eto mene !S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde nema veze,imal neko drugi da odigramo ?
pravi
Moderator/ica: Padovan
eto mene !S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde nema veze,imal neko drugi da odigramo ?
imam ja , hajd pravikivi je napisao/la:imal' ko raspolozen da ga razvalim ??![]()
![]()
aj eu 2 ss.ba pw ss.badr.van nostrand je napisao/la:imam ja , hajd pravikivi je napisao/la:imal' ko raspolozen da ga razvalim ??![]()
![]()
..jesil tu jos ?! ..ako jesi,haj da odigramo sad,ako ne onda mi napisi na pp ili na msn-u (dodao sam te) kada ti odgovara da odigramomajestic24 je napisao/la:muhovic,nije li problem da odigramo veceras utakmicu 5 kola jer za vikend necu moci biti na netu. Ustvari biti cu al sasvim malo pa je mogucnost da se nesretnemo.
muhovic je napisao/la:..jesil tu jos ?! ..ako jesi,haj da odigramo sad,ako ne onda mi napisi na pp ili na msn-u (dodao sam te) kada ti odgovara da odigramomajestic24 je napisao/la:muhovic,nije li problem da odigramo veceras utakmicu 5 kola jer za vikend necu moci biti na netu. Ustvari biti cu al sasvim malo pa je mogucnost da se nesretnemo.
E to je pravi lag, sreca toga meni nema!apocalyps je napisao/la:pu **** ti lag i igricu, haj kad laga malo al sad pocelo kociti pa nakon 2-3 sec otkoci
u subota ja mislim.Cospy89 je napisao/la:Kad se moze poceti igrati 5. kolo ????
Sutra od 00:00 znači možete postavljati rezultate (ovi što igraju utakmice prijeCospy89 je napisao/la:Kad se moze poceti igrati 5. kolo ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.