FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma dovoljno je samo to ime da mora valjati
Nova vedeta u najavi.
Mazra da nema tih čestih povreda bio bi jako zahvalan igrač, mada je i ovako dobar ali nema te konstantnosti. Ja ga ne bih prodavao, pa ni za 30M.
Čekamo i dalje ima li šta....
Preporuka za sve: samo jednom dnevno prelistati to što već pratite, ništa više.
Čuj de Ligt 30M hahahaha
Nova vedeta u najavi.
Mazra da nema tih čestih povreda bio bi jako zahvalan igrač, mada je i ovako dobar ali nema te konstantnosti. Ja ga ne bih prodavao, pa ni za 30M.
Čekamo i dalje ima li šta....
Preporuka za sve: samo jednom dnevno prelistati to što već pratite, ništa više.
Čuj de Ligt 30M hahahaha
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Izgleda da je bio krajnji čas da se ovo zaustavi.

Zadnja izmjena: ledar, dana/u 23 jul 2024, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Za te plate neko mora da ide u zatvor.
Obično je neko pravilo palca da zbroj 4 godišnje plaće odgovara market value igrača (ono ako baš ništa ne znaš o igraču, kao neka vrlo gruba procjena).
Ko dade i ovom Oliseu 13.5 miliona, znači da će i on za dvije godine tražit 20 miliona.
Muller produženje bez paycuta i ovo ostalo ne bih ništa komentarisao, treba se rješava 2-3 igrača pod hitno. Niko na ovoj listi ne vrijedi ovih para.
Onaj ko je ovo odobrio, sada ih tjera pod svaku cijenu iz kluba.
Bezobrazluk i bahatost jednog covjeka, koji je nanio ogromnu stetu zadnjih 10-ak godina.
Bezobrazluk i bahatost jednog covjeka, koji je nanio ogromnu stetu zadnjih 10-ak godina.
De Ligtu svaka tekma kosta milion, Comanu svaki poen milion, Sane svaki gol milion, Gnabry svaka tekma milion, Goretzka isto tako, Muller svaka minuta milion, Neuera ne mogu uporedit al on ne zasluzuje ni pola u ovim godinama. Od 200tinjak miliona za plate jedan igrac napravi 40 golova a ostali nemaju ukupno toliko, niti imaju tekmi toliko.
Evo Real ganja Hummelsa, bolje da on obuče po treći put crveni dres, nego razmišljati o Tahu. 
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olise je dobio ugovor na 5 godina, nek napravi ono sto je Robben pa nek slobodno po isteku ugovora trazi 20 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po sadašnjem marketu bi bilo:
Kane 100 m 1/4 mark. 25 m ima 25 m
Sane 70 17,5 ima 20
Kimmich 50 12,5 ima 19,5
Gnabry 40 10 ima 18,8
Goretzka 30 7,5 ima 18
Coman 50 12,5 ima 17
De Ligt 65 16,25 ima 16
Olise 55 13,75 ima 13,5
Neuera i Müllera izuzimam iz kalkulacije, to je nagrada uprave za "minuli rad".
Dakle samo Kane, de Ligt i Olise imaju realnu plaću, ostali su u manjoj ili većoj disproporciji. Najveća je kod Goretzke i Gnabryja, a gle čuda, njih se najteže riješit.
Kane 100 m 1/4 mark. 25 m ima 25 m
Sane 70 17,5 ima 20
Kimmich 50 12,5 ima 19,5
Gnabry 40 10 ima 18,8
Goretzka 30 7,5 ima 18
Coman 50 12,5 ima 17
De Ligt 65 16,25 ima 16
Olise 55 13,75 ima 13,5
Neuera i Müllera izuzimam iz kalkulacije, to je nagrada uprave za "minuli rad".
Dakle samo Kane, de Ligt i Olise imaju realnu plaću, ostali su u manjoj ili većoj disproporciji. Najveća je kod Goretzke i Gnabryja, a gle čuda, njih se najteže riješit.
Zagrizlo se.More on Désiré Doué story. Bayern second bid received by Rennes today is worth over €50m with add-ons.
Paris Saint-Germain will bid again as expected, working also on player side with clear project presented.
Doué will decide his favorite option in the next days.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Hajd sto cekamo Simonsa, nego se i ovaj mali puno premislja.
Sve pohvale za upravu koji rade max. na podmladjivanju i osvjezenju ekipe, tu im se nema sta prigovoriti.
Ako nas odbije, bice naravno zbog vise para koje ce mu Arapi dati.
Sve pohvale za upravu koji rade max. na podmladjivanju i osvjezenju ekipe, tu im se nema sta prigovoriti.
Ako nas odbije, bice naravno zbog vise para koje ce mu Arapi dati.
Ili konkurencije.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znači Uli još i laže
Šta bi sa onim nema dolazaka dok se neko ne proda
Šta bi sa onim nema dolazaka dok se neko ne proda
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Što ne mogu osobe sa bolesnim egom to ti je čudo… ono ja pa ja, a ovamo običan blećak… Kad ULI kaźe da neće kupovato dok ne proda, onda je izlapio jer odaje protivnicima poslovne tajne pa će ponuditi malo za naše igrače, a kad ih sj..e sa time da netraže puno za one koje hoće da kupi onda je I lažov. Možete da ga dudlate starkelji
on vedri i oblači.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nek neko kaže ovom retardu da mi se ne obraća. Na ignoreu je, ali džaba kad se mora logovati da ne čitam ove gluposti koje piše. Usto, Rennes i dalje traži isto što je i tražio. Bayern je ponudio 50+ miliona za Douea. Nema taktike kada ima još zainteresovanih za igrača (PSG), tu ide samo ko više ponudi ili da igrač čvrsto preferira jedan klub u odnosu na drugi.
I am not yet born; O hear me.
Ove plate gore stvarno jesu ogromne i prevelike baš za sve, ali ipak ne sa istim procentom. Ako se nor izuzmu četvorka: Nojer, Miller, Sane i Gnabri (pa i Gorecka) dobije se druga slika. Ne znam koliko drugi veliki klubovi odvajaju za plate, jesmo li tu baš u vrhu ili medju 5-6?
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 23 jul 2024, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Uli je, osim velikih zasluga kroz povijest, narodni tribun - on govori ono što misli i što govore "obični" navijači - i zato je omiljen u narodu.
Druga je pak stvar što on ipak nije čovjek iz naroda nego čovjek na poziciji, i to vrlo utjecajnoj, tako da je u pravu Loddar kad kaže da bi se trebao uzdržati i neke stvari rješavati u četri oka.
Al opet, on ima 72 za vratom, cijeli život se moraš nešto suzdržavat i bremzat, te nemoj ovo nemoj ono, 'em mu miša bar sad raspali pa kom opanci kom obojci (ovo mladci vjerojatno ne razumiju).
Druga je pak stvar što on ipak nije čovjek iz naroda nego čovjek na poziciji, i to vrlo utjecajnoj, tako da je u pravu Loddar kad kaže da bi se trebao uzdržati i neke stvari rješavati u četri oka.
Al opet, on ima 72 za vratom, cijeli život se moraš nešto suzdržavat i bremzat, te nemoj ovo nemoj ono, 'em mu miša bar sad raspali pa kom opanci kom obojci (ovo mladci vjerojatno ne razumiju).
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 23 jul 2024, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ponudili su oko 55mil€ sa bonusima za ovog malog Doue-a...ovo moze znaciti samo da Xavi Simons ipak ne dolazi, pogotov jer danas dolaze vijesti da je Leipzig veoma optimistican da ce Simons i naredne sezone igrati u Leipzigu
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 2 gosta.