Stigo je
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

E jbg vala sad, pa nije trakojurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:32@Anex je bas na dobrom tragu procjene.
Nas osnovni problem je Đurickovic. Najosnovniji. On kompletnu odbranu cini losijom. Taj Jovic na stoperu bi izgledao isto ako ne I bolje. Pa njega nadskace frajer od 165 I daju nam go umjesto na centar da ga odbaci u skoku.
Nerealno skroz kako je Zrinjski grupe igrao pod BB...

Nažalost istina, ali možda klub radi na tome da nam UEFA izađe u susret jer se radi na stadionu.
Većina stvari se može srediti do 3. pretkola ako prođemo.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BordoBBoja
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni blizu, oko 5K je otišlo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebo je vise zenica prokleta i stadion. Strepi ocel kisa, oces proci koje kolo vise.. Sve mi to vise na k ide
Sta se radi, jedino loža da u njoj Potura, Numanovicka i oni lezbejski akrapi mogu sjediti i praviti selfije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel to hemijska crkla pa ne može šarnuticetvrtomjesto je napisao/la: ↑22 jul 2024, 22:03Stigo je

Ja neki dan to pisem i pitam se sta to Bijeli brijeg ima pa moze grupnu fazu a kosevo ne moze pretkola , stvarno mi nije jasno, sto malo nesto ne ofarbaju pa dovedu nekoga iz Uefe malo obecaju bice ovo ono vidite posjeta bla bal pa da barem mozemo pretkola
-
- Kontakt:

Dobra atmosfera po slici, dobro je sto je uveo nocni trening radi privikavanja u ova doba ce se tekma uveliko igrat
https://documents.uefa.com/r/~8EF5wwwZz ... 8ce_FE7H2g
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ocekivao sam posle prolaza da ce biti ludilo za kartama.
Nekako mi se cini da cemo tesko prebaciti I Aktobe sa prodatim kartama.
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
Dodjes mi pivu !!

Na Koševu se mogu jedino grupe igrsti jer UEFA prvu godinu kada neki zim uđe u grupnu fazu izađe u susret da utakmice igra na matičnom stadionuronaldo99 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 22:19Ja neki dan to pisem i pitam se sta to Bijeli brijeg ima pa moze grupnu fazu a kosevo ne moze pretkola , stvarno mi nije jasno, sto malo nesto ne ofarbaju pa dovedu nekoga iz Uefe malo obecaju bice ovo ono vidite posjeta bla bal pa da barem mozemo pretkola
Masallahcetvrtomjesto je napisao/la: ↑22 jul 2024, 22:03Stigo je
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, alacious, Amcho1, Amidzaa, Anpa, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, boki86, broj6, budzak, bvsic, Confiance, Cora1946, Direktorcic, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, iliyaa8, Imamkarbarum, JavierBosnia, JuricaSpindl, lakilone, leo1946, miguelramos, mma_hz, Mostarska, NeSamSafetee, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, Rodman, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Tatamata1946, VolimoSarajevo i 413 gostiju.