Znam ja šta je rekao, i izvinjavam se, jeste malo Borac jači ali zanemarivobvsic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:32Reko je dvije odlicne i ujednacene![]()

Znam ja šta je rekao, i izvinjavam se, jeste malo Borac jači ali zanemarivobvsic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:32Reko je dvije odlicne i ujednacene![]()
od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
E moj Gago
@Istinski je profil od onog zaniolaSurreal je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:44od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
Admin tata igre.
Pa šta ti to govori o klubu?
Netočno i neću ulaziti u takve rasprave. Ovo je sportski forum a ja sam sportofiličan. I nemam veze s licnimznanstvenikom. To je moj drugSurreal je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:44od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
Admin tata igre.
Samo mi reci jos jesi li i Zulu provukao kroz sake?Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:11Boga ti nemoj i onog Zujana Kenu zaboravit.
Pa i on je bio vodja i kospicara i strumfova.
P.S.A šta je to kao ovaj humanitarni heroj, vodja kao Zajeban bio.
Hebiga nisam znao za to kad me zaskoči s ledja na jugu
Gubavice.Momak ko potrcko radio kod pravog heroja,
Pitara našeg -Zlatnog Ljiljana Dine Magode u zlatari.
Kafe donosio. U slobodno vrijeme za Zeljkana navijo.
Kako se poceo izvinjavat kad sam u zlataru sa Dinom usao.
Proguglaj malo ti i mitomanska ti bratija ko je bio istinski
Borac i heroj.Ko je na Zlatistu poginuo u borbama sa cetnicima
Prsa u prsa,a ne se autima od Juke Prazine vozao.
Ma ustvari kome ja pisem,bratiji iz Loznice i mitomanima
Sa SoukBunara.Al hajt,nek se zna.
Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17
Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Ali znam da su to najvece hinje od navijaca. Sam dokaz ti je i sad na ovoj temi, kad su cucnuli ne mozes ih vidjeti ni cuti. Ko pichke u rupe se sakrili. Cim naprave ko neki rezultat eto ih ovde ko da su evropsko osvojili.
Vrapcici zasluzuju drugu ligu, nesto slicno kao i vi.
Ili je ljepse iz fotelje davati misljenja. Jok, trebamo se svadjati ovdje dok imamo problema u kuci. Cim rijesimo, sjetit cemo se tebe
I bujrum kad igrali Velez Sarajevo dodji u Mostar![]()
A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17
Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Ali znam da su to najvece hinje od navijaca. Sam dokaz ti je i sad na ovoj temi, kad su cucnuli ne mozes ih vidjeti ni cuti. Ko pichke u rupe se sakrili. Cim naprave ko neki rezultat eto ih ovde ko da su evropsko osvojili.
Ili je ljepse iz fotelje davati misljenja. Jok, trebamo se svadjati ovdje dok imamo problema u kuci. Cim rijesimo, sjetit cemo se tebe
Nijedan politicki projekat nece dugo ziviti, pa tako ni vi.
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
Uvijek mali klub bio i ostao.opalaopala je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:05A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30
Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
/ kćerka od bivšeg predsjednika Dzaferovica ? O čemu pričaš poltronu, to sto ste sad Mirviceve kujice ne znaci da ste apolitični nego bas suprotno. Al ko o čemu kurv o poštenju
Mi smo i prošle godine išli u federalnu al vas tukli gdje smo stigli tako i ove godine, mi ispadamo al ste vi redovne mušterije
Da bi bili referentni za bilo kakvu raspravu osvojite samo jednu titulu,ipak su to uradili Brotnjo i Modriča pa onda raspravljajte sa velikanima,o Andori nećemo ni pričatiopalaopala je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:05A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30
Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?
/ kćerka od bivšeg predsjednika Dzaferovica ? O čemu pričaš poltronu, to sto ste sad Mirviceve kujice ne znaci da ste apolitični nego bas suprotno. Al ko o čemu kurv o poštenju
Mi smo i prošle godine išli u federalnu al vas tukli gdje smo stigli tako i ove godine, mi ispadamo al ste vi redovne mušterije
Očigledno nemaš dovoljno godina da pamtiš 4. oktobar 2009. godine.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Gdje li su oni botovi balorda i onaj belo kako se zvao, nisam ih nesto upratioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:36Mislim da ce Velez opstati ove sezone, ali napravili su u zadnjih par mjeseci jedno pet koraka unazad i kraj se ne nazire. Zajebano je kad se neka uprava ukopa, pusti pipke, salje bot brigade na forume, uvlaci razne sumnjive ljude u klub itd. Tesko je to rijesiti preko noci.
Vidi se da iz pazara, veze nemas o cemu covjek prica19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:23Samo mi reci jos jesi li i Zulu provukao kroz sake?Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:11Boga ti nemoj i onog Zujana Kenu zaboravit.
Pa i on je bio vodja i kospicara i strumfova.
P.S.A šta je to kao ovaj humanitarni heroj, vodja kao Zajeban bio.
Hebiga nisam znao za to kad me zaskoči s ledja na jugu
Gubavice.Momak ko potrcko radio kod pravog heroja,
Pitara našeg -Zlatnog Ljiljana Dine Magode u zlatari.
Kafe donosio. U slobodno vrijeme za Zeljkana navijo.
Kako se poceo izvinjavat kad sam u zlataru sa Dinom usao.
Proguglaj malo ti i mitomanska ti bratija ko je bio istinski
Borac i heroj.Ko je na Zlatistu poginuo u borbama sa cetnicima
Prsa u prsa,a ne se autima od Juke Prazine vozao.
Ma ustvari kome ja pisem,bratiji iz Loznice i mitomanima
Sa SoukBunara.Al hajt,nek se zna.
Balorda uziva i lijepo mu je, dok Campobello proganja Sir Klafa da mu razbije taloveboki86 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:55Gdje li su oni botovi balorda i onaj belo kako se zvao, nisam ih nesto upratioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:36Mislim da ce Velez opstati ove sezone, ali napravili su u zadnjih par mjeseci jedno pet koraka unazad i kraj se ne nazire. Zajebano je kad se neka uprava ukopa, pusti pipke, salje bot brigade na forume, uvlaci razne sumnjive ljude u klub itd. Tesko je to rijesiti preko noci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.