Što ne odete oslobodit to kosovo? Lako je zaprđivat da je nešto vaše.
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mozete uzvikivat do sutra. Apsolutno nece biti nikakvih promjena po tom pitanju, sto je naravno odlicno.
Srce, čast i ponos!

Jedini tim na svijetu koji umjesto navijackih pjesama u vezi svog kluba govori Kosovo je Srbija

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
E ko ovim vlasima poželi sreću, dabogda ne doživio jutro, hvala
Porediti podrsku Palestincima nad kojima se vrsi genocid sa nacionalistickim parolama "Kosovo je Srbija" je u najmanju ruku bolesno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Za Palestinu citav svijet skandira, sto se ne moze reci za tu vasu parolu. Edukuj se malo... Nista drugo od tebe se ni ne ocekuje, nego da gotivis agresore.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Deranje "Kosovo Srbija" je isto ko da neko izađe na ulicu i dere se da voda nije mokra. Kao prvo izgovaras notornu neistinu, kao drugo u ocima normalnog svijeta ces ispast iskljucivo kreten i nista drugo.
Srce, čast i ponos!
Zaista je fascinantno da su od drugog svjetskog rata pa na ovamo apsolutno uvijek bili na strani agresora i zločinaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je za tebe citav svijet je vrlo upitno. Ocigledno ne pratis dovoljno navijacku scenu u Evropi ako mislis da se ovo drugo skandira samo u Lukavici.
Preporucujem facebook stranicu "All fans in the world for Kosovo is Serbia".
Tebi je politika kad neko daje podrsku djeci koja se ubija tamo negdje bez ikakvog razloga? I tebi je to isto sa skandiranjem da je neka drzava ili njeni dijelovi zapravo necija drugo? Jel politika i kad smo pruzali podrsku Hrvatskoj nakon zemljotresa, Turskoj?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa glupane mi ne izjavljujemo da je to naše, već dajemo podršku ljudima nad kojima se vrši genocid. Vi tvrdite da je kosovo vaše, al samo preko tastature.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Preporucujem obilazak Kosova. Ja sam bio ,zivio ,radio. Ko jednom obidje Kosovo,ni pakao mu nece tesko pasti.

Obidji i drugu stranu.Antikloc je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:05Preporucujem obilazak Kosova. Ja sam bio ,zivio ,radio. Ko jednom obidje Kosovo,ni pakao mu nece tesko pasti.![]()
-
- Kontakt:
Sto vi na Kosovu ne ginete i ne ostanete tamo kao palestinci? Dozivajte se i pjevajte kao sto radite cijelu historiju,jos placete od par dana NATO bombardovanja. Znam samo da na Kosovu prnut niste u stanju a ne sta vise.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 jul 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Što opet ostavlja pitanje, što ne oslobodiš kosovo sa bratom Grahovcem?
Isto sam čuo jednog da kaže da bi Kosovo oslobodilo bilo koje lovačko društvo Srbije, samo neće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.