Zavrsice vam to Maca Diskrecija. Visoko kotira kod Slovenaca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naša izdanja na gostovanjima poslednjih par godina koliko god da su loša u pet deka su sa vašima...tako da mi i kad smo najgori opet smo tu negdje sa vamaBalorda je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:48Kako može biti gostovanje utakmica van svog grada, na koju putuješ dva sata, preko 100 km udaljenosti. Ovo je loše i za tvoje standardebagniadiluca je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:24Kako može biti gostovanje ako ste bili domaćini !?al šta vas briga pobjedili ste u Andori na uzavrelim tribinama, ovo u BIH nije ni važno
![]()
![]()
Doduše, s obzirom na vaša izdanja na gostujućim utakmicama, razumijem zbunjenost gostovanjima.
Ni na terenubagniadiluca je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:30Naša izdanja na gostovanjima poslednjih par godina koliko god da su loša u pet deka su sa vašima...tako da mi i kad smo najgori opet smo tu negdje sa vamaBalorda je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:48Kako može biti gostovanje utakmica van svog grada, na koju putuješ dva sata, preko 100 km udaljenosti. Ovo je loše i za tvoje standardebagniadiluca je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:24
Kako može biti gostovanje ako ste bili domaćini !?al šta vas briga pobjedili ste u Andori na uzavrelim tribinama, ovo u BIH nije ni važno
![]()
![]()
Doduše, s obzirom na vaša izdanja na gostujućim utakmicama, razumijem zbunjenost gostovanjima.![]()
Mi sutra na Tumbi nećemo pobjediti na tribinama kao vi u Andori, eto ako ti je utjeha![]()
Ne znam ali vidim da su na zvanicnoj grupe pozvali na oprez i izbjegavanja bilo kakvih belaja
avanti,ko je ovaj bildeDinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
Tlinaest godinaDinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
Vjeruj da ne znam, ali iznimno zanimljiva izjavadonDondon je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:02avanti,ko je ovaj bildeDinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
Sta god te cini sretnim.bagniadiluca je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:08Tlinaest godinaDinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.![]()
Je li shvatas sarkazam?DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
vidi se da taj nije bio na onoj montaznoj a sa druge strane lesinari i delije,pa kamen stolica,lizalo,patika kad poleti,nece znati paokara sta ih je snasloAvantiBL je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:31Vjeruj da ne znam, ali iznimno zanimljiva izjavadonDondon je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:02avanti,ko je ovaj bildeDinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56
Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.![]()
Previse je glup za takve stvari.DamirT je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:51Je li shvatas sarkazam?DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
Izvini dr.mr nisam te prepoznao.
U bilo kojem kontekstu nikad necu rec nista slicno, a kamoli ne daj Boze navijati za ostale bh klubove u Evropi.DamirT je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:51Je li shvatas sarkazam?DinGospo21 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:56Grci ce se uplasiti atmosfere, hahahhahahahahahhahhahahah, majko mila kakvih mozgova na ovom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.