FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otkud ti to?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jezik pregrizao, ne bih volio da primimo gol. 2:0 da zaokruzimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2024, 14:322-1 uzimamo Renan glavom u 87 minuti za opsti haos na tribinama stadiona Kosevo.
Mislim da ce Hamza poceti jer je igrao ranije puno utakmica protiv njih,nerijetko im i zabijao

U novi boj ...
Pa nije ni klub toliki cirkus da objavljuje da se skoro rasprodao, a da nista nije prodato...
- luckystrike
- Kontakt:
nadam se da među igračima nije euforija kao među navijačima... mirne glave, staloženo, koncentracija na maksimumu, bez srljanja, bolji smo možemo pobjediti i ovdje već prolaz obezbjediti! a ja samo pijem, pišam i sitno brojim...
-
- Kontakt:
E jbg sad brate nije ni 40% otislo a klub objavio da je jos malo sjevera ostalo i rasprodat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Drugi gol,cetverica cuvaju Papeta,sve ih je navukao na sebe i naravno provukao loptu

Pa mozda su bas zbog toga i objavili da se raja malo trzne oko sjevera. Inace mi nije jasno svi vole lijepu atmosferu al nemoj da ja moram otici na sjever. Mogu se bar europske i derbi ispostovati radi brojke i koreografije.
Tacno!
Losa posjeta na sjeveru i losa atomsfera na sjeveru, to je toliko sramota da ni pun istok ni pun zapad ne mogu namiriti.
Vidjeli smo sve dok je bojkot bio,pozorište.
12. igrač kluba iz Titove 38b
A sta te lozi toliko pa moras lagati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hajde dobro lazem... Isto ko da i ja ne bih volio pun sjever pa ovakvi komentari

1 sjever visak imam. Bujrum pp
Sjever je prošlu utakmicu drama loš bio, izbor pjesama katastrofa i plus forsiranje. Sjever onaj na derbiju kad smo ih uzeli 3:0 prošle godine na Koševu i Sjever protiv Aktobea se nisu se ni u putu sreli, a posjeta je bila tu negdje.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 25 jul 2024, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Neka ovo pogleda onaj debeli derpaš @ismirmirvic !
Ovo je nas nivo,ovo je nivo na koji nas trebas vratiti ili nisi nista uradio !!
No,vrijeme je da se krene. Sto bi nasi djedovi govorili : Ko rano ,pocne piti,moze piti cijeli dan

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, benko21, Hajdeee, Lecler, N3R3D, propoklopac, Rodman, ShofaII i 125 gostiju.