FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije to uopšte ni diskusija na dan utakmice bi upali u grad sad gdje šta je druga prica da li bi negdje u kafic kao armada onomad ili šetnja kroz grad..
Al' bi upali, a nije mi jednostavno bilo sigurno kad su ovi dobili po glavi jer su napadnuti u rekordnom roku.
Al' bi upali, a nije mi jednostavno bilo sigurno kad su ovi dobili po glavi jer su napadnuti u rekordnom roku.
-
- Kontakt:
Ma nismo se mi tada sekunde obrukali, odnosno momci koji su bili na crti.
Čak su i oni u svom izvještaju naveli da su bili iznenađeni napadima, hrabrošću i organizovanošću i da dugo nisu imali bolji okršaj.
Čak su i oni u svom izvještaju naveli da su bili iznenađeni napadima, hrabrošću i organizovanošću i da dugo nisu imali bolji okršaj.
-
- Kontakt:
Jedina bruka bi bila da se nije izašlo na crtu ovo ostalo je teze za svariti, al' šta je tu je.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:26Ma nismo se mi tada sekunde obrukali, odnosno momci koji su bili na crti.
Kad bi se naši klubovi fudbalski drzali na terenu koliko su se Horde drzale kontra top 5 huliganskih grupa u evropi gdje bi nam bio kraj..

Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 24 jul 2024, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da smo pametni da sad svi objavimo na fb propalitet novinarstvaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:19Smatraj da si napisao svoj prvi članak za jedne novine.
Eto, sad ih kontaktiraš, pa nek te zaposle![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Za bordo-bijele boje i Sarajevo grad!
Jesu li stigli navijaci iz Slovacke u Sarajevo ili ce tek sutra ?
Neko je napisao da se okupljaju u Doboju sa Delijama pa ce skupa u Sarajevo!?
Neko je napisao da se okupljaju u Doboju sa Delijama pa ce skupa u Sarajevo!?
-
- Kontakt:
Za 24h očekujem na semaforu 2:0 i pjesma se ori Kosevom, čeka se posljednji studijski zvižduk.
Sarajevo ide u Slovačku sa velikom prednošću!
Sarajevo ide u Slovačku sa velikom prednošću!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Jeste li procitali na portalu i.s.t.r.a.g.a. kako kuja laje dan pred utakmivu sto se daju pare Sarajevu ?!
Kao ona zabrinuta a ustvari laje jer joj je sin nogiran jer je antitalenat.
Amina Corbo Zeco doajen novinarstva

a malca nece ni Rudar Breza da uzme.
Kao ona zabrinuta a ustvari laje jer joj je sin nogiran jer je antitalenat.
Amina Corbo Zeco doajen novinarstva
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vjerovatno nismo jos prebacili 18k, kontam da bi objavili s obzirom da idu po 20%
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Evo upravo citam , samo mi jedna stvar nije jasna zasto se baš toliko potencira " Onog Sarajeva koje je u početnom timu u utakmici protiv Aktobea slovom i brojem imalo tri igrača iz BiH, od čega je samo jedno dijete Sarajeva. " ? Jasno je meni da klub zivi od te iste njegove djece i to ..
Ali takodjer i njima treba da je jasno da mi nismo ko Ajaxova akademija pa da su svi spremni za prvi tim , nismo mi ni Domžale i šta ti ja znam neki tako striktno razvojni klubovi koji nemaju ni neke pritisak rezultata ... to je bar moje neko misljenje . Pozdrav !
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Majku im klosarsku,danas na pressu je ona krava sve ovo isto pricala,imal ko tim idiotima da objasni da mi izbacujemo najvise mladih igraca i dajemo im priliku,prodajemo itd to je tako kad polunovinari nemaju veze sa zivotom. Krava se naostrila konta neki bitan faktor a ne novinarcic cije je dijete nogirano,treba im rampu udaritnedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:53Evo upravo citam , samo mi jedna stvar zasto se jedna stvar baš toliko potencira a to je " Onog Sarajeva koje je u početnom timu u utakmici protiv Aktobea slovom i brojem imalo tri igrača iz BiH, od čega je samo jedno dijete Sarajeva. " ? Jasno je meni da klub zivi od te iste njegove djece i to ..
Ali takodjer i njima treba da je jasno da mi nismo ko Ajaxova akademija pa da su svi spremni za prvi tim , nismo mi ni Domžale i šta ti ja znam neki tako striktno razvojni klubovi koji nemaju ni neke pritisak rezultata ... to je bar moje neko misljenje . Pozdrav !
Ne treba im nista objasnjavati.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:53Evo upravo citam , samo mi jedna stvar nije jasna zasto se baš toliko potencira " Onog Sarajeva koje je u početnom timu u utakmici protiv Aktobea slovom i brojem imalo tri igrača iz BiH, od čega je samo jedno dijete Sarajeva. " ? Jasno je meni da klub zivi od te iste njegove djece i to ..
Npr. vlada Francuske finansira PSG, ali ih uvjetuje da igraju samo Parizani ?! Jes al u qrcu !!! Nek igraju najbolji.
Opet Akademija proizvodi igrace, neki idu u prvi tim, neko se prodaju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Da , sve sam cuo hahah , al fascinantno je kako se svi udruze kad treba pljuvat Sarajevo ( bez razloga ) , slažem se sa tobom da je Sarajevo kolko god bilo pod pritiskom rezultata daje vjerovatno od svih klubova najviše prostora svojoj Akademiji u prvom timu ...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:54Majku im klosarsku,danas na pressu je ona krava sve ovo isto pricala,imal ko tim idiotima da objasni da mi izbacujemo najvise mladih igraca i dajemo im priliku,prodajemo itd to je tako kad polunovinari nemaju veze sa zivotom. Krava se naostrila konta neki bitan faktor a ne novinarcic cije je dijete nogirano,treba im rampu udaritnedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:53Evo upravo citam , samo mi jedna stvar zasto se jedna stvar baš toliko potencira a to je " Onog Sarajeva koje je u početnom timu u utakmici protiv Aktobea slovom i brojem imalo tri igrača iz BiH, od čega je samo jedno dijete Sarajeva. " ? Jasno je meni da klub zivi od te iste njegove djece i to ..
Prostitutka,yebemo je u usta svi,qrva raspala yebo je sin
-
- Kontakt:
Sve sto valja djece u kantonu je u akademiji FK Sarajevo. I tu priča treba da stane. I imaju ubjedljivo najbolje uslove u državi. Od ishrane, suplemenata, sprava, skola, trenera, terena, dzeparaca, stipendija. Zasto bi neko placao sve to za 300 djecaka nema ni smisla. Selektiras 100 I doviđentos.
Celik
Buljubasic
Alajmovic
Anđusic
Catakovic
Hamzic
Mujkic
7 /20 ili 22 je odlican broj na kojim bi pozavidjeli mnogi klubovi
7 iz sopstvenog pogona. Neki od u 19 neki od u 14 ali svi su prosli kroz akademiju.
Da ne kazem da smo prodali 20 igraca koji su prosli kroz akademiju.
Tako I treba da funkcionise imas 5 skola fudbala partnerskih ko se pokaze izvoli stipendiju clan si I to je to.
Celik
Buljubasic
Alajmovic
Anđusic
Catakovic
Hamzic
Mujkic
7 /20 ili 22 je odlican broj na kojim bi pozavidjeli mnogi klubovi
7 iz sopstvenog pogona. Neki od u 19 neki od u 14 ali svi su prosli kroz akademiju.
Tako I treba da funkcionise imas 5 skola fudbala partnerskih ko se pokaze izvoli stipendiju clan si I to je to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne treba zaboravit ni onog momka što je na pripremama Centarfora igrao ... po meni se nije loše pokazaojurisicduska je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:01Sve sto valja djece u kantonu je u akademiji FK Sarajevo. I tu priča treba da stane. I imaju ubjedljivo najbolje uslove u državi. Od ishrane, suplemenata, sprava, skola, trenera, terena, dzeparaca, stipendija. Zasto bi neko placao sve to za 300 djecaka nema ni smisla. Selektiras 100 I doviđentos.
Celik
Buljubasic
Alajmovic
Anđusic
Catakovic
Hamzic
Mujkic
Taman sad Olimpijada, i na dnevnicu lagano... klepis milju za ovih 10ak dana i svima top... by the way fkt si ono dobro napisao, procitah na klixuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:19Smatraj da si napisao svoj prvi članak za jedne novine.
Eto, sad ih kontaktiraš, pa nek te zaposle![]()

Pa ništa to nije novo.
Nema petobanke za novinarcica i joje za
Urednika.Al Hebo to već vidjeno.Najvaznije je da
Mi prodjemo Slovake i da nekako odigramo 3.kolo
na Našem Kosevu.
Slovaci nisu priznali genocid u Srebrenici.Neko najavi da
Bi i genocidasi mogli doći sutra s njima na Kosevo?!
Nema petobanke za novinarcica i joje za
Urednika.Al Hebo to već vidjeno.Najvaznije je da
Mi prodjemo Slovake i da nekako odigramo 3.kolo
na Našem Kosevu.
Slovaci nisu priznali genocid u Srebrenici.Neko najavi da
Bi i genocidasi mogli doći sutra s njima na Kosevo?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Tek sad sam vidio da im nece igrati ni Kratochvil. Veliki hendikep jer im je poslije Zeljkovica najbolji veznjak.
Mozemo i moramo ovo uzeti
Mozemo i moramo ovo uzeti

Bog Bosna i Bošnjaci
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AuroraBorealis, bosnas_, Hajdeee, kontra, mosarajvosa83, napoleon72, NeSamSafetee, soe i 66 gostiju.