Baš onako fascinantno, ako za nekoga važi onaj odvratni pojam "izmišljena nacija" - važi za njih.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to se onda može reći za svaku američku naciju bez obzira je li sjever, sredina ili jug u pitanju
razlika između njih i ostalih je uglavnom ta da su oni najmanje politički korektni
Ferida trese strOooooja

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Nail for Real
- Kontakt:
Messi je GOAT, ali Real je najbolji klubnumanumaye22 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.![]()
Kad se samo sjetim koliko godina su se nasladjivali sto eto sve ima, samo nema nista s repkom, to im bio glavni argument za ikakvu pricu. A vidi sad.![]()

Ronaldo "streets won't forget" GOAT

A ovo oko Argentinaca, pa to su potomci Italijana, Spanaca i Njemaca, sve fasisti, sta ocekuju ljudi, mada je meni smijesno kako ih Balkanci brane

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Shategabri
- Kontakt:
Jes, da vidimo kako je tebi sve ove godine dok Real hara Evropomnumanumaye22 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.![]()
Kad se samo sjetim koliko godina su se nasladjivali sto eto sve ima, samo nema nista s repkom, to im bio glavni argument za ikakvu pricu. A vidi sad.![]()

Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Znaci pogodio sam, pa i uprkos tom haranju opet Messi trn u oku, umjesto da zavrsite tu pricu, koja fkt i jeste zavrsila konacno 2022 nakon kompletiranja nogometa.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:42Jes, da vidimo kako je tebi sve ove godine dok Real hara Evropomnumanumaye22 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.![]()
![]()
![]()
- DinGospo21
- Kontakt:
"Kompletiranje nogometa", rece i ostade živ.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:36Znaci pogodio sam, pa i uprkos tom haranju opet Messi trn u oku, umjesto da zavrsite tu pricu, koja fkt i jeste zavrsila konacno 2022 nakon kompletiranja nogometa.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:42Jes, da vidimo kako je tebi sve ove godine dok Real hara Evropomnumanumaye22 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42
Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.![]()
![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Šta si pogodio, da ti je vuna godinama zbog Reala?numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:36Znaci pogodio sam, pa i uprkos tom haranju opet Messi trn u oku, umjesto da zavrsite tu pricu, koja fkt i jeste zavrsila konacno 2022 nakon kompletiranja nogometa.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:42Jes, da vidimo kako je tebi sve ove godine dok Real hara Evropomnumanumaye22 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 11:42
Pa nije lako navijacima Reala i Ronalda sto im mrsko zlo, Voldemort opet dize trofej, cak i u ovim poznim godinama.![]()
![]()
![]()
Messi vs CR je svakako završilo, no Real i dalje ostaje za jutarnje mučnine i žgaravicu.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Niko ne spori da je Real uspjesniji klub od Barcelone, pogotovo zadnjih godina. Za razliku od vas, ja sam realista.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:52Šta si pogodio, da ti je vuna godinama zbog Reala?numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:36Znaci pogodio sam, pa i uprkos tom haranju opet Messi trn u oku, umjesto da zavrsite tu pricu, koja fkt i jeste zavrsila konacno 2022 nakon kompletiranja nogometa.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:42
Jes, da vidimo kako je tebi sve ove godine dok Real hara Evropom![]()
![]()
Messi vs CR je svakako završilo, no Real i dalje ostaje za jutarnje mučnine i žgaravicu.

- Shategabri
- Kontakt:
A šta mi to onda sporimo?numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 12:26Niko ne spori da je Real uspjesniji klub od Barcelone, pogotovo zadnjih godina. Za razliku od vas, ja sam realista.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:52Šta si pogodio, da ti je vuna godinama zbog Reala?numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 11:36
Znaci pogodio sam, pa i uprkos tom haranju opet Messi trn u oku, umjesto da zavrsite tu pricu, koja fkt i jeste zavrsila konacno 2022 nakon kompletiranja nogometa.
Messi vs CR je svakako završilo, no Real i dalje ostaje za jutarnje mučnine i žgaravicu.![]()
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa cim vam spomene neko Messija odmah pocinje prica kako Real ima vise titula i slicno.
Godinama jedini argument vam bio da nije najbolji ikad jer nije osvojio nista s Argentinom, a sad lik uze sve zivo i to evo i vise puta. I sad odjednom se namjesta Argentini.
Mora to da pece, a i po komentarima se vidi. 

Godinama jedini argument vam bio da nije najbolji ikad jer nije osvojio nista s Argentinom, a sad lik uze sve zivo i to evo i vise puta. I sad odjednom se namjesta Argentini.

- Shategabri
- Kontakt:
Povezuješ nepovezivo.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:00Pa cim vam spomene neko Messija odmah pocinje prica kako Real ima vise titula i slicno.![]()
Godinama jedini argument vam bio da nije najbolji ikad jer nije osvojio nista s Argentinom, a sad lik uze sve zivo i to evo i vise puta. I sad odjednom se namjesta Argentini.Mora to da pece, a i po komentarima se vidi.
![]()
Messi je igrač koji će obilježiti jednu eru.
Bilo je tu još velikih igrača, pa danas ne igraju.
Rivaldo, Ronaldinho, Xavi, Iniesta....a klub ostaje.
Reala jedino može prestići Barselona, a za to treba puno pure pojesti.
Meni se više čini da je tebi jedina utjeha ta priča oko Messija, jer slijede godine dominacije i gledanja u leđa.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Nabrojani igraci ni po igri ni po titulama i uspjehu ne mogu ni kopacke ocistit Messiju ybg. Real je najuspjesniji klub, i jedini mozda njihov fejl jeste to sto Messi nikad nije obukao bijeli dres. Oa je jedini igrac kojeg Florentino nikad nije uspio potpisat, a jako ga je zelio. Jedina mrlja mozda u Realovoj historiji je sto je takav igrac igrao za glavne rivale i to je fakt.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:04Povezuješ nepovezivo.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:00Pa cim vam spomene neko Messija odmah pocinje prica kako Real ima vise titula i slicno.![]()
Godinama jedini argument vam bio da nije najbolji ikad jer nije osvojio nista s Argentinom, a sad lik uze sve zivo i to evo i vise puta. I sad odjednom se namjesta Argentini.Mora to da pece, a i po komentarima se vidi.
![]()
Meni se više čini da je tebi jedina utjeha ta priča oko Messija, jer slijede godine dominacije i gledanja u leđa.
Pojednostavi sebi, pogledaj koji tim i kakve igrace je imao Real sa Ronaldom, Xabijem, Ozilom, Di Mariom, Baleom i slicnim igracima i sad njima dodaj Messija, tj da nije igrao u Barcelone, sve te titule koje su izgubili od Barcelone bi osvojili 99 %.
Barcelona u bliskoj buducnosti ne moze stici Real, mogla je to, da su s takvim igracem malo pametnije postupili i da ga kroz karijeru nije trenirao Valverde, Tata, Kike i slicni treneri.
Otkud Messi na ovoj temi? I zašto su ga bauštelci dodali čim je Njemačka ispala sa eura?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
barca oko 2010 je pored reala oko šezdesetih najbolji tim ikada, u tome se uglavnom svi stručnjaci slažu
glavna razlika je u tome da je real bio overachiever a barca underachiever
a pošto je tema EURO skrenula u pravcu ove diskusije to je najbolji znak da je treba zatvarati
glavna razlika je u tome da je real bio overachiever a barca underachiever
a pošto je tema EURO skrenula u pravcu ove diskusije to je najbolji znak da je treba zatvarati

- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, Messi sam, a Xavi i Iniesta sami. Iako su ta dva insana u svoj vakat osvojili sve i sa Španijom i Barsom, al jok, ne mogu kopački Messiju čistiti.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:15Nabrojani igraci ni po igri ni po titulama i uspjehu ne mogu ni kopacke ocistit Messiju ybg. Real je najuspjesniji klub, i jedini mozda njihov fejl jeste to sto Messi nikad nije obukao bijeli dres. Oa je jedini igrac kojeg Florentino nikad nije uspio potpisat, a jako ga je zelio. Jedina mrlja mozda u Realovoj historiji je sto je takav igrac igrao za glavne rivale i to je fakt.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:04Povezuješ nepovezivo.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:00Pa cim vam spomene neko Messija odmah pocinje prica kako Real ima vise titula i slicno.![]()
![]()
Pojednostavi sebi, pogledaj koji tim i kakve igrace je imao Real sa Ronaldom, Xabijem, Ozilom, Di Mariom, Baleom i slicnim igracima i sad njima dodaj Messija, tj da nije igrao u Barcelone, sve te titule koje su izgubili od Barcelone bi osvojili 99 %.
Barcelona u bliskoj buducnosti ne moze stici Real, mogla je to, da su s takvim igracem malo pametnije postupili i da ga kroz karijeru nije trenirao Valverde, Tata, Kike i slicni treneri.
Pa jedino da su ga oteli Barsi, kako će obući? Prošao sve selekcije Barse i onda bi ga eto Real mogao dovesti, nekako. Nema tu nikakve mrlje.
Niti je on htio igrati za Real niti ga je Real mogao dovesti i to je to. Šta znači želio? Ne znam da su bili nekakvi konkretni kontakti po tom pitanju.
A možda i ne bi, možda bi taj tim prepun zvijezda bio nekakvi novi galacticosi, ko zna.
Ona Barsa se nije mogla nikako proglasiti one man team.
Koševo Zapad
Hala Madrid. Ide dominacija nezapamcena. Mbape, Vini, Beli. Svima po jedan balon 

Ima da se sudaraju sami sa sobom.
Još katenaćio trener i ovakvi ofanzivci.
Ima da hala gori, upravu si ti, moj Mukebire.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.