FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trebali su i danas postaviti grafikon prodatih ulaznica, kad su vec prethodnih dana tu pricu zapoceli. I da li neko okvirno zna koliko je otislo ulaznica?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- luckystrike
- Kontakt:
Kako god bilo ne može ispod posljednje brojke, može samo preko, da li će to biti hiljada više ili tri, svejedno je, sve preko 20 je zavidna brojka.
Ja se nadam bar 23k, zaslužili su momci i ZZ podršku.luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:22Kako god bilo ne može ispod posljednje brojke, može samo preko, da li će to biti hiljada više ili tri, svejedno je, sve preko 20 je zavidna brojka.
Ovaj ofori sto je isto povrijedjen im je medju najboljim igracima valjda ce im revans igrati,mi sutra moramo biti pravi da ih savladamo,moja prognoza minimalna pobjeda. 

- luckystrike
- Kontakt:
Važnije od same brojke je da svako da sve od sebe u momentima kad se pozove da navija i pruži podršku momcima!
Zoran je rekao na pressici da su mu bili neki prijatelji iz Hrvatske i da atmosferu s Koševa još nigdje nisu osjetili.
Svi ko jedan, Sarajevo, to smo mi!
Zoran je rekao na pressici da su mu bili neki prijatelji iz Hrvatske i da atmosferu s Koševa još nigdje nisu osjetili.
-
- Kontakt:
Opraste više sa pitanjima koliko je otišlo, koliko se prodalo itd...
bit će koliko bude, očekujem opet 22 milje minimum, sve preko je odličan posao.
I šta napisa brat iznad mene, koliko god da bude, bitno je dati podršku. Prošli puta istok zakazo skroz, jedino sredinom drugog produzetka bilo je podrske prave onako kako mi znamo.
Ono na trenutke sto ponese sa sjevera pjesma i ne računam jer prekratko traje.
bit će koliko bude, očekujem opet 22 milje minimum, sve preko je odličan posao.
I šta napisa brat iznad mene, koliko god da bude, bitno je dati podršku. Prošli puta istok zakazo skroz, jedino sredinom drugog produzetka bilo je podrske prave onako kako mi znamo.
Ono na trenutke sto ponese sa sjevera pjesma i ne računam jer prekratko traje.
Upravo to. Nekada previse "statista" jednostavno ugusi atmosferu.luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:29Važnije od same brojke je da svako da sve od sebe u momentima kad se pozove da navija i pruži podršku momcima!
Zato je jako bitno da svi oni koji to znaju i imaju to iskustvo , "povuku" vise i jace...i da prate sjever u pjesmi sa sjevera sto vise i sto cesce.
Da svojim stavom i podrskom povuku i ove manje vatrene, i da napravimo barem atmosferu kao prosli cetvrtak. A mozemo mi i bolje.
- FKS -
Negdje naidjoh na neki story da ak prodjemo Spartaka narednu domacu igramo u Zenici? Mislim, ako je istina, zar smo toliko zaostali da nismo rijesili taj problem. Zar se bar ova pretkola ne mogu odigrati na Kosevu. Nadam se da je ovaj lupio na storyu..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije nazalost moraju se neke stvari dotjerati da bi igrali sjedeca pretkola.

Eto za sve ove sto oprase koliko je prodano eto stavili su 18k
Evo 18 k prodati. Ide ovo na 24

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako prođemo i moramo opet u Zenicu je najveca glupost, toliko dugo je ovaj problem i do sada se nista nije rijesili stalno neki projekti i sl a nikakva realizacija tih istih. Krajnje je vrijeme da se nešto počne raditi, odavno su najavili da se krece prema tome da se dobije 4 kategorija i izgleda da ce opet i to ostati samo na ideji.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Blizi 20 000 milja.
Eto želja ti je ispunjena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:32Ja se nadam da idemo na 18.000, što bi značilo da će sutra biti oko 23.000, što bi odlično bilo.
Da, ali kako je Zrinjski igrao prosle sezone KL pod Bijelim Brijegom. Mislim onakav odron od stadiona moze, a recimo Kosevo ne. Ak se ne varam UEFA im je porgledala kroz prste radi necega, mozda "ugrozenost" ?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Jbg nemamo nikog da nas pogura. Mislis da savez nije urgirao . Nazalost ako se bude igralo u Zenici ovo je poraz sviju od grada,opstine,klubaZagor je napisao/la: ↑25 jul 2024, 00:16Da, ali kako je Zrinjski igrao prosle sezone KL pod Bijelim Brijegom. Mislim onakav odron od stadiona moze, a recimo Kosevo ne. Ak se ne varam UEFA im je porgledala kroz prste radi necega, mozda "ugrozenost" ?![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Ja sve imam osjecaj, da klub recimo treba da plati neki manji iznos da se te stvari na stadionu dorade, da bi oni odbili pod izgovorom da stadion nije naš, kao da se inate sa opštinom i tim Centrom za sport i rekreaciju.Nek se napokon oglase, sta treba uraditi, evo ja cu prvi od svoje mizerne plate dati 100-200 KM, samo da se ta agonija, koja se aktuelizira svakog ljeta, konačno završi.Ne vjerujem da tu treba puno posla, pa pogledajte na kakvim se sve stadionima igra 3 i 4 pretkolo KL, Bijeli brijeg nije tu najgori. Kriteriji UEFE nisu ni blizu toliko strogi i zahtjevni za KL, kao za LP I EL.Zagor je napisao/la: ↑25 jul 2024, 00:16Da, ali kako je Zrinjski igrao prosle sezone KL pod Bijelim Brijegom. Mislim onakav odron od stadiona moze, a recimo Kosevo ne. Ak se ne varam UEFA im je porgledala kroz prste radi necega, mozda "ugrozenost" ?![]()
![]()
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 25 jul 2024, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja koliko sam razumio sutra se okupljaju u Doboju i pravo na tekmu.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 22:36Ako bude neki belaj veceras saznaces i ne vjeruj tome što piše po internetu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], jurisicduska, riki46 i 60 gostiju.