FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Samo_Slavija
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Samo_Slavija » 30 mar 2011, 22:29

Jeste li spremni za naš derbi :)) Biće dobra tekma pravo koliko dolazi vas ? Pozdrav prvacima ;)

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 22:33

Te odgovore koliko ljudi dolazi ne mozes dobiti ni ovdje ni bilo gdje drugo,mada se to otprilike moze pretpostaviti. Prosle sezone smo pobjedili tamo,iako smo mi bili malo slabiji negao sada a vi mnogo jaci nego sada,tako da isti ishod ocekujemo i sada,mada ja ne bih bio razocaran ni sa bodom jer ste tamo uzeli i zelju i sirokog i sarajevo.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Samo_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Slavija » 30 mar 2011, 22:36

Denis Ispušlić je napisao/la:Te odgovore koliko ljudi dolazi ne mozes dobiti ni ovdje ni bilo gdje drugo,mada se to otprilike moze pretpostaviti. Prosle sezone smo pobjedili tamo,iako smo mi bili malo slabiji negao sada a vi mnogo jaci nego sada,tako da isti ishod ocekujemo i sada,mada ja ne bih bio razocaran ni sa bodom jer ste tamo uzeli i zelju i sirokog i sarajevo.
A pobjedom se priljucujemo u borbu za Evropu :)

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 22:38

hoce li biti snimak na onoj vasoj lokalnoj tv sto se moze gledati i ovde na kablovskoj?
ŽEPČE 2005.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 mar 2011, 23:00

па ? "-" на &???
у & ' " " % " право $ " СВЕ '...$ потреса у јапану $ " савеза." ? све,а $ ' $ " ",састав,",",$ " те " & се " &!!! " то је ¥ $ $,& су,а то ' $ "," $ " " " " јер су ? & " & " у " $!!!
? $,$ $ ' " за ? & ' " оног & је у " ?.
" о ?,а $ је $ ? & ?! $ $ $ у ? " $ свој посао(ово се $ на $ са спсп.&) " ' $ ружну " " & ? % $ " на тај " - "! ?' ' везе,& опет " $ " за све.....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 mar 2011, 23:06

Ti ponovo o politici, pa jel vidiš da su ovdje svi skroz apolitični... :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 23:28

Sipovac ne moze nista reci jer covjek jedva cita i sa papira ono sto mu se napise,kad god ga vidim na tv,osjecam se nelagodno.
Suput je inteligentan momak,ali poprilicno nezainteresovan za Borac,tako da bi se moralo nacekati da on svrati u klub i iznese svoj stav o bilo cemu. Jagodic,Starcevic i Ljubojevic vuku i za sebe i za ostale,ali dokad?
ŽEPČE 2005.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 mar 2011, 23:35

Denis Ispušlić je napisao/la:Sipovac ne moze nista reci jer covjek jedva cita i sa papira ono sto mu se napise,kad god ga vidim na tv,osjecam se nelagodno.
Suput je inteligentan momak,ali poprilicno nezainteresovan za Borac,tako da bi se moralo nacekati da on svrati u klub i iznese svoj stav o bilo cemu. Jagodic,Starcevic i Ljubojevic vuku i za sebe i za ostale,ali dokad?

Vlakanje, ocigledno da ovaj momak nezna o cemu pricas... Ocigledno nije upucen u detalje Borca.

:-D ...

De Vlakanje, sportski je forum. Tema je Borac. Idi na C.Zvezda ili Partizan temu ako te to vise interesuje, ili pak Dejton :-D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 mar 2011, 23:38

$ не % $ " $ $,а " % " ? & " ".

а овај " % "....не ' % $ $ на цз ? пфц $ ' не " " '.? та ? " у $ ' " " на & ? је $ ". $ " се за ? ",а $ не ' % %...опет - " ? & &.....

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 mar 2011, 23:58

Sad sam malo pregledao ostale teme pa svugdje se fino piše o klubu koji je u naslovu samo ovdje nikako da se uvede red.

Sa svih strana razni provokatori dolaze ovdje i pišu šta im padne napamet a po pravilu nevezano za Borac.

Mi ovdje s foruma nismo krivi za suspenziju niti vam šta možemo pomoći da se ona izbjegne jer je krivica na svim stranama i sve strane petljaju politiku u ovo, a nama ostaje jedino da sačekamo konačan ishod i prestanite više o tome ovdje imate temu suspenzija.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 31 mar 2011, 00:09

Ovaj put je situacija specificna i tesko je pisati o Borcu bez osvrta na ovaj mac koji nam visi iznad vrata. Ili da budem jos jasniji,vaznije je da nas prekosutra ne diskvalifikuju nego da pobjedimo Slaviju,tako da imam razumjevanja za @vlakanje i ostale momke koji potezu tu temu,osim naravno zlonamjernih i ovoga koji bi meni nesto objasnjavao za koga ja trebam navijati,ali jednostavno ih iskuliras i odu.
ŽEPČE 2005.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 mar 2011, 00:31

Pa o tim zlonamjernim ti i govorim i ne odu baš, tu su non stop iako moderator ih banuje i briše im postove oni dosadni ko buve.

Pitao sam juče jel zna neko kad igramo kup sa Kozarom, niko ništa vjerovatno još nije određen termin

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 31 mar 2011, 09:31

jel moze usluga
interesuje me vas skor sa slavijom jos dok ste igrali 1 ligu RS pa do danas
hvala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 mar 2011, 20:20

Momci koju licencu je dobio Borac za Evropu,tj.je li samo za tri pretkola ili nesta vise?
I zna li se kada ce poceti najavljena gradnja juga i severa?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 mar 2011, 22:22

Nije dobio nikakvu licencu.

Stečeni su uslovi za licenciranje kluba za Evro takmičenja tj. sređeni dugovi a stadion su obišli juče, a licence idu tek kasnije nakon što "prouče" materijal koji su prikupili.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 31 mar 2011, 22:34

Dejan, BL je napisao/la:Nije dobio nikakvu licencu.

Stečeni su uslovi za licenciranje kluba za Evro takmičenja tj. sređeni dugovi a stadion su obišli juče, a licence idu tek kasnije nakon što "prouče" materijal koji su prikupili.
uglavnom bili su odusevljeni onim sto su vidjeli, receno je da bi uz sasvim male korekcije mogli dobiti i licencu za igranje grupne faze ls mislim da je to licenca C
"JOŠ OD 1926"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 31 mar 2011, 23:28

Al vam je direktor, il sta vec, nije normalan malo u kameru malo na stranu lik cita od A-Ž sa papira :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 01 apr 2011, 00:23

adnanhz je napisao/la:Al vam je direktor, il sta vec, nije normalan malo u kameru malo na stranu lik cita od A-Ž sa papira :D :D :D :D
Nego, ima li kakve nade da vi u BL uzmete makar bod? Moje misljenje je tesko, mozda ako suspendujete jos par igraca i trenera obavezno :)

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 01 apr 2011, 01:00

' $ $! :D

П.С. $ ' у " ? у $ 1-4 & ? $ "...
Let's go, Fighter!

"!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 apr 2011, 10:36

koji je ono datum danas? :D
YNWA!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []