MostarskiVelez je napisao/la: ↑24 jul 2024, 09:21
Odgovorit cu ti ali na sta? Majstore pises desetine postova svaki dan. Na sta konkretno da ti se odgovori?
a) Ispreuzimali su odgovornost na sebe pa su nasli 20 opravdanja za neuspjeh i odlucili kazniti igrace. Je li iko preuzeo odgovornost za putovanje 20h kao da se radi o poluprofesionalnom timu ili turistima? Je li slucajno to utjecalo na rezultat ili je sve ostalo bitno a to nije vrijedno spomena? Opet laz?
b) Spominju se "neprijatelji i dusebriznici", koji su "isto htjeli Hasica da otjeraju, a sad tjeraju nas". Moze li se makar ta grupa identifikovati, s obzirom da to nisu Stefo, Kadric i kompanija, kao ni ss.ba niti ijedan portal, kao ni RA kojem se pokusava uci u cmar, ko su ti? Imaju li ime, evo rekao bi covjek da sam ja ali ja nikog ne tjeram pod svaku cijenu a posebno nisam tjerao Hasica. Opet laz?
c) Oko Klafurica je zapelo kada su mu predlozili sportskog direktora, on nije htio nikoga. Zasto ga jos uvijek nemamo ako je to bio plan, ili je bio plan da se instalira Feja stvarno? Ili je Zvonic i tehnicki i sportski direktor, odnosno izvrsioc zamisli jednog jedinog, iako je i tu naglaseno da ce se
privremeno baviti sportskim segmentom? Opet laz?
d) Kako to da u izjavi kaze da po njemu treba otjerati neke igrace, pa onda izadju clanci kako je sef struke to uradio, a ne UO. Zasto ni za taj potez ne preuzme odgovornost, ili ce sacekati da vidi kako ce se odviti situacija, pa ako valjalo preuzet ce, ako ne valjalo, Canadi je kriv i novo zrtveno janje? Opet laz?
e) Ko je dovodio pojacanja prije imenovanja Zvonica i zasto se potpisao Bobaj koji ocito ne konkurise ozbiljno za utakmice i ima problematicnog menadzera, a prema informacijama iz kluba, radi se o izuzetno brzom ali netalentovanom i fudbalski neobrazovanom igracu? Zasto se pokusalo prodati da se radi o U21 reprezentativcu kada doticni ima svega 10 minuta upisanih za tu selekciju reprezentacije, i gdje je drugi u21 reprezentativac koji je najavljen na press konferenciji? Opet laz?
Eto potrudio sam se da sva petorica imate po jedno pitanje, zar nisam divan