To je već ok, opet smo na potpuno istoj valnoj dužini. Imamo i iste ciljeve i za iste stvari mislimo da su pogrešne. Dakle ispravljanje grešaka, prekid saradnje sa Bulićem i nastavak rada u ovom kapacitetu. Greške se događaju, s tim da je bolje dva puta mjeriti, pa jednom rezati. Nama je sada potreban rad i trud, a ne histerija i mahnitluk.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:53Vidi ovo, ti si meni prišio ovo: kad već hoćeš da raskupusaš trenutno rukovodstvo Veleža iako sam ja u više navrata rekao da mi to nije cilj, i da sam za ostanak uprave ukoliko će se ispravljati greške, a koliko vidim, sve je najavljeno osim ispravljanja istih (floskule mi smo pogriješili a kaznit ćemo igrače i stručni štab mi nisu naznaka ispravljanja). Znači ne moraš mi govoriti eksplicitno govoriti da imam neke svoje interese, dovoljno sam vješt da to sam shvatim.Balorda je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:23To si sve ti nabrojao šta sve možeš, ne možeš, smiješ i ne smiješ i prišio meni da sam ja to sve napisao, a nisam, tako da to nije ok. Očigledno je da imaš pravo reći sve šta misliš, jer to radiš uspješno već duže vrijeme, ali znaš kako kažu za mišljenje, mišljenje je ko guzica, svako ga ima, tako da od mišljenja nema ništa. Od osoba koje ovoliku energiju ulažu u izražavanje svog mišljenja, očekujem konkretne korake, inače se držim ove narodne poslovice o mišljenju.
Uglavnom, ne moraš ti ništa, ni jednom momentu nisam napisao da moraš, ali bi bilo lijepo, kad već hoćeš da raskupusaš trenutno rukovodstvo Veleža, da nama ili njima daš bar neke naznake kako dalje nakon što bi ih otjerao. To bi bilo korektno i lijepo, inače bi došli u situaciju da ih otjeramo i da se onda pitamo, a šta sad? , a ne mislim da su takvi potezi pametni, štaviše, glupi su.
Isto tako, bilo bi lijepo da ne surađujemo usko sa Stefanom Bulićem, eto jedan prijedlog od mene. Trebam li ga ja presresti u gradu i isprebijati ga? Ako kažeš da bi bilo lijepo da ja nešto kao navijač uradim, da li bi bilo lijepo da se to odstranjivanje uradi od strane ljudi koji to mogu uraditi?
Ili moram još jednom napisati da nisam za tjeranje, nego za promjene, a ako one mogu doći samo tjeranjem, onda sam i za tjeranje.
Što se tiče tvojih ličnih interesa, potpuno sam siguran da ih nemaš i niti u jednom trenutku nisam pomislio da nešto pišeš zbog ličnih interesa.