Jel to onda kad ste stavljali linijar preko monitora

Jel to onda kad ste stavljali linijar preko monitora
Ma I Gago ne zna gdje bije
Samo cetnici mogu krasti pare namijenjene za lijecenje bolesne djece. Nisu se oni slucajno pobratimili bas sa drazinima bradonjama.
Naravno da su navijaci yebo krpice otete, iskreno vama je bilo bitno da oni nas vrijedjaju i vama odma gotiva.TurkishAirlines je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:35Kako kome. Meni nisu
Poslije vas, najodvratniji navijaci. Ako se mogu tako nazvati.
Pacijentu kad si pobjegao sa psihijatrije?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:12Samo cetnici mogu krasti pare namijenjene za lijecenje bolesne djece. Nisu se oni slucajno pobratimili bas sa drazinima bradonjama.
Prvo ne vrijeđaj ljude. Drugo taj broj je opcepoznat po svojoj namjeni I nije smio nikad biti iskoristen u te svrhe. Cista obmana. Umjesto da se stidis tog ko se toga dosjetio ti jos podrzavas takve postupke. Taj broj sto godina sluzi samo za jedno. Pomoc potrebitim. I da I ja sam nazvao nema problema jer je tuzno da ne bude derbija I rivalstva. Ali nemoj mi to opravdavat molim te.
To je degutantno muha I komentarisat. Necu da se bavim tim.MocMahale444 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:42E cuj duskice veli nemoj vrijedjati![]()
To trebas reci ovom bilmezu adMiMu tobetiju yebo ga mrtav çetnik po sred labrnja.
A daj ba pa lik prelazi sve moguce granice, prvi ja znam preci granicu ali odma povucem rucnu.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:44To je degutantno muha I komentarisat. Necu da se bavim tim.MocMahale444 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:42E cuj duskice veli nemoj vrijedjati![]()
To trebas reci ovom bilmezu adMiMu tobetiju yebo ga mrtav çetnik po sred labrnja.
NoDi80 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:38Ne opravdavam nego cuj kradja djeci za lijecenje
Taj broj je bio najbrzi nacin da se regrupisu navijaci
Uostalom nismo oteli nikom broj ljudi nam ga ustupili
Da je kradja pomozi ba bi nas tuzio logicno
Jebote ljudi cuj ne vrijedjaj
reci njima da nas ne zovu cetnicima
**** vas cetnici u usta picke jedne
Puna vam usta patriotizma, a bojkotujete repku
Puna vam usta cetnika, a nikad niste skupili muda ni one iz Lukavice da startate
A da ne govorim za leseve sto se bratski izbjegavate u sukobima
Djilda vam vodio sjever protiv Zvezde, manijaci vas vodilo u Beograd isfikali grobare zbog vas i vi nesto pricate zbog dva lika
**** vas cetnik dosadni mrs u Lukavicu i skupite muda da otmete nekom cetnicku zastavu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 27 gostiju.