Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad krene bot brigada sa frazama tipa "odi do kluba i ponudi rjesenje" ili "dodji ti za predsjednika pa se sve pitaj" - to vam je znak da su ovi pustili korijenje, da se ne misle micati i da je svaka kritika djelo neprijatelja i napad na klub 

- svrakino1921
- Kontakt:
9000 + clanova ali idu free karte. 

- TurkishAirlines
Kako kome. Meni nisu
Poslije vas, najodvratniji navijaci. Ako se mogu tako nazvati.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema interesa - ide paljba, mi smo bar iskreni i ne gotovimo se. Cim se interes vrati bice "FKS&FKV

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- IsmirMirvic
Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
- svrakino1921
- Kontakt:
Gosp.MirvićuIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Imal šta za Željin jug
Imal kakav Haber
Bolestan sam - da mi još to doživit gosp Mirva
Uhhhhh
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ali vas zato veze interes ista ljubav sa zemunskim cetnicima. A to nije hinjaluk, to ste jednostavno vi- mali usrani misevi koji bi i matter rodjenu prodali za markuKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:42Nema interesa - ide paljba, mi smo bar iskreni i ne gotovimo se. Cim se interes vrati bice "FKS&FKV" i sami sebe ce lagati da igraju "najveci derbi u drzavi" dobro njima dobro ovima, prvi navikli da lazu a drugima godi tepanje
To je taj njihov hinjaluk kojeg serviraju svima u drzavi od nekadasnjih rivala i utakmica sa nabojem dolaze do porodicne atmosfere i iskoristavanja
![]()

Debeli !! Idi radi nesto,ne zgubidani po forumu !!IsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Dje stoper?IsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- IsmirMirvic
Koliko znam, vas klub je uplatio potrebna sredstva opstini Novo Sarajevo. Sada slijedi tender i sve ostale procedure, pa se onda krece sa izgradnjom.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:51Gosp.MirvićuIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Imal šta za Željin jug
Imal kakav Haber
Uhhhhh
Brzo ozdravljenje vam zelim!
Glup post.
Prelazni rok je daleko od zavrsenog, to je sve sto vam za sad mogu reci. Pregovori se vode sa vise igraca.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala na lijepim željama za ozdravljenje i Hvala na odgovoruIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:04Koliko znam, vas klub je uplatio potrebna sredstva opstini Novo Sarajevo. Sada slijedi tender i sve ostale procedure, pa se onda krece sa izgradnjom.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:51Gosp.MirvićuIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Imal šta za Željin jug
Imal kakav Haber
Uhhhhh
Glup post.
Prelazni rok je daleko od zavrsenog, to je sve sto vam za sad mogu reci. Pregovori se vode sa vise igraca.
Samo ako može još cifra koju je Željo uplatio općini NS - Jel preko 200 000 uplaćeno konv maraka ili je manje
Hvala unaprijed
- IsmirMirvic
Tu negdje thereabouts, mislim da je u pitanju nesto manje od 200k.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:10Hvala na lijepim željama za ozdravljenje i Hvala na odgovoru
Samo ako može još cifra koju je Željo uplatio općini NS - Jel preko 200 000 uplaćeno konv maraka ili je manje
Hvala unaprijed
Nema na cemu!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ostavi ga na miruAntikloc je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:58Debeli !! Idi radi nesto,ne zgubidani po forumu !!IsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Dosado
Gora je linija bila 2015 u Širokom...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja znam da ste Vi odrasli u Amerikama i ne znate osnove lijepog ponasanja. Begovi ne pricaju s radnickom klasom,sa kmetovima. Oni nisu nas nivo za razgovor. Ili po americki mi smo White collar a oni su Blue collar. Niza kasta. Kad vidis zeljeznicara ,ne razgovaras s njim samo ga opsujes ,mrsnes,pljunes ako pokaze najmanji znak negodovanja ,coknes ga nogom. To je gospodski,sarajevski,primjer lijepog ponasanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:04Koliko znam, vas klub je uplatio potrebna sredstva opstini Novo Sarajevo. Sada slijedi tender i sve ostale procedure, pa se onda krece sa izgradnjom.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:51Gosp.MirvićuIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Imal šta za Željin jug
Imal kakav Haber
Uhhhhh
Glup post.
A to sto se vi lizete ovdje po forumu sa najgorim dusmanima kluba i grada Vam puno,puno,puuunoo smanjuje rejting u ocima svakog Sarajlije i Pitara.
- TurkishAirlines
Drma vas kriza identiteta.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:26Ostavi ga na miruAntikloc je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:58Debeli !! Idi radi nesto,ne zgubidani po forumu !!IsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:45Zar je vazno sta pisu neki bots na forumu? Nemojte etiketirati sve navijace Veleza radi njih!
Dosado
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Combattente87, Direktorcic, laszlo, VivaLaLiberta i 35 gostiju.