RŠD Velež Mostar

r3start
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la r3start » 23 jul 2024, 09:57

Mislim da nebi bilo dobro za Velez da ova uprava ode, treba podrzati upravu a svakako dati svoje misljenje oko igrackog kadra koji u ovom trenutku ako se sta ne promjeni i nije bas toliko konkuretan u ligi

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jul 2024, 10:01

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 09:11
Vrijeme je za konkretna djela. Uprava će dati mandate na raspolaganje skupštini, tako da najmanje šta očekujem od određenog broja ljudi sa ove teme je da na toj skupštini iznesu svoje prijedloge, ideje, zahtjeve i slično, a i da se na kraju krajeva ponude da oni vode klub. Od prazne priče po forumu na kojoj smo jaki nema ništa.
:thumbup:
#musvdg

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 23 jul 2024, 10:09

1922VFC1981 je napisao/la:
23 jul 2024, 10:01
Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 09:11
Vrijeme je za konkretna djela. Uprava će dati mandate na raspolaganje skupštini, tako da najmanje šta očekujem od određenog broja ljudi sa ove teme je da na toj skupštini iznesu svoje prijedloge, ideje, zahtjeve i slično, a i da se na kraju krajeva ponude da oni vode klub. Od prazne priče po forumu na kojoj smo jaki nema ništa.
:thumbup:
Očekujem da će Killa se prvi javiti i da dovede sve u red i dovede igrače koje on želi. Idealna prilika da ono sto žuga mjesecima sprovede u dijelo. Killa bujrum kad te ljudi zovu pomogni i uradi sve sto si mislio a mi ćemo ocijeniti tvoj rad i trud
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 23 jul 2024, 10:30

Killa povedi nas

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 23 jul 2024, 10:47

fanaticRA je napisao/la:
23 jul 2024, 10:30
Killa povedi nas
slika

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 jul 2024, 10:56

VictoriasFikret je napisao/la:
23 jul 2024, 10:47
fanaticRA je napisao/la:
23 jul 2024, 10:30
Killa povedi nas
slika
:bih:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 23 jul 2024, 11:13

Sta se brukate grob vas ****. Valjda se podrazumjeva da predsjednik ne laze i ne pravi mazlumina navijace. Jel mu to treba neko iz skupstine govoriti. Ako ce nas nastaviti lagati i ako ce nastaviti surovati sa grobarima nek ide u pm ne treba nam takav. Zna on dobro sve vjeruj te, njemu se sve prenese sta se prica po gradu, sta se pise po forumima i fb. Samo je do njega moze li njegov ego podnijeti da se prestane ponasati kao baja, nije mu Velez njegova privatna firma, nek preko Comerc Engeneringa prebija sa Bulicima, kad ga vec retard ucijenjuje, preko Veleza nece sigurno ako misli biti tu.

Vidim da opet padate na istu pricu kao kad je preuzimao Velez, bacio nam pricu kao eto necemo mi nek se Hasic vrati, a i ptice na grani znale da Hasic nece. Ali on je to sve svjesno odradio da kupi masu i ispalo da ga molimo da preuzme jer nece niko i on dosao kao spasioc.

Ja sam mu prvi dao podrsku tad i rekao da mu se da sansa da se pokaze, a da budemo tu ako krene grobare uvlacit u klub da se reaguje, mogu vam i vase komentare izvuci bar ovih koji su znali sta mogu ocekivati od Kevelja. Svi su govorili da nece biti dobro ako dodje do toga, momci evo doslo je, uvukao je sve grobare, suruje sa raznom bagrom hocemo li sutiti i biti pizde i praviti se da se nista ne desava?

I sad imaju podrsku ako ce prestati pomenute stvari raditi. Ako misle nastaviti nece dugo ;)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jul 2024, 11:43

E vidis ovih debila, moj Rodjeni81, i sta sad da mi povuku zivac i pocnem im nabrajati sta se sve radi u klubu, i onda dodju Virto i Mrmot i keslaju se. Samo iz tog razloga necu, a sve ce isplivati, da imamo nas forum, postavio bih vam svima jedno 40 pitanja: "Je li normalno da .."

Sto bi se reklo, nemamo alternativu, Kevelj je uzjahao i radit ce kako hoce, mi cemo samo slusati pozitivne vijesti i klimati glavom i konstantno isticati tribinu koju pravimo i Puma ugovor najjaci ikad, kad god nesto zajebemo i kad god nas neko namiri kao lazni Inter.

Ali svemu dodje kraj, a ovaj nece ocito nista mijenjati ni pokusavati promijeniti, jer sad je Stefanel glavni i na tim kafama se dogovaraju pojacanja a on ima manje pravo glasa od doticnog. Uzivajte :wave:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 jul 2024, 11:53

Pa hajde na telegram, ima nas 10 puta više nego ovdje.
Tamo se piše sve i svašta, i nije klimanje glavama, već konkretna i konstruktivna priča.
Imat ćeš priliku na pravom mjestu postaviti svoja pitanja koja će doći na "pravo mjesto"!
Ako nećeš, pozvan si u Cernicu, i ti i svi ostali da preuzmete klub!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 jul 2024, 11:54

Najlakše je otjerati i nemam ništa protiv tjeranja, ako imamo plan B, tj. razrađenu situaciju ko da preuzme. Zato i preporučujem aktivaciju na skupštini da se konačno riješimo problema.

Tjeranje nekoga samo da bi se otjeralo, pa ostati ko guska u magli, nije najpametnija stvar koju čovjek može uraditi, štaviše, glupa je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 jul 2024, 11:55

killafrommanilla je napisao/la:
23 jul 2024, 11:43
E vidis ovih debila, moj Rodjeni81, i sta sad da mi povuku zivac i pocnem im nabrajati sta se sve radi u klubu, i onda dodju Virto i Mrmot i keslaju se. Samo iz tog razloga necu, a sve ce isplivati, da imamo nas forum, postavio bih vam svima jedno 40 pitanja: "Je li normalno da .."

Sto bi se reklo, nemamo alternativu, Kevelj je uzjahao i radit ce kako hoce, mi cemo samo slusati pozitivne vijesti i klimati glavom i konstantno isticati tribinu koju pravimo i Puma ugovor najjaci ikad, kad god nesto zajebemo i kad god nas neko namiri kao lazni Inter.

Ali svemu dodje kraj, a ovaj nece ocito nista mijenjati ni pokusavati promijeniti, jer sad je Stefanel glavni i na tim kafama se dogovaraju pojacanja a on ima manje pravo glasa od doticnog. Uzivajte :wave:
Kmeeee

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jul 2024, 11:57

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 11:54
Najlakše je otjerati i nemam ništa protiv tjeranja, ako imamo plan B, tj. razrađenu situaciju ko da preuzme. Zato i preporučujem aktivaciju na skupštini da se konačno riješimo problema.

Tjeranje nekoga samo da bi se otjeralo, pa ostati ko guska u magli, nije najpametnija stvar koju čovjek može uraditi, štaviše, glupa je.
Vidjecemo sta je zapravo glupa stvar. Vrijeme ce pokazati, posebno ako nastavi u ovom ritmu. Fino je sto ne prepoznaje problem i sto je cilj ako se on otjera da klub bude "guska u magli". To dokazuje zapravo koliko je bitan iskljucivo sam sebi, ali vrijeme je najbolji pokazatelj.

@mozak doci cu na telegram onog momenta kad mi odgovoris sto je Kevelj bio u Turskoj, mozes i u pp, ja cu svakako ovdje zalijepit.

Jesmo li imali Balorda 2016 plan b osim Tane?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 23 jul 2024, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 jul 2024, 12:01

23 jul 2024, 11:57
Balorda je napisao/la:

Vidjecemo sta je zapravo glupa stvar. Vrijeme ce pokazati, posebno ako nastavi u ovom ritmu. Fino je sto ne prepoznaje problem i sto je cilj ako se on otjera da klub bude "guska u magli". To dokazuje zapravo koliko je bitan iskljucivo sam sebi, ali vrijeme je najbolji pokazatelj.

@mozak doci cu na telegram onog momenta kad mi odgovoris sto je Kevelj bio u Turskoj, mozes i u pp, ja cu svakako ovdje zalijepit.
Brate sve ok, razumijem šta govoriš, ali mene ne možeš uvući u besmisleno branjenje nekih Keveljovih pogrešnih poteza. Ono što ja objektivno i tebi i svakome drugom kažem je da imamo priliku riješiti sve probleme i izaći na skupštini sa prijedlogom kako da unaprijedimo vođenje kluba. Mislim da nema više ama baš nikakve potrebe pametovati ovdje, jer ne doprinosi ničemu osim nervozi, vrijeme je za konkretne poteze. Malo bi bezveze bilo da se ovdje pljuje mjesecima, ušuti na skupštini, pa opet nastavi pljuvati ovdje mjesecima. Licemjerno, kao i neki Keveljovi potezi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 jul 2024, 12:04

Čim uđeš na telegram dobit ćeš odgovor!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jul 2024, 12:05

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 12:01
Balorda je napisao/la:

Brate sve ok, razumijem šta govoriš, ali mene ne možeš uvući u besmisleno branjenje nekih Keveljovih pogrešnih poteza. Ono što ja objektivno i tebi i svakome drugom kažem je da imamo priliku riješiti sve probleme i izaći na skupštini sa prijedlogom kako da unaprijedimo vođenje kluba. Mislim da nema više ama baš nikakve potrebe pametovati ovdje, jer ne doprinosi ničemu osim nervozi, vrijeme je za konkretne poteze. Malo bi bezveze bilo da se ovdje pljuje mjesecima, ušuti na skupštini, pa opet nastavi pljuvati ovdje mjesecima. Licemjerno, kao i neki Keveljovi potezi.
Da li imaju svi pravo ulaska na skupstinu ili samo clanovi skupstine? Hajd da to prvo provjerimo. Ili ocekujes od mene da udjem nepozvan ko BBB Mamicu na pressicu :mrgreen: Iskreno tu proceduru ne znam, tako da eto ako znas odgovori mi.

Izmijenio sam gore post pa nisi vidio. Jesmo li 2016. imali ikakvu alternativu na vidiku, odnosno ikakvo rjesenje? Pa smo ga nasli.

Ono sto se slazem jeste da ako usutimo na skupstini i kazemo sve je super, bez sugestija i kritika, onda apsolutno nema smisla pisati ovdje nista. To se slazem.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 jul 2024, 12:08

23 jul 2024, 12:05
Balorda je napisao/la:

Da li imaju svi pravo ulaska na skupstinu ili samo clanovi skupstine? Hajd da to prvo provjerimo. Ili ocekujes od mene da udjem nepozvan ko BBB Mamicu na pressicu :mrgreen:

Izmijenio sam gore post pa nisi vidio. Jesmo li 2016. imali ikakvu alternativu na vidiku, odnosno ikakvo rjesenje? Pa smo ga nasli.
Moraš se onda potruditi da postaneš član skupštine i promijeniš nešto, najiskrenije ti govorim, jer inače ne vidim smisao ovolikog truda kojeg ulažeš na ovom mjestu. Bacanje i vremena i riječi i živaca ni na šta, bolje je da tu energiju usmjeriš na nešto korisno. Na kraju krajeva i kao BBB Mamiću, nepozvano, direktno, sa listom zahtjeva, što da ne.

Što se tiče 2016. godine, radije bih da ne spašavamo opet klub u zadnjih čas, ostavljenog na vjetrometini i rubu gašenja. Sada je situacija nemjerljivo ugodnija, dobre temelje imamo, završavamo stadion, novca imamo, vjerujem da bi se ozbiljni ljudi uz puno manje muke nego te 2016. godine upustili u vođenje kluba. Na ljudima koji tjeraju trenutnu upravu je da obezbijede te ljude pune elana za vođenje zdravog Veleža.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jul 2024, 12:16

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 12:08
23 jul 2024, 12:05
Balorda je napisao/la:

Da li imaju svi pravo ulaska na skupstinu ili samo clanovi skupstine? Hajd da to prvo provjerimo. Ili ocekujes od mene da udjem nepozvan ko BBB Mamicu na pressicu :mrgreen:

Moraš se onda potruditi da postaneš član skupštine i promijeniš nešto, najiskrenije ti govorim, jer inače ne vidim smisao ovolikog truda kojeg ulažeš na ovom mjestu. Bacanje i vremena i riječi i živaca ni na šta, bolje je da tu energiju usmjeriš na nešto korisno. Na kraju krajeva i kao BBB Mamiću, nepozvano, direktno, sa listom zahtjeva, što da ne.

Što se tiče 2016. godine, radije bih da ne spašavamo opet klub u zadnjih čas, ostavljenog na vjetrometini i rubu gašenja. Sada je situacija nemjerljivo ugodnija, dobre temelje imamo, završavamo stadion, novca imamo, vjerujem da bi se ozbiljni ljudi uz puno manje muke nego te 2016. godine upustili u vođenje kluba. Na ljudima koji tjeranju trenutnu upravu je da obezbijede te ljude pune elana za vođenje zdravog Veleža.
A znaci ja kao obican navijac ne smijem nista kritikovati i moram se apsolutno slagati sa svakom odlukom jer ako se ne slazem, moram da osiguram sebi mjesto u skupstini ili da upadam u Hotel, raznosim osiguranje i dodjem sa listom zahtjeva?

Koja je svrha foruma, da diskutujemo mi obicni navijaci samo o pozitivnim stvarima, na negativne da sutimo jer nismo clanovi skupstine i nemamo pravo glasa osim klimanja glavom? I ako mi se ne svidja sto je Stefo u klubu, sto rade jos X stvari, nemam pravo to reci osim ako nemam 10 privrednika koji ce to preuzeti? A ako nemam, neka rade sta hoce.

Znaci ovo clanska, sezonska, dres, to mi nista ne vrijedi :(

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 jul 2024, 12:23

To si sve ti nabrojao šta sve možeš, ne možeš, smiješ i ne smiješ i prišio meni da sam ja to sve napisao, a nisam, tako da to nije ok. Očigledno je da imaš pravo reći sve šta misliš, jer to radiš uspješno već duže vrijeme, ali znaš kako kažu za mišljenje, mišljenje je ko guzica, svako ga ima, tako da od mišljenja nema ništa. Od osoba koje ovoliku energiju ulažu u izražavanje svog mišljenja, očekujem konkretne korake, inače se držim ove narodne poslovice o mišljenju.

Uglavnom, ne moraš ti ništa, ni jednom momentu nisam napisao da moraš, ali bi bilo lijepo, kad već hoćeš da raskupusaš trenutno rukovodstvo Veleža, da nama ili njima daš bar neke naznake kako dalje nakon što bi ih otjerao. To bi bilo korektno i lijepo, inače bi došli u situaciju da ih otjeramo i da se onda pitamo, a šta sad? , a ne mislim da su takvi potezi pametni, štaviše, glupi su.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jul 2024, 12:34

Ovo tvoje je davno prestalo biti "diskusija", vise neko nametanje misljenja drugim ljudima.
Takodjer, misljenja si da imamo protiv tebe nesto i da smo debili i kompleksasi a ustvari situacija je obrnuta.
Ja ti stvarno zelim sve najbolje i da se malo prodrmas nakon ovog duzeg perioda pucanja po savovima. Ja prvi nisam ovde niciji advokat, vec samo navijac Veleza.
:salut:
#musvdg

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 jul 2024, 12:53

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 12:23
To si sve ti nabrojao šta sve možeš, ne možeš, smiješ i ne smiješ i prišio meni da sam ja to sve napisao, a nisam, tako da to nije ok. Očigledno je da imaš pravo reći sve šta misliš, jer to radiš uspješno već duže vrijeme, ali znaš kako kažu za mišljenje, mišljenje je ko guzica, svako ga ima, tako da od mišljenja nema ništa. Od osoba koje ovoliku energiju ulažu u izražavanje svog mišljenja, očekujem konkretne korake, inače se držim ove narodne poslovice o mišljenju.

Uglavnom, ne moraš ti ništa, ni jednom momentu nisam napisao da moraš, ali bi bilo lijepo, kad već hoćeš da raskupusaš trenutno rukovodstvo Veleža, da nama ili njima daš bar neke naznake kako dalje nakon što bi ih otjerao. To bi bilo korektno i lijepo, inače bi došli u situaciju da ih otjeramo i da se onda pitamo, a šta sad? , a ne mislim da su takvi potezi pametni, štaviše, glupi su.
Vidi ovo, ti si meni prišio ovo: kad već hoćeš da raskupusaš trenutno rukovodstvo Veleža iako sam ja u više navrata rekao da mi to nije cilj, i da sam za ostanak uprave ukoliko će se ispravljati greške, a koliko vidim, sve je najavljeno osim ispravljanja istih (floskule mi smo pogriješili a kaznit ćemo igrače i stručni štab mi nisu naznaka ispravljanja). Znači ne moraš mi govoriti eksplicitno govoriti da imam neke svoje interese, dovoljno sam vješt da to sam shvatim.

Isto tako, bilo bi lijepo da ne surađujemo usko sa Stefanom Bulićem, eto jedan prijedlog od mene. Trebam li ga ja presresti u gradu i isprebijati ga? Ako kažeš da bi bilo lijepo da ja nešto kao navijač uradim, da li bi bilo lijepo da se to odstranjivanje uradi od strane ljudi koji to mogu uraditi?

Ili moram još jednom napisati da nisam za tjeranje, nego za promjene, a ako one mogu doći samo tjeranjem, onda sam i za tjeranje.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.