Ko izda pizda
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ii ja te tekme skroz zanemario. Ali opet kontam bude li oko 25k svakako oko top3 posjete biti
I legendarno dozivanje Istoka i Zapada Saraj"vo šampion oooo, poslije nam nam to preuzimaju BH Fanaticosi i uveliko se i dan danas koristi na utakmicama nase reprezentacije. Jeste bila je velika posjeta, sjecam se i prije pocetka tekme na zagrijavanju igraca kako smo mi sa Istoka zakuhali sa Markom Pantelićem, bilo je obostranog ****.aranja
Protiv Lecha isto Liga Prvaka bila 2015. - bilo možda 16-17k.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
Komsinice su ti najbolji primjer tome. Dok nisu usli u nekakve price o opstanku kluba nisu se probudili.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
Ja sam bio na Sjeveru tada, bila ona nasa velika zastava i bacali trake, svasta skandirali i psovaliOsttribine je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:09I legendarno dozivanje Istoka i Zapada Saraj"vo šampion oooo, poslije nam nam to preuzimaju BH Fanaticosi i uveliko se i dan danas koristi na utakmicama nase reprezentacije. Jeste bila je velika posjeta, sjecam se i prije pocetka tekme na zagrijavanju igraca kako smo mi sa Istoka zakuhali sa Markom Pantelićem, bilo je obostranog ****.aranja![]()
Nisam znao da smo prošli put prošli Spartaka na KoševuI prije 15 godina je Sarajevo u Evropi igralo sa Spartakom iz Trnave. Tada je na klupi sjedio Mehmed Janjoš, a kapiten bio Sedin Torlak. Sjajna generacija Sarajeva uglavnom iskreirana od domaćih snaga prošla je u kvalifikacijama za Evropsku ligu nakon što je u Slovačkoj bilo 1:1, a na Koševu 1:0. Pred punim Koševom zabio je Milan Muminović i donio veliko slavlje.
Ovaj put Sarajevo revanš igra u gostima.
https://sportsport.ba/fudbal/sedin-torl ... evo/478736
Bas takonapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
I to sad slabije takmicenje, karte skuplje itd. A sjecam se i kako nam je protiv Zarije 11 hiljada bilo wow, pa protiv Zete se syebali kad je i jug otvoren (i to karta 3 KM ako se ne varam) da bi bilo 15ak milja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:31Bas takonapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
Prosli put protiv Spartaka bilo 12k ako se dobro sjecam.Danas duplo ide a isti protivnik isto pretkolo isto sve.Neka nam ovo budi vodilja da u evropi uvijek imamo 20k pa na gore u zavisnosti od protivnika.
Jedno znam a to je da nikada nakon rata ovakav hajc nije vladao da ti u prvom i drugom pretkoku protiv realno neatraktivni protivnika dolazi 25k.Tu brojku su prije mogli privuci Besiktas Dynamo Kiev Borrusia cak ni Celtic ni Atalanta nisu uspjeli mislim.O Lechu Atromitosu i sl koji su tu negdje rang Spartaka da ne govorim.Ako i naredni godina nastavimo ovako bit ce top
Treba pohvaliti i marketing kluba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:31Bas takonapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
Prosli put protiv Spartaka bilo 12k ako se dobro sjecam.Danas duplo ide a isti protivnik isto pretkolo isto sve.Neka nam ovo budi vodilja da u evropi uvijek imamo 20k pa na gore u zavisnosti od protivnika.
Jedno znam a to je da nikada nakon rata ovakav hajc nije vladao da ti u prvom i drugom pretkoku protiv realno neatraktivni protivnika dolazi 25k.Tu brojku su prije mogli privuci Besiktas Dynamo Kiev Borrusia cak ni Celtic ni Atalanta nisu uspjeli mislim.O Lechu Atromitosu i sl koji su tu negdje rang Spartaka da ne govorim.Pa sad ako prodjemo ove Bilino polje ce planuti u 2 dana.Komplet stadion.To protiv Bate Borisova nije bio slucaj.Ako i naredni godina nastavimo ovako bit ce top
Protiv Cluja 26.000, isto jaka posjeta, odlicna utakmica. Meni je jedino krivo bilo protiv Lecha gdje je trebalo biti kao sada nekih 25.000, ali malo je i uprava tada kenjala nesto sa cijenama karata ja mislim. Protiv Atromitosa realno je moralo biti 20.000, tu smo podbacili iskreno. Takodjer protiv Basela je isto uzasno losa posjeta bila na Kosevu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:31Bas takonapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:10Mislim da je ovoliki hajc jos jedan dokaz da se najvise budimo kad je lose, odnosno kad se zazelimo neke pozitivne price. Klub je objektivno bio 10 puta stabilniji onda kad smo docekivali Atromitos, Lech, Zariju, Bate u Zenici... a sad u yebenom drugom pretkolu KL idemo haman rusit neke rekorde. Protiv Atromitosa bilo oko 13 hiljada, u drzavi je bilo pola miliona vise ljudi, karte bile jeftinije a finansijska situacija dosta bolja, pa opet 13k. Imam feeling da 3 godine zaredom udjemo u grupe, u toj trecoj sezoni bi protiv nekog Lazia ili West Hama bilo 7-8 hiljada. Brzo se naviknemo na dobru situaciju i tu nam hype prestane.
Jedno znam a to je da nikada nakon rata ovakav hajc nije vladao da ti u prvom i drugom pretkoku protiv realno neatraktivni protivnika dolazi 25k.Tu brojku su prije mogli privuci Besiktas Dynamo Kiev Borrusia cak ni Celtic ni Atalanta nisu uspjeli mislim.O Lechu Atromitosu i sl koji su tu negdje rang Spartaka da ne govorim.Pa sad ako prodjemo ove Bilino polje ce planuti u 2 dana.Komplet stadion.To protiv Bate Borisova nije bio slucaj.Ako i naredni godina nastavimo ovako bit ce top
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, johntravolta123, jurisicduska, mire971, n0dix, Pena, perodeformero, senad82, ubipara i 122 gosta.