Jeste, nego on vjerovatno misli na Milošev gol. Onakav gol se jednom postiže u životu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakva je to samo bomba bila..
Što ne?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:00Sto ja?
Meni je došlo u roku od minute, provjeri na kartici jesul skinuli pare, ako jesu, vidi spam. Ako opet nema, u klub i za vratoveJakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
Prijavi se na fanshop, idi na profil i u nardzubama karata vidi da li ima, mogu se i tu vidjet kodovi.Jakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
U subotu kad sam kupio dosla je kroz koju minutuJakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:01Press konferencija FK Sarajevo, a onda se pojavi narkoman Mijajlovic. Sve sto je otpada iz Srbije, sportisti, novinari, politicari, svi koji ne prodju u Srbiji eto ih u Bosnu. Neki jer su ih sutnuli tamo, neki po zadatku, neki jer ko biva preko noci vise ne vole Srbiju i srbijanske klubove, jer sad vole Bosne i bosanske klubove. Svi bosanske "patriote", ali LEPO, BELO, BRE, to ostaje. Sinisa Sanicanin, Vojin Mijatovic, Svetlana Cenic, Zarko Papic i desetine drugih. Zarko Papic bio na milion politickih funkcija u Srbiji, onda odjednom IZNENADA 1996. godine se pojavi u Sarajevu i ostane do smrti prije nekoliko dana jer on sad voli Bosnu i Sarajevo BRE. Sad mi je malo jasnije preko koje linije se guraju nama tarabe od fudbalera tipa Jovic. Umjesto da se angaziraju mladi sportski novinari iz nase drzave, ponudi im se sansa za razvoj i afirmaciju, oni guraju narkomana koji bi nas sve prodao za 100 BAM.
Bukvalno se izmišljaju vijesti - što gluplje to bolje. Gori smo mi uopšte što idemo na portal. Najgore što oni same ne mare za to, što lažu i izmišljaju.Pitaristok je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:2590% vijesti prepisu od drugih portala.boki86 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 10:44U rangu srbijanskog kuriraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2024, 10:37naslovnica gg.ba Ibrahimovic, Rakitic, Grobari i
"Gori je od Walkera": Reprezentativac Engleske ženu pošalje na odmor, pa u krevet dovodi drugu ... meanwhile danas igra BH predstavnik![]()
![]()
"Necete vjerovati sta je uradio Olmo, iznenađenje"
A ono u tekstu doso u pekaru da kupi hljeb, wow.
Sportski novinari su sami sebe sveli na zutu stampu tipa expres.
Kad cujem glas onog na areni, ne znam mu ime, najezim se.
Najjace ih je opiso.trener rijeke.
Pokušaj provjeriti u "neželjenoj pošti" da slučajno nije tamo zalutalo, jer sve karte što sam kupovao online, a bilo ih je mnogo, su došle odme u roku iste minute, to mi je jedino objašnjenjeJakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
otiđi na profil, moje narudžbe, otvoriš narudžbu i klikneš printaj kartu. Nakon toga skines i otvoriš pdf, šalješ, printaš..juka55 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:22Pokušaj provjeriti u "neželjenoj pošti" da slučajno nije tamo zalutalo, jer sve karte što sam kupovao online, a bilo ih je mnogo, su došle odme u roku iste minute, to mi je jedino objašnjenjeJakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
Hvala puno svima, a posebno tebi, pogledao na profil i nije bilo, a ni novac sinoć nije skinulo.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:13U subotu kad sam kupio dosla je kroz koju minutuJakobsen91 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:02Kakva su iskustva sa kupovinom karata online? Pokušao sam platiti putem mastercard kartice, upisalo mi da je uplata prošla, međutim, na mailu ništa nije stiglo.![]()
Danas sam kupio za kolegu nije evo do sad dosla ali je mozes naci na svom profilu na stranici( imas opciju koda i cijele karte).
Ako ti treba pomoc pisi na pp tu sam da pomognem
Evo buraz, ja sam neko ko ide na tu žurnalistiku, a radim u računovodstvu/knjigovodstvu... msm ne žalim se hvala Bogu, predobro mi je, ali nisam ispunio svoj san. Što? pa ne možeš da uspiješ ako nećeš biti marioneta u tom poslu, da radiš kako ti neko kaže i da pišeš kako kome odgovara, čast izuzecima...retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:04Fakultet politickih nauka/zurnalistika, izaberes jednog kvalitetnog kandidata i gradis iz temelja nase drustvo i mladog novinara. Magoda doveo narkomana. Lijep primjer nasoj omladiniAnex je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:56Koji naši novinari?90% ih piše za cvaju a koliko vole i poštuju FKS vidi se upravo ovih dana kada igramo evropske utakmice veći su nam dušmani od Marijana i srpskih novinara,serem se na sportsko novinarstvo u BiH,bolji je Marijan od ovih jadnika koji pišu da ono što je na šugavici evropa nije vidjela a Sarajevo da prođe u grupe ispratili bi sa pola teksta, gori od chetnikaretromoos je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:01Press konferencija FK Sarajevo, a onda se pojavi narkoman Mijajlovic. Sve sto je otpada iz Srbije, sportisti, novinari, politicari, svi koji ne prodju u Srbiji eto ih u Bosnu. Neki jer su ih sutnuli tamo, neki po zadatku, neki jer ko biva preko noci vise ne vole Srbiju i srbijanske klubove, jer sad vole Bosne i bosanske klubove. Svi bosanske "patriote", ali LEPO, BELO, BRE, to ostaje. Sinisa Sanicanin, Vojin Mijatovic, Svetlana Cenic, Zarko Papic i desetine drugih. Zarko Papic bio na milion politickih funkcija u Srbiji, onda odjednom IZNENADA 1996. godine se pojavi u Sarajevu i ostane do smrti prije nekoliko dana jer on sad voli Bosnu i Sarajevo BRE. Sad mi je malo jasnije preko koje linije se guraju nama tarabe od fudbalera tipa Jovic. Umjesto da se angaziraju mladi sportski novinari iz nase drzave, ponudi im se sansa za razvoj i afirmaciju, oni guraju narkomana koji bi nas sve prodao za 100 BAM.
Ja bih te podrzao bez sekunde razmisljanja. Kako pored tebe i stotina drugih obrazovanih mladih ljudi, omladine koja voli drzavu zeli napredak i razvoj, oni dovlace klosare i narkomane da "zastupaju" nase interesejuka55 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:07Evo buraz, ja sam neko ko ide na tu žurnalistiku, a radim u računovodstvu/knjigovodstvu... msm ne žalim se hvala Bogu, predobro mi je, ali nisam ispunio svoj san. Što? pa ne možeš da uspiješ ako nećeš biti marioneta u tom poslu, da radiš kako ti neko kaže i da pišeš kako kome odgovara, čast izuzecima...retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:04Fakultet politickih nauka/zurnalistika, izaberes jednog kvalitetnog kandidata i gradis iz temelja nase drustvo i mladog novinara. Magoda doveo narkomana. Lijep primjer nasoj omladiniAnex je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:56
Koji naši novinari?90% ih piše za cvaju a koliko vole i poštuju FKS vidi se upravo ovih dana kada igramo evropske utakmice veći su nam dušmani od Marijana i srpskih novinara,serem se na sportsko novinarstvo u BiH,bolji je Marijan od ovih jadnika koji pišu da ono što je na šugavici evropa nije vidjela a Sarajevo da prođe u grupe ispratili bi sa pola teksta, gori od chetnika
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dark44, Hajdeee, HordasDolacMalta, N3R3D, supervizor i 37 gostiju.