Ne bih sad bombasticne najave ,ali ovo bi moglo probiti mnoge recorded prijasnjih uakmica po gledanosti.
Ludnica bgm za karte.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bas vala, pravo ruglonapoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:10Kako je ruzno kad vidis slike/snimke sa utakmice gdje je istok pun, pa vidis ono okruzeno iznad tunela. Puna tribina a dio iskruzen i zelene se stolice.
Znaju da ih ceka fasunga,pa im mrsko dolaziti !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:28Samo?
Iznenadjujuce slabo izdanje sa njihove strane.Procitao sam na nekom ultras forumu da su oko 300 ljudi najavili
VOLIM SARAJVO; HORDE ZLA; KOSEVO!!!Seipronto je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:35Kakva špica i hajp, imamo mi neki poseban šmek kao navijači kad napravimo atmosferu na Koševu, što kaže Zekić njegovi prijatelji iz Hrvatske oduševljeni viđenim.
One trube, bordo boje, otvoreno nebo, brda oko šehera uz melodične navijačke pjesme, prava čarolija. Bit ce večeras 26k hladno, zaista impresivno...
oni misle rjesavati prolaz pred svojim navijacima. Zato nisu ni dosli u nekom extra brojuAntikloc je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:45Znaju da ih ceka fasunga,pa im mrsko dolaziti !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:28Samo?
Iznenadjujuce slabo izdanje sa njihove strane.Procitao sam na nekom ultras forumu da su oko 300 ljudi najavili![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], HariTz, HZbec, Konzerva, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46 i 89 gostiju.