NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihacit1937
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihacit1937 » 21 jul 2024, 08:33

Znal ko gdje je otisao imamagic?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 17:43

Hoce li doci neki kakav napadac, ima li ikakva mahalska barem

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 19:05

🔴⚪️SAOPŠTENJE ZA JAVNOST🔴⚪️

Nogometni klub Jedinstvo Bihać je krenuo sa pripremama te igrači izlaze na teren za treći trening našeg tima.

Našem timu se iz dana u dan priključuje određeni broj igrača čime intenzitet treninga i konkurentnost na istom postaje sve veća.

Želimo poručiti javnosti, simpatizerima i navijačima da će Nogometni klub Jedinstvo Bihać do petka, 26.7., kompletirati ekipu, te istu popuniti sa konkurentnim igračima na svim pozicijama sa čime će ekipa sa stručnim štabom uz pojačanja i već prisutne igrače podići intenzitet treninga.

Za kraj nekoliko obavijesti za naše simpatizere i navijače:

Uprava Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać razmatra i opciju da tim odvede na pripreme van Bihaća čime bi ekipa nakon nekoliko godina opet trebala otići na pripreme kako bismo što spremniji dočekali početak sezone❗️❗️❗️

Također, nakon što se kompletira ekipa do kraja naredne sedmice, uprava će na čelu sa predsjednikom kluba održati press konferenciju za novinare o čemu će svi biti blagovremeno obaviješteni.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 21 jul 2024, 19:36

Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.

E sad nadam se da će biti sve na obostrano zadovoljstvo jer mlad je još golman ali kvalitetan zaista.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 19:38

Imajednabrigada je napisao/la:
21 jul 2024, 19:36
Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.

E sad nadam se da će biti sve na obostrano zadovoljstvo jer mlad je još golman ali kvalitetan zaista.
Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezona

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 21 jul 2024, 19:45

nebeskasila je napisao/la:
21 jul 2024, 19:38

Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezona

Ima on ugovor sa Velezom jos 3 godine, ali dolje je postalo pomalo toksična sredina poswbno zadnje vrijeme.
Malo ga placaju, i odgovara im za drugog golmana na klupi ali momak zeli da brani po svaku cijenu jer prolazi vrijeme i inzistirao je da ide na posudbu tek kada se naljutio nekako pustali ga.

Navodno ce braniti 75% utakmica, kazem mlad je golman bice gresaka sigurno ali zaista ima potencijal i ukoliko odbrana bude cvrsta nece biti problema.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 19:53

Mislim da u Velezu nikad nece dobiti pravu priliku jer ne smiju sebi dopustiti da daju sansu nekom neiskusnom tako da bi za njega bolje bio slabiji klub gdje ce braniti 30 utakmica u sezoni. Smatram ga nasim golmanom i vjerujem da ce biti dobar, a sigurno i bolji od Bilica koji je imao milion gresaka.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 21 jul 2024, 20:52

Naravno greske su sastavni dio za mladog igraca ali ipak nije on sklon puno greškama.

Cak je izrazio želju da ostane u Jedinstvu ukoliko naredne sezone bude borba za Premijer ligu

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jul 2024, 23:03

21 jul 2024, 19:45

Ima on ugovor sa Velezom jos 3 godine, ali dolje je postalo pomalo toksična sredina poswbno zadnje vrijeme.
Malo ga placaju, i odgovara im za drugog golmana na klupi ali momak zeli da brani po svaku cijenu jer prolazi vrijeme i inzistirao je da ide na posudbu tek kada se naljutio nekako pustali ga.

Navodno ce braniti 75% utakmica, kazem mlad je golman bice gresaka sigurno ali zaista ima potencijal i ukoliko odbrana bude cvrsta nece biti problema.
Prvobitno je bio prijedlog 75% ali je pristao na 50% utakmica
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 21 jul 2024, 23:13

LloriS je napisao/la:
21 jul 2024, 23:03
21 jul 2024, 19:45

Prvobitno je bio prijedlog 75% ali je pristao na 50% utakmica

Dobro je i to, ma da ukoliko bude konstantno dobar mislim da ce branit sve utakmice ali opet ne znam ko je drugi golman i kakav ugovor ima mozda i on mora dobiti neku utakmicu

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 jul 2024, 23:21

Je li bio neko na treningu kakav je garonja, ima li igraca u barem jednom od tih stranaca, ehhh da mi je Zaniolo moj brat tu da me obraduje vijesti da nam dolazi Kyremeh
iz Sarajeva i Cuze iz Zrinjskog i da kaze da nije sve tako crno…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jul 2024, 11:54

kakooo stariimmm sve te viisee voooolimmm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 jul 2024, 12:25

harden je napisao/la:
22 jul 2024, 11:54
kakooo stariimmm sve te viisee voooolimmm
zalomio si negdje sinoc :mrgreen:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 jul 2024, 19:23

Joj ovih fb komentatora 🤣

- ne pase Ismet
- ne pase Hasan
- treba nam Emir M. i brat jedan
- ne pasu im pripreme
- ne pasu im pojacanja
- ne pase im sto je otisao zaric
- ne pase sto je otisao Bilic
- pripreme trebaju biti na Debeljaci 🤣
- uprava ne valja, nije ispostovala Poturalica

I ovako bi mogao do sutra hahah

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 23 jul 2024, 09:04

Jucer smo bili tihi.
Imal kakvi novosti? Idel ko na treninge?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jul 2024, 15:52

Kakva svlacionica prije treninga 🥰

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2024, 15:53

23 jul 2024, 15:52
Samo igraca nema dovoljno ni da se na male razbaci.

A bila je ovakva svlaciona i prosle godine, mogu igraci potvrditi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jul 2024, 16:05

harden je napisao/la:
23 jul 2024, 15:53
23 jul 2024, 15:52
Samo igraca nema dovoljno ni da se na male razbaci.

A bila je ovakva svlaciona i prosle godine, mogu igraci potvrditi
Ma bice i igraca, do petka su rekli da ce biti sve rijeseno. To sigurno vec se zna tko ce sve doci, vec je sve i dogovoreno samo eto ceka se taj petak. Kasnimo mi dosta jbg, sve ostale ekipe odigrale po nekoliko prijateljskih

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2024, 16:15

23 jul 2024, 16:05
Ma bice i igraca, do petka su rekli da ce biti sve rijeseno. To sigurno vec se zna tko ce sve doci, vec je sve i dogovoreno samo eto ceka se taj petak. Kasnimo mi dosta jbg, sve ostale ekipe odigrale po nekoliko prijateljskih
Ma druze da je dogovoreno dosli bi oni danas a ne u petak. Hajde vidjet cemo i sta ce bit do petka.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jul 2024, 16:24

Isao bi ja na trening vidjeti stanje al nisam dole, al msm da cu ici u nedjelju pa da vidim sta ima novo. A valjda ce i objaviti sta i kako u petak pa cemo znati neke stvari. Prvenstvo starta za manje od mjesec dana

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.