, nego sfušeriti zbog 20 dana.
Pa ne znam ,možda sam i pretjerao ali prvo poluvrijeme ja sam tako vidio.Drugo poluvrijeme dosta je bolje Celje bilo ,stvarali su pritisak ali opet je Bravo imao stativu i jednu čistu šansu .Broj 10 Pečar ušao u drugom poluvremenu ,po meni najbolji njihov igrač ,ne znam sto im je na klupi.Nigerijac može trčati dvije utakmice zaredom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 22:00Brate koju si ti utakmicu gledao?![]()
Ok slozio bih se da ubijaju iz kontri, ne smije ih se podcijenit ni po koju cijenu, ali nahvalio si ih previse
Ako prođemo bravurozno Slovence, mislim da će nas put odvesti za Bugarsku
Ako bude Botev bit će to drugi put da s njima igramo ,2013 izgubili u Bugarskoj 2-0 ovdje bilo 1-1 .Trener Boteva je nas nekadašnji igrač Dušan Kerkez.I oni su imali Slovence za protivnike ali u europskoj ligi ,izbacili su Maribor 2-1 i 2-2.
Ono sto mi vidimo kao laici valjda vidi i struka u klubu .Bravo je odigrao tri službene utakmice ,moglo ih je se snimiti.Meni je sad zao sto nisu Velšani prošli iako sam zbog blizine gostovanja navijao za Slovence ,s njima bi bilo lakše.DTzmu30 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:38Samo polako ljudi. Momčad Brava uopće nije tako loša kako se piše i kako se prema nama "dilaju" informacije.
Dosta su mlada ekipa, imaju brze igrače i vole igrati na kontru, što nama baš i ne ide na ruku, posebice zbog naše tromije zadnje linije.
Mi smo imali, gotovo kroz sve pripremene utakmice, problem s realizacijom. Nardin nije golgeter kao Bilbija, ni blizu. Možda bi mogli pokušati sa Kišom naprijed, a iza njega s Posavcem.
Slovenski savez nije ko ovaj nas