Ja očekujem nekih 24 000 ,sve preko 20 000 je fantastična posjeta.Svi na Koševo.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jul 2024, 16:41Navijaca u I.Sarajevu ima slovom i brojem 10.Mozda. Pustite se tih "regija".
Plus situacija da mi i grad i kanton dijelimo sa gradskim rivalom. Treba sve sagledati objektivno.
17k je dobro za sada. Ocekujem sutra jos jedan veci nalet raje, koji tradicionalno kupuju na dan tekme, ili su iz drugih gradova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo imat manju (mozda i znatno) posjetu sutra nego protiv oktobe..
Ovo je sramota da nas klub u najvaznijoj utakmici u zadnje 3 godine pusta politicara da palamudi.. a njegova stranka partneri do juce naplacivali usluge policije. Koji nisu za 30 godina uspjeli napravit stadion za CAT3, iako je kosevo stadion kojem je NAJMANJE trebalo za tu **** kategoriju..
50m€ ako je puno za kanton SARAJEVO, na 8 godina dva mandata recimo..
Da se osvrnem na NOVINARSTVO
NASA liga se ubila za istrazivanje uporedjivanje ali niko to nesmije da radi radi VICA i co
Drzava se mora oslobodit jer ako smo spali da jedini covjek u drzavi Nedo Turkovic smije javno da kaze na sudije i MARKO TOPIC al on dolazi svana..
Analizu uporedbu treba imat da se vidi napredak ili nazadak
Ovo je sramota da nas klub u najvaznijoj utakmici u zadnje 3 godine pusta politicara da palamudi.. a njegova stranka partneri do juce naplacivali usluge policije. Koji nisu za 30 godina uspjeli napravit stadion za CAT3, iako je kosevo stadion kojem je NAJMANJE trebalo za tu **** kategoriju..
50m€ ako je puno za kanton SARAJEVO, na 8 godina dva mandata recimo..
Da se osvrnem na NOVINARSTVO
NASA liga se ubila za istrazivanje uporedjivanje ali niko to nesmije da radi radi VICA i co
Drzava se mora oslobodit jer ako smo spali da jedini covjek u drzavi Nedo Turkovic smije javno da kaze na sudije i MARKO TOPIC al on dolazi svana..
Analizu uporedbu treba imat da se vidi napredak ili nazadak
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
GOL SAMO GOL,
SAMO DAJTE GOLL
NASA SE PJESMA ORI
SAMO NAPRIJED SARAJ´VO!!
SAMO DAJTE GOLL
NASA SE PJESMA ORI
SAMO NAPRIJED SARAJ´VO!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
jesi glup ne igra za njih skrtel nego hamsik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zašto se klub ne oglasi barem jednom dnevno i informiše javnost o broju prodatih ulaznica? Mislim da je to ono što najviše zanima navijače u ovom trenutku. "Do ovog momenta prodato je xxx ulaznica", a ne objave u vidu zagonetki i mozgalica, koje ni najveći umovi današnjice ne bi dešifrovali. Puno više to interesuje ljude od press konferencija raznoraznih političara i jeftinih populističkih priča o podršci klubu. Stanje u kojem se Koševo nalazi najbolji je pokazatelj brige i zanimanja vlasti za FKS.
Pa objavili su 2 dana one crtice, 5 crtica po 6 hiljada, juce je bilo 12k. S tim da ima sponzorskih ulaznica koliko hoces pa je vise od 12kHerson je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:15Zašto se klub ne oglasi barem jednom dnevno i informiše javnost o broju prodatih ulaznica? Mislim da je to ono što najviše zanima navijače u ovom trenutku. "Do ovog momenta prodato je xxx ulaznica", a ne objave u vidu zagonetki i mozgalica, koje ni najveći umovi današnjice ne bi dešifrovali. Puno više to interesuje ljude od press konferencija raznoraznih političara i jeftinih populističkih priča o podršci klubu. Stanje u kojem se Koševo nalazi najbolji je pokazatelj brige i zanimanja vlasti za FKS.
Šta znači dobro? Koliko smo otprilike prodali? Jučer u toku dana bilo je oko 12 hiljada, nadam se da smo sada barem na 15-16 hiljada.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prošle srijede smo na kraju dana bili na oko 17k, znači sve ispod toga je tanko.Morpheus je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:30Šta znači dobro? Koliko smo otprilike? Jučer u toku dana bilo je oko 12 hiljada, nadam se da smo sada barem na 15-16 hiljada.
Ja se nadam da idemo na 18.000, što bi značilo da će sutra biti oko 23.000, što bi odlično bilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ide ovo preko 25 000 ko iz pycke!
Online kupovina gori vjerujte, skontalo se da ce vrijeme biti dobro, ekipa nam odlicna, Horde će promjeniti duge u kratke pjesme...
Voliim tee Saaraajvooo....
Online kupovina gori vjerujte, skontalo se da ce vrijeme biti dobro, ekipa nam odlicna, Horde će promjeniti duge u kratke pjesme...
Voliim tee Saaraajvooo....
-
- Kontakt:
Zaključno s današnjim danom dodaj još 5k i to je brojka koja ce biti milja gore milja dole.
I sta ces kad saznas broj prodatih ulaznica 30 navijaca ili 15 hiljada,sta ce ti promjeniti generalno ta informacija,natjerat ce te da ides na utakmicu ili ne ,nekog ce povuc nekog ne,sta generalno mjenja kad znas koliko je prodato ulaznica.Herson je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:15Zašto se klub ne oglasi barem jednom dnevno i informiše javnost o broju prodatih ulaznica? Mislim da je to ono što najviše zanima navijače u ovom trenutku. "Do ovog momenta prodato je xxx ulaznica", a ne objave u vidu zagonetki i mozgalica, koje ni najveći umovi današnjice ne bi dešifrovali. Puno više to interesuje ljude od press konferencija raznoraznih političara i jeftinih populističkih priča o podršci klubu. Stanje u kojem se Koševo nalazi najbolji je pokazatelj brige i zanimanja vlasti za FKS.
Sto se uopste opterecujete sa brojem,kupiš sebi ulaznicu ides zbog sebe,sto se tako ne raspitujete kad Gošk dolazi,igrat ce se fudbal bilo nas hiljadu na stadionu ili 30 hiljada,bit ce kolko bude.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jul 2024, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sarajevo ima vise od 600k, pusti zvanicno, masa ljudi je prijavljeno negdje drugo, kanton ima sigurno 800k.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 15:40Jeste ali dolaze iz regije koja ima 570K stanovnika dok mi u Kantonu Sarajevo imamo 430K. Ne broji niko samo centar grada kada su ove stvari u pitanju.Pitaristok je napisao/la: ↑24 jul 2024, 15:00Zamisli, 60k stanovnika a stadion 18k
Pu je..m ti mentalitet Bosne
-
- Kontakt:
Sve je to dio evropskog folklora i neka je.miky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:47I sta ces kad saznas broj prodatih ulaznica 30 navijaca ili 15 hiljada,sta ce ti promjeniti generalno ta informacija,natjerat ce te da ides na utakmicu ili ne ,nekog ce povuc nekog ne,sta generalno mjenja kad znas koliko je prodato ulaznica.Herson je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:15Zašto se klub ne oglasi barem jednom dnevno i informiše javnost o broju prodatih ulaznica? Mislim da je to ono što najviše zanima navijače u ovom trenutku. "Do ovog momenta prodato je xxx ulaznica", a ne objave u vidu zagonetki i mozgalica, koje ni najveći umovi današnjice ne bi dešifrovali. Puno više to interesuje ljude od press konferencija raznoraznih političara i jeftinih populističkih priča o podršci klubu. Stanje u kojem se Koševo nalazi najbolji je pokazatelj brige i zanimanja vlasti za FKS.
Sto se uopste opterecujete sa brojem,kupiš sebi ulaznicu ides zbog sebe,sto se tako ne raspitujete kad Gošk dolazi,igrat ce se fudbal bilo nas hiljadu na stadionu ili 30 hiljada,bit ce kolko bude.
Još malo i vracamo se u tamu i sivilo lige nek' uziva raja.
-
- Kontakt:
Sta me boli uho koliko je karata prodano, saznat cu na kraju tekme koliko nas je bilo kao i protiv Aktobea.
Ko je naumio doci ce i da nas je 50.
Volio bi da nas je vise radi atmosfere i zarade kluba a da mi to igra neku ulogu u dolasku vala i ne.
Ko je naumio doci ce i da nas je 50.
Volio bi da nas je vise radi atmosfere i zarade kluba a da mi to igra neku ulogu u dolasku vala i ne.
Nema veze regija, Hoffenheim u cijelom BW ima mozda par hiljada navijaca, stadion je pun jednostavno zato jer se igra Bundesliga i dolaze svi sa svih strana. Ne bi ni Dortmund napunio stadion da igra sa Goskom i Igmanom.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 15:40Jeste ali dolaze iz regije koja ima 570K stanovnika dok mi u Kantonu Sarajevo imamo 430K. Ne broji niko samo centar grada kada su ove stvari u pitanju.Pitaristok je napisao/la: ↑24 jul 2024, 15:00Zamisli, 60k stanovnika a stadion 18k
Pu je..m ti mentalitet Bosne
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- TurkishAirlines
Zoran Zekic 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kakvi mozgovi
U prodaju pušteno 30k ulaznica, iz kluba najavili da je cilj rasprodati sve ulaznice, a ovi se još pitaju odakle toliko interesovanje za broj prodatih ulaznica. Još na to dodaju glupe floskule tipa "na stadion dolaziš zbog sebe", zašto se ne raspitujete kad dolazi Gošk", "šta mijenja broj prodatih ulaznica" i slične. Strašno.

U prodaju pušteno 30k ulaznica, iz kluba najavili da je cilj rasprodati sve ulaznice, a ovi se još pitaju odakle toliko interesovanje za broj prodatih ulaznica. Još na to dodaju glupe floskule tipa "na stadion dolaziš zbog sebe", zašto se ne raspitujete kad dolazi Gošk", "šta mijenja broj prodatih ulaznica" i slične. Strašno.
Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Takodje uvjek pred kraj utakmice objave tacan broj gledalaca na toj utakmici..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
3 stopera su i ispod nivoa begana nivo jovica SVA 3ica
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co
Takodje uvjek pred kraj utakmice objave tacan broj gledalaca na toj utakmici..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
3 stopera su i ispod nivoa begana nivo jovica SVA 3ica
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co