FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tu su i Said i Ignjat sa ekipom na pripremama.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pršeš može, ostali ne... Pršeš najbolje za nas igra, jer je naše dijete i Slobodaš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Znaš li cijenu?
Vjerujem da će biti oko 120, za članove možda 100.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Deda je prosle sezone imao ozbiljan zdravstveni problem koji ga sprijecava da radi treninge, ne znam kolko je u mogucnosti radit osim postavljat iste
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nadam se da će ovo dijete biti otkriće. Da ga povrede zaobiđu, i ako bude se znao nositi sa pritiskom sa tribina, očekujem puno od njega...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Čuo sam za to. Ali moje mišljenje je da je najbolji trener golmana u ligi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Admir Smajić bi od ove ekipe, plus možda Pršeš, napravio ekipu za neko 6/7. mjesto. Opstanak ne bi došao u pitanje.
Ovako, mislim da ćemo nažalost ispasti, jer 8. ne možemo biti ni u snovima. Nala jednostavno nema smislenu koncepciju napada kakvu smo imali sa Musemićem ili Smajićem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Od prve minute prve utakmice moramo ganjati golove i bodove.
Ključ opstanka je u dobroj jeseni, klati se moramo sa protivnicima na svakom meču. Zato je bitno imati širok roster.
Drugi ključni momenat je kraj sezone, kad se moraju igrati utakmice van terena, kako bi se završilo među 8.
Ključ opstanka je u dobroj jeseni, klati se moramo sa protivnicima na svakom meču. Zato je bitno imati širok roster.
Drugi ključni momenat je kraj sezone, kad se moraju igrati utakmice van terena, kako bi se završilo među 8.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Meni je onaj trener Gračanice zanimljiv. Lik ima koncepciju, kad Nalu otpuste, neka Kulovića angažuju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
sar, želj, zri, bor, vel, šir mislim da su sigurni.
Mi, doboj, posušje, gošk, radnik, igman u klanju do zadnjeg meča. Samo 2 opstaju.
Kako mi možemo biti bolji od ovih koji su igrali prošle sezone PL, i zadržali su rostere, još i pojačali...
Meni se čini kao nemoguća misija...
Mi, doboj, posušje, gošk, radnik, igman u klanju do zadnjeg meča. Samo 2 opstaju.
Kako mi možemo biti bolji od ovih koji su igrali prošle sezone PL, i zadržali su rostere, još i pojačali...
Meni se čini kao nemoguća misija...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno repriza meča bor vel na Areni. Haskića gledam, ovakav nam fali, ali je sigurno preskup za nas...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da bi kako oba Macronova dresa kupiti. Na slikama se vidi da nisu pijačarski...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šteta što nemamo neku vezu za afričke igrače, npr. Gana, Kamerun, Nigerija. Ovi iz Z09 Vadze, Saliman su igračine i to tržište treba istraživati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Proleti pauza, sl. sedmice na Koševo, ako ne odgode.
Hajmo po 3 boda, nismo ih dobili tamo od 2016. godine, ccc.
Hajmo po 3 boda, nismo ih dobili tamo od 2016. godine, ccc.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ali realno, Sarajevo dva nivoa iznad nas trenutno. Gledao sam protiv Aktobea, u napadu su je.beni...
Ima da Nala Marginala napravi formaciju: 5-5-0
Ima da Nala Marginala napravi formaciju: 5-5-0

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.