Pa to je i jedino realno, s tim da je tu stvar bolja jer bi konstantno mogli biti svježi po lijevoj strani jer se Jović i Duraković u nekoj fazi utakmice mogu zarotirat pa da Duraković malo odmori na lijevom stoperu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno upravu je, nije rekao na danasnji datum nego na danasnji dan.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Za ove sto lupaju gluposti po pitanju Lechovih navijaca, kao ucesnik tuce, da se oglasim. Prvo tuca je bila dogovorena u Vogosci, drugo ovi sto pisu da “nikad jaca ekipa nije bila”, e pa svi ti “najjaci” su ostali sa strane i od nas 400 ostalo je 80 ljudi koje je dobilo ozbiljne batine od Poljaka. Jedina steta koju smo mi njima nanijeli je kamenjem, flasama i bakljama, dok smo bili na distanci, ko im je pao u ruke osjeti i dan danas promjenu vremena, tako da ne zivite u iluzijama. Pozdrav i veceras 3:1 uzimamo
Jedino moguce je:
Durakovic Jovic Soldo Celik Beganovic
Mislim da nam je ovo definitivno zadnji dio. U vezi i prema naprijed moze biti iznenadjenja ali ocekujem :
Bubanja Djordjevic Guliashvili Kyeremeh Catakovic kao protiv Aktobea
Ma nema tu puno iznenadjenja, jedino je pitanje hocemo li jurisati ili kalkulacije. Mada s obzirom da nema vise famoznog gola u gostima treba otvoreno igrati, stisnuti ih od prve minute.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 25 jul 2024, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ono je bilo ko da si udario na one američke SEAL-ovce, likovi su kik-bokseri, ko neki Terminatori da si ih naštanco u nekoj fabrici.thebain666 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:59Za ove sto lupaju gluposti po pitanju Lechovih navijaca, kao ucesnik tuce, da se oglasim. Prvo tuca je bila dogovorena u Vogosci, drugo ovi sto pisu da “nikad jaca ekipa nije bila”, e pa svi ti “najjaci” su ostali sa strane i od nas 400 ostalo je 80 ljudi koje je dobilo ozbiljne batine od Poljaka. Jedina steta koju smo mi njima nanijeli je kamenjem, flasama i bakljama, dok smo bili na distanci, ko im je pao u ruke osjeti i dan danas promjenu vremena, tako da ne zivite u iluzijama. Pozdrav i veceras 3:1 uzimamo
Nije ono baš bilo pametno udariti na njih, ali eto.
Koševo Zapad
Mozda se odluci i za 4 nazad pa da gore nesto kombinuje 

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ovo istine nisu.thebain666 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:59Za ove sto lupaju gluposti po pitanju Lechovih navijaca, kao ucesnik tuce, da se oglasim. Prvo tuca je bila dogovorena u Vogosci, drugo ovi sto pisu da “nikad jaca ekipa nije bila”, e pa svi ti “najjaci” su ostali sa strane i od nas 400 ostalo je 80 ljudi koje je dobilo ozbiljne batine od Poljaka. Jedina steta koju smo mi njima nanijeli je kamenjem, flasama i bakljama, dok smo bili na distanci, ko im je pao u ruke osjeti i dan danas promjenu vremena, tako da ne zivite u iluzijama. Pozdrav i veceras 3:1 uzimamo
....sve drugo će proći!
Moja zelja bi bila:
Beganovic-Celik-Soldo-Durakovic
Bubanja-Djordjevic
Mehmedovic
Kyeremeh-Hamza-Guliashvili
Mislim da bi tako uzeli sredinu terena i mogli vrsiti pritisak po izgubljenoj lopti.
Beganovic-Celik-Soldo-Durakovic
Bubanja-Djordjevic
Mehmedovic
Kyeremeh-Hamza-Guliashvili
Mislim da bi tako uzeli sredinu terena i mogli vrsiti pritisak po izgubljenoj lopti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- belosevic23
- Kontakt:
i meni je ova opcija najbolja, jedino je Kyeremehu bolje u sredini nego na krilu...bar je tako više pokazao. Ali izgleda da su ovo naše želje, rukovodstvo ne odstupa od plana da se igra sa 5 nazad iako nemas stopera
- Objektivac1946
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja ne znam kako ste mogli spavati sinoc
- Maroon1946
- Kontakt:
Rockov
Beganovic Čelik Soldo Durakovic
Bubanja Djordjevic
Catakovic
Kyeremeh Renan Guliashvili
Beganovic Čelik Soldo Durakovic
Bubanja Djordjevic
Catakovic
Kyeremeh Renan Guliashvili
Ubaciti Mudraziju veceras barem pola sata u drugom poluvremenu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Voli Zekic iznenadit.
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- Kontakt:
DANAS ĆEMO ŽIVOT DATI
ŽIVOT DATI ZA SARAJ’VO
Gori sjever, gori Koševo!
Svi kao jedan večeras, uz gromoglasnu podršku do nove pobjede!
ŽIVOT DATI ZA SARAJ’VO
Gori sjever, gori Koševo!
Svi kao jedan večeras, uz gromoglasnu podršku do nove pobjede!
Kakva provala insajdera.
Niko ne dodje iako se govorilo da se čeka da se prodje Aktobe...sad se bezbeli čeka da se prodje Spartak...i tako u nedogled.
Ali bas ni 1 od toliko najava.

Niko ne dodje iako se govorilo da se čeka da se prodje Aktobe...sad se bezbeli čeka da se prodje Spartak...i tako u nedogled.
Ali bas ni 1 od toliko najava.

Nocas sam sanjao mraz i paprike .
Ne znam da li to sta znaci ?!
Ne znam da li to sta znaci ?!

Mislim da je naša šansa na Kosevu.Oni su došli kao
Oslabljeni i to treba max iskoristiti.Ko zna šta i ko nas
Ceka na uzvratnoj!
Pokusati dosta toga riješiti večeras.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Istine 100%OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 jul 2024, 09:04Ovo istine nisu.thebain666 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:59Za ove sto lupaju gluposti po pitanju Lechovih navijaca, kao ucesnik tuce, da se oglasim. Prvo tuca je bila dogovorena u Vogosci, drugo ovi sto pisu da “nikad jaca ekipa nije bila”, e pa svi ti “najjaci” su ostali sa strane i od nas 400 ostalo je 80 ljudi koje je dobilo ozbiljne batine od Poljaka. Jedina steta koju smo mi njima nanijeli je kamenjem, flasama i bakljama, dok smo bili na distanci, ko im je pao u ruke osjeti i dan danas promjenu vremena, tako da ne zivite u iluzijama. Pozdrav i veceras 3:1 uzimamo
-
- Kontakt:
Ako na teren izadjemo kao proslu tekmu ne sumnjam u rezultat.
Zalaganje,trka,htjenje protiv Aktobea su bili na top nivou
Zalaganje,trka,htjenje protiv Aktobea su bili na top nivou
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, keli, kogmagie46, mosarajvosa83, rimljanin90, Tatamata1946 i 84 gosta.