Nas Peca panker
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad se nasi vrate sa Zlatibora ocekujte puno dobrih vijesti 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nešto ne vjerujem, ali se nadam, pa hajde.dubioza144 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:41Kad se nasi vrate sa Zlatibora ocekujte puno dobrih vijesti![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
100% si upravu .... hvala bogu pa dodje amar pa konacno klub prodisa i popravi sve greske megamixa ... nauzimasmo se titula transferi milionski sve nasa djeca i mladici u prvom timu novi jug i zapad a i teren ponovo uradjen jer je mega sfuserio kad je pravio ..bhsport je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:40To sam i napisao, parola neprezaljenom. Da je ostao svojim bi parama izgradio jug, koronu osjetili nebi, imali bi najbolje PowerPoint prezentacije i igrali bi ligu prvaka i kad bi se probudili pali bi sa palete u Rajlovcu.
golemo ...
menstrual
-
I za ovog izgleda Hrvata (napadača) smo izvisili...
Ne valja nikako !!! Na kraju ce Haskic doci iz veleza -.-
Ne valja nikako !!! Na kraju ce Haskic doci iz veleza -.-
Ima li sta od tih sponzora, zna li ko sta
Koji je rezultat trenutno, gleda li ko utakmicu ?
Koji je rezultat trenutno, gleda li ko utakmicu ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To, to
Samo jakooo bratee
Svaka cast, lijepe vijestisanjinusto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:09Ima. Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.
KK M se vraca sto je isto jedna velika vijest za nase sportsko drustvo
Ljubi vas brat

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jul 2024, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nemoj Zubanovicu zabijati golove valja debilima pisati po temi. Joj joj..
Nema sta, znamo sve, prekinuto prvenstvo Amar nas kostao titule domacim porazima od Veleza i Tuzle.caffetin je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:43100% si upravu .... hvala bogu pa dodje amar pa konacno klub prodisa i popravi sve greske megamixa ... nauzimasmo se titula transferi milionski sve nasa djeca i mladici u prvom timu novi jug i zapad a i teren ponovo uradjen jer je mega sfuserio kad je pravio ..
golemo ...
U koroni smo popušili finansijski imali polusezonu iz košmara.
Djece sto je Ivkovic promovisao Zeljin vojnik Edis je sjebo.
Krenuli stranputicom.
Vrtimo se u krug jer Amar i dalje metilja oko fotelje a neprezaljeni oko pomocnog.
Meni za razliku od fanova profitera nije problem napisati kako jeste, a najveća laz je da je Amar šitmo sudije protiv Zelje da bi kad je sjeo na klupu i dalje stimao protiv sebe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kao i svake godine. Znaci u decembru, nazalost.sanjinusto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:09Ima. Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.
Stvarno pomislio da ova budaletina nesto zna kad je sta. Pa ti si gori od njegaOrvel je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Kao i svake godine. Znaci u decembru, nazalost.sanjinusto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:09Ima. Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.

caka je u tome da je megamiks osto ubi bi nekad i uzeo trofej dok bi klub funkcioniso ozbiljne a trener nikad nije mogo voditi i ekipu i klub a je radio samo u ovom zadnjem mandatu neuspjesno sto ga je i dokusurilo a bogami i zelju jer se evo jos oporavljamo ...bhsport je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:24Nema sta, znamo sve, prekinuto prvenstvo Amar nas kostao titule domacim porazima od Veleza i Tuzle.caffetin je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:43100% si upravu .... hvala bogu pa dodje amar pa konacno klub prodisa i popravi sve greske megamixa ... nauzimasmo se titula transferi milionski sve nasa djeca i mladici u prvom timu novi jug i zapad a i teren ponovo uradjen jer je mega sfuserio kad je pravio ..
golemo ...
U koroni smo popušili finansijski imali polusezonu iz košmara.
Djece sto je Ivkovic promovisao Zeljin vojnik Edis je sjebo.
Krenuli stranputicom.
Vrtimo se u krug jer Amar i dalje metilja oko fotelje a neprezaljeni oko pomocnog.
Meni za razliku od fanova profitera nije problem napisati kako jeste, a najveća laz je da je Amar šitmo sudije protiv Zelje da bi kad je sjeo na klupu i dalje stimao protiv sebe.
menstrual
Ma bitno je da ga ti znas primiti, sta ce ti viseBIZMARK66 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:31Stvarno pomislio da ova budaletina nesto zna kad je sta. Pa ti si gori od njegaOrvel je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Kao i svake godine. Znaci u decembru, nazalost.sanjinusto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:09
Ima. Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.![]()
-
- Kontakt:
Nismo se upoznali. Ja sam Sanjin Usto, brat Sanjina Lege. Rekao je da pozdravim tebe i admina. Ovo za dresove i generalnog ti je 100% tacna informacija, direktno od Sanje sam je dobio.BIZMARK66 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:31Stvarno pomislio da ova budaletina nesto zna kad je sta. Pa ti si gori od njegaOrvel je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Kao i svake godine. Znaci u decembru, nazalost.sanjinusto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:09
Ima. Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.![]()
Njega samo to i interesuje, ali nevazno. Uglavnom, generalni i predstavljanje dresova bi trebalo biti pred pocetak, valjda ce onda brzo i u prodaju. Nesto se suska o prugama, volio bi da je tacno, ako ko zna nek napise.
Jok. Predstavit cemo dresove kad pocne sezona nismo znali da ce prije. Kakve info 

-
- Kontakt:
Samo ti prenosim sta mi je Sanjin Lego rekao. Nego, cuj ovo.
Neki dan se nekakvi kerovi skupili na onom terenu pored stadiona, Dog Trust sta li je. Ja u prolazu rekoh da smeknem, kad ono ti, admin te na povodcu doveo. Malo je reci da sam se sokirao. Jos kako ti ona brnjica spadne, udari te. Meni zao bilo, ali rece Sanjin nemoj intervenisati, stipu, on to voli. Iznenadilo me bas. Kakav si inace?
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Kakav moron
najavio nam iz prvr ruke info 
Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.

Al on blage veze nema o zivotu a ne o sponzorima

Generalni i dresovi bi trebali biti predstavljeni pred pocetak sezone. Nahvatali su jos nekih sponzora uz to.

Al on blage veze nema o zivotu a ne o sponzorima

Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 24 jul 2024, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 39 gostiju.