FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI NA KOŠEVO!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to i ocekujem, mozda na neku maximalnu euforiju i pozitivu izvucemo malo vise ali odmah sam rekao da nece biti 30K jer to nije realno.
Ne treba se zamarati sa tim i misliti da je to nesto lose sve i da bude lupam 17-18K. To je fantasticna posjeta u ovoj fazi takmicenja.
Da te pitam da mi nabrojis 5 klubova koji se mogu pohvaliti ovakvim navijacima u citavoj Europi ne bi mogao uraditi. Znaci govorimo o pocetnim pretkolima 3. po jacini takmicenja, neatraktivni protivnici, Sarajevo nije veliki grad + imas rivala u gradu koji ima otprilike isti broj navijaca kao i ti.
Ako lazem ja ne laze statistika. Imali smo daleko najvecu posjetu od svih klubova u 1. pretkolu konferencijske lige a bili smo 2. i odmah iza Wisle kad racunamo ligu prvaka, europa ligu i konferencijsku ligu. I to smo igrali protiv ''nekog'' Aktobe-a.
Samo znam da ce Kosevo biti extra popunjeno u cetvrtak, mi smo cudo vjeruj mi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realno mislim da su i u klubu iznenadjeni ako je "tek" 5k otislo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakvih 5k, šta lupate Bog vam pamet dao..
Nema šanse da je prodato tek 5k ulaznica, pretpostavljam da je cifra puno veća. 30k nije realna brojka, pogotovo sa neatraktivnim protivnikom, kakav Spartak i jeste. Svaka posjeta iznad 20k je fenomenalan posao.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma kakvih 30k to je nerealno pogotovo protiv ovog protivnika, a jos prva utakmica, ova sa Aktobe je bila revans sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Ali nema sumnje da opet ide preko 20k posjeta, jako puno dijaspore je u gradu, a imas i ovih doslovce Evropa navijaca koji te utakmice ne propuštaju. Bilo kako bilo idemo se potuci sa ovima na terenu pa sta bude, malo je ko vjerovao i u prolaz protiv Aktobea jer smo sami sebi jos uvijek nepoznanica. O trecem pretkolu ne treba uopste ni pricati dok ne vidimo na cemu smo sa ovima.
P.S. nadam se da ce Uprava malo kvalitetniju pivu nabaviti na Istoku nego prosli put
P.S. nadam se da ce Uprava malo kvalitetniju pivu nabaviti na Istoku nego prosli put

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sro ga ti mozes zaokrenut ne moze nikojurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 14:42Ma ja mržnja frajer kriv 15 golova, imali lošiju odbranu od željezničara koji se haman ugasio, primili 38 golova, ne sjećam se takve sezone. Jest mržnja nema šta drugo bit.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:15Ovo je cisto mrznja prema igracu i nista vise. Jesi ti vidovit pa znas da bismo 100000% dali gol? Glupost u rangu one "Dalov penal nam izbio trofej kupa i pare od Evrope", nema veze sto je poslije promasio i Oremus. Beckhamov crveni izbio Englezima SP1998, Hadzijin penal kriv za raspad Juge, Zidanov crveni u finalu izbio Francuzima SP... sta bi bilo kad bi bilo, djecija posla i rasprave.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 09:53Romero je visok 173
Đuričković je visok 191
18 cm razlike
Lopta leti 3 sekunde, on znači ima sve vrijeme svijeta da stane ispred Romera, od kojeg je jači, veći, viši, i šta se desi Romero hladno spusti loptu i onda primaš gol. 1/1 njegova odgovornost. Ono se nije moglo preuzeti jer niko zdrav ne očekuje da te patuljak nadskoči i to perfektno odloži loptu, da mu je bar stao iza njeg da ne može lopta proći, nego ništa
Drugo, prvi žuti je dobio ne na prigovor, onako se ne prigovara, staviš ruke na leđa i priđeš i kažeš šta imaš, ne granaš prema sudiji, ono je svugdje žuti taman da si 100 puta kapiten, drugi žuti može samo opravdat osoba sa mentalnim poteškoćama , 7 naših je bilo iza, nikakve potrebe, bezopasno.
I ono što vi ne vidite, da smo mi bili dosta spreminiji od njih, i taj start ih je odveo na penale, inače bi im dali go 10000% u produžetku, dakle frajer svojom glupošću se igra sa milion eura, sa euforijom, sa transferima, sa svim.
I još jedna bitna činjenica on je kapiten, on to treba zadnji uraditi.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ona piva je nesto najgore sto sam okusio u zivotu...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:02Ma kakvih 30k to je nerealno pogotovo protiv ovog protivnika, a jos prva utakmica, ova sa Aktobe je bila revans sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Ali nema sumnje da opet ide preko 20k posjeta, jako puno dijaspore je u gradu, a imas i ovih doslovce Evropa navijaca koji te utakmice ne propuštaju. Bilo kako bilo idemo se potuci sa ovima na terenu pa sta bude, malo je ko vjerovao i u prolaz protiv Aktobea jer smo sami sebi jos uvijek nepoznanica. O trecem pretkolu ne treba uopste ni pricati dok ne vidimo na cemu smo sa ovima.
P.S. nadam se da ce Uprava malo kvalitetniju pivu nabaviti na Istoku nego prosli put![]()
- TurkishAirlines
Durakovic mora poceti ispred ovog srbina.
10 puta je opasniji u navali i 100 puta mu je bolji centarsut.
Francis ce mu pomoci u odbrani i taj dio smo rijesili. Eto Zeka, ako trebas kakvog strucnjaka. Daj da to dobijemo i prodjemo
10 puta je opasniji u navali i 100 puta mu je bolji centarsut.
Francis ce mu pomoci u odbrani i taj dio smo rijesili. Eto Zeka, ako trebas kakvog strucnjaka. Daj da to dobijemo i prodjemo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vjerojatno je blef iz kluba da je pušteno 30k, da malo nalože raju, znaju i oni da je 25k plafon.
- belosevic23
- Kontakt:
ovo sto je zrinjski dobio je pravi personalizovani dres... ovo naše je opet poluverzija sa šorcem od prošle godine koji se ne uklapa u garnituru..ne znam sto imaju potrebu da nas lažu da je official licenced..ali eto na hajr i na dobro. Po mom mišljenju jedino je errea radila isključivo za naš klub personalizovane dresove.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako je klasična Sarajka, neka hvala.masterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:05Ona piva je nesto najgore sto sam okusio u zivotu...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:02Ma kakvih 30k to je nerealno pogotovo protiv ovog protivnika, a jos prva utakmica, ova sa Aktobe je bila revans sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Ali nema sumnje da opet ide preko 20k posjeta, jako puno dijaspore je u gradu, a imas i ovih doslovce Evropa navijaca koji te utakmice ne propuštaju. Bilo kako bilo idemo se potuci sa ovima na terenu pa sta bude, malo je ko vjerovao i u prolaz protiv Aktobea jer smo sami sebi jos uvijek nepoznanica. O trecem pretkolu ne treba uopste ni pricati dok ne vidimo na cemu smo sa ovima.
P.S. nadam se da ce Uprava malo kvalitetniju pivu nabaviti na Istoku nego prosli put![]()
Nema goreg sirćeta od onog

Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Dres kao dres je update na ovaj od prethodne sezone.belosevic23 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:19ovo sto je zrinjski dobio je pravi personalizovani dres... ovo naše je opet poluverzija sa šorcem od prošle godine koji se ne uklapa u garnituru..ne znam sto imaju potrebu da nas lažu da je official licenced..ali eto na hajr i na dobro. Po mom mišljenju jedino je errea radila isključivo za naš klub personalizovane dresove.
E sad, to sa šorcem nije ok.
Teško je vjerovati da će Adidas za nas raditi persolanizirane dresove.
Morali bi nešto konkretno uraditi, postati nekakav brend u svijetu fudbala pa da to očekujemo.
Ovaj zadnji pa i onaj prethodni je bolji nego Errein (imam oba).
Koševo Zapad
zagorski je napisao/la: ↑23 jul 2024, 12:38Meni je najjace pojacanje ono zalaganje i borbenost ekipe, nesto sto dugo nismo vidjeli,pogotovo za vrijeme Rozmana. Ako ovaj pristup budu imali i u ligi bicemo sigurno u vrhu, a uz dva kvalitetna pojacanja i u borbi za titulu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:17Ako ce se boriti i trcati kao protiv Aktobea, pogotovo pred kraj tekme, svaki rezultat mi je prihvatljiv i necu se nervirati.
Najvise bih volio pobjedu, ali znajuci kakve su prethodne sezone bile ja cu biti sretan zalaganjem kao sto je bilo protiv kazahstanaca.

Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20Ako je klasična Sarajka, neka hvala.masterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:05Ona piva je nesto najgore sto sam okusio u zivotu...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:02Ma kakvih 30k to je nerealno pogotovo protiv ovog protivnika, a jos prva utakmica, ova sa Aktobe je bila revans sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice. Ali nema sumnje da opet ide preko 20k posjeta, jako puno dijaspore je u gradu, a imas i ovih doslovce Evropa navijaca koji te utakmice ne propuštaju. Bilo kako bilo idemo se potuci sa ovima na terenu pa sta bude, malo je ko vjerovao i u prolaz protiv Aktobea jer smo sami sebi jos uvijek nepoznanica. O trecem pretkolu ne treba uopste ni pricati dok ne vidimo na cemu smo sa ovima.
Nema goreg sirćeta od onog![]()
-
- Kontakt:
Gdje MUDOdrazija?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 14:42Ma ja mržnja frajer kriv 15 golova, imali lošiju odbranu od željezničara koji se haman ugasio, primili 38 golova, ne sjećam se takve sezone. Jest mržnja nema šta drugo bit.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:15Ovo je cisto mrznja prema igracu i nista vise. Jesi ti vidovit pa znas da bismo 100000% dali gol? Glupost u rangu one "Dalov penal nam izbio trofej kupa i pare od Evrope", nema veze sto je poslije promasio i Oremus. Beckhamov crveni izbio Englezima SP1998, Hadzijin penal kriv za raspad Juge, Zidanov crveni u finalu izbio Francuzima SP... sta bi bilo kad bi bilo, djecija posla i rasprave.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 09:53Romero je visok 173
Đuričković je visok 191
18 cm razlike
Lopta leti 3 sekunde, on znači ima sve vrijeme svijeta da stane ispred Romera, od kojeg je jači, veći, viši, i šta se desi Romero hladno spusti loptu i onda primaš gol. 1/1 njegova odgovornost. Ono se nije moglo preuzeti jer niko zdrav ne očekuje da te patuljak nadskoči i to perfektno odloži loptu, da mu je bar stao iza njeg da ne može lopta proći, nego ništa
Drugo, prvi žuti je dobio ne na prigovor, onako se ne prigovara, staviš ruke na leđa i priđeš i kažeš šta imaš, ne granaš prema sudiji, ono je svugdje žuti taman da si 100 puta kapiten, drugi žuti može samo opravdat osoba sa mentalnim poteškoćama , 7 naših je bilo iza, nikakve potrebe, bezopasno.
I ono što vi ne vidite, da smo mi bili dosta spreminiji od njih, i taj start ih je odveo na penale, inače bi im dali go 10000% u produžetku, dakle frajer svojom glupošću se igra sa milion eura, sa euforijom, sa transferima, sa svim.
I još jedna bitna činjenica on je kapiten, on to treba zadnji uraditi.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- Shategabri
- Kontakt:
Au, pa ako nije ni ko sarajka, onda pogotovo ne valjamasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:36Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20Ako je klasična Sarajka, neka hvala.

I koliko naplaćuju tu splačinu?
Koševo Zapad
Ista situacija je kod mene i kod brata pitara. Mi smo svoje karte već uzeli, porodične pakete, malci naložili još svoje raje da idu s njima. Prošlu tekmu nas nas je išlo 7-oro sada je ta brojka preko cvajemisstianopenaldo je napisao/la: ↑23 jul 2024, 13:43Ja znam 5 sto ce doci a nisu bili proslu.
Nego treba pozuriti kupiti na vrijeme.
Vrijeme će biti idelano, neće biti kiše, a i ako je bude spremni smo na sve tako da SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pustite se vi toga je li realno 30k ili ne, nego vi zovite ljude.
Mislim da je 3.5 KM, jer su dvije pive i kola bile 10 KMShategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:41Au, pa ako nije ni ko sarajka, onda pogotovo ne valjamasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:36Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20
Ako je klasična Sarajka, neka hvala.
Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče.![]()
I koliko naplaćuju tu splačinu?