FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 25 jul 2024, 16:14

propoklopac je napisao/la:
25 jul 2024, 16:03
Ima li neko info koliko je strogo uci na ulaz (zapad) koji je oznacen na karti????
Za ovakve duele bi trebalo biti "strogo" bar što se tiče zapada, koji je podjeljen na 3 dijela. Da se ne bi desilo da 12.000 želi da sjedi u dijelu od lože prema sjeveru i uđe na te ulaze A5-A8 koji dio nema taj kapacitet da primi toliko ljudi, a poznavajući kulturu našeg naroda došlo bi do masovnog sjedenja po stepenicama i klub bi dobio masne kazne i da ne bi stvarali koridu na tribinama jer neće puštati preko galerije u drugi dio. Bar što se tiče zapada bilo bi pošteno sa strane navijača da se to ispoštuje. Za druge tribine je to irelevantno.

SVI NA KOŠEVO !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2024, 16:14

Zvanicno istoka nema vise.
Idemo sjever.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 25 jul 2024, 16:15

spezial je napisao/la:
25 jul 2024, 16:10
Iskreno to mi je malo mit da se sa sjevera ne vidi nista. Vidio sam sve golove na svim utakmicama na kojima sam bio.
Isto sam par Godina na vrh Sjeverozapada fantastican pogled.
Valjda onaj debil na razglasu nece pustiti himnu prerano kao protiv Aktobea. Himna Ide kad igrači izlaze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2024, 16:15

slika

:bow: :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 25 jul 2024, 16:18

spezial je napisao/la:
25 jul 2024, 16:10
Iskreno to mi je malo mit da se sa sjevera ne vidi nista. Vidio sam sve golove na svim utakmicama na kojima sam bio.
Ima i toga da je malo navikano. Na nekim mjestima se vidi bolje na nekim lošije, al u globalu može se skontati šta se dešava na terenu. Jedino zayebano za situacije kao crveni protiv Aktobea, kao što neko reče, dok nisam prebrojao igrače nisam skontao da smo dobili crveni :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 jul 2024, 16:18

Antikloc je napisao/la:
25 jul 2024, 16:07
Jeste li normalni !!?? Svadjate se u ovom sudbonosnom trenutku.
U jedinstvu je snaga :mrgreen:
Bgm u nas nije snaga, ako mislis na moje Jedinstvo 🤣🤣🤣

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jul 2024, 16:20

Kmenkake je napisao/la:
25 jul 2024, 16:19
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 jul 2024, 16:05
Kmenkake je napisao/la:
25 jul 2024, 15:57
Ništa momak nije kiksao,Sjever je navijačka tribina i samo ti ime kaze kako se trebaš ponašati ako se odlučiš doci na navedenu tribinu.
Budite iskreni vi koji ste ovdje na forumu,a svojevremeno ste bili na sjeveru..koliko se golova sjećate iz prošlosti sa hajmo reci jačih utakmica?? Sjećate se al u qrcu. Sto se tice starijih utakmica,današnji protivnik,ja bih se zakleo da nisam bio na toj tekmi,tribini..pojma nemam sta se dešavalo na terenu.Jedino sjećanje mi je vezano za zbivanja autopraonica-istok-jug.

P.S. protiv Aktobea momak mi govori imamo igrača manje...kontam fura me...nisam vjerovao dok nisam prebrojao igrače na terenu.

cuj koliko golova se sjecas? kad si na sjeveru, doslovno kao da si na terenu s momcima/igracima. Nekad imam osjecaj da sam se istrosio vise nego oni na terenu. Naravno da je manja preglednost. da nekad nesto neces vidjeti. Ako si za analize zna se gdje analtickio dio.
Sad bi vi da raja sjedne ispred vas jer eto ne vidite.

Nema ljepseg osjecaja kad ga dade Said pa zavrsis s vrha Sjever u kanalu od srece, radosti, ludnice.
Znao sam doci na posao, ne mogu A slovo izgovoriti bukvalno po cijeli dan. Sve ima svoje. Svi smo zbog jednog tu!!

@bordospartanac :thumbup:

Qshategabri opusteno brate. Ako je momak iz organizacije sjevera ne cudi me sto na ovaj nacin pise. Ali vjeroujem da bi ove sto bi volio vidjeti na sjeveru samo odmogli na kraju. nemoj na sjever ako si od secera, ako ne zelis da se oznojis, ako ne zelis da kad dodjes kuci moras paracetamol popiti da te popuste misici. Onda bratski savjet ne idi :D I naravno ako zelis ispruziti nogice da pratis neverbalnu komunikaciju igraca na terenu - ISTOK ZAPAD ZOVE!

ALi pitar, horde, podjele?? To se vise ne smije napisati na ovom pdfu.. Hordas je i na zapadu i na istoku i na sjeveru isto kao sto su pitari.

Ostavite energiju za veceras. Podrska je potrebna sa svih tribina.

Haveru dragi...pisac tj. ja je htio reci da preglednost nije bitna dal velika ili mala,jednostavno ako si na tribini imaš fokus na neke druge stvari,tako da ,vidio ili ne sta se dešava na terenu,ko je zabio,totalno je nebitno.Jedina obaveza je da budeš u transu,brišeš znoj,popiješ malo vode ako ima i poderes grlo...a utakmica ko utakmica uvijek se nadje pogledati dan poslije.
Ne možeš biti skaut,vizionar fudbalske igre i istovremeno do besvijesti navijati.

Možda se ne razumijemo,ne mogu vala ni da se trudim previše oko pisanja,ali kako god. DO POBJEDE VEČERAS

IGRAJ BORDO-BIJELI !!!!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 25 jul 2024, 16:21

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 25 jul 2024, 16:23

25 jul 2024, 16:20
Kmenkake je napisao/la:
25 jul 2024, 16:19
25 jul 2024, 16:05

cuj koliko golova se sjecas? kad si na sjeveru, doslovno kao da si na terenu s momcima/igracima. Nekad imam osjecaj da sam se istrosio vise nego oni na terenu. Naravno da je manja preglednost. da nekad nesto neces vidjeti. Ako si za analize zna se gdje analtickio dio.
Sad bi vi da raja sjedne ispred vas jer eto ne vidite.

Nema ljepseg osjecaja kad ga dade Said pa zavrsis s vrha Sjever u kanalu od srece, radosti, ludnice.
Znao sam doci na posao, ne mogu A slovo izgovoriti bukvalno po cijeli dan. Sve ima svoje. Svi smo zbog jednog tu!!

@bordospartanac :thumbup:

Qshategabri opusteno brate. Ako je momak iz organizacije sjevera ne cudi me sto na ovaj nacin pise. Ali vjeroujem da bi ove sto bi volio vidjeti na sjeveru samo odmogli na kraju. nemoj na sjever ako si od secera, ako ne zelis da se oznojis, ako ne zelis da kad dodjes kuci moras paracetamol popiti da te popuste misici. Onda bratski savjet ne idi :D I naravno ako zelis ispruziti nogice da pratis neverbalnu komunikaciju igraca na terenu - ISTOK ZAPAD ZOVE!

ALi pitar, horde, podjele?? To se vise ne smije napisati na ovom pdfu.. Hordas je i na zapadu i na istoku i na sjeveru isto kao sto su pitari.

Ostavite energiju za veceras. Podrska je potrebna sa svih tribina.

Haveru dragi...pisac tj. ja je htio reci da preglednost nije bitna dal velika ili mala,jednostavno ako si na tribini imaš fokus na neke druge stvari,tako da ,vidio ili ne sta se dešava na terenu,ko je zabio,totalno je nebitno.Jedina obaveza je da budeš u transu,brišeš znoj,popiješ malo vode ako ima i poderes grlo...a utakmica ko utakmica uvijek se nadje pogledati dan poslije.
Ne možeš biti skaut,vizionar fudbalske igre i istovremeno do besvijesti navijati.

Možda se ne razumijemo,ne mogu vala ni da se trudim previše oko pisanja,ali kako god. DO POBJEDE VEČERAS

IGRAJ BORDO-BIJELI !!!!

💪

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 25 jul 2024, 16:23

Haver ! je napisao/la:
25 jul 2024, 16:14
Ima li neko info koliko je strogo uci na ulaz (zapad) koji je oznacen na karti????
Za ovakve duele bi trebalo biti "strogo" bar što se tiče zapada, koji je podjeljen na 3 dijela. Da se ne bi desilo da 12.000 želi da sjedi u dijelu od lože prema sjeveru i uđe na te ulaze A5-A8 koji dio nema taj kapacitet da primi toliko ljudi, a poznavajući kulturu našeg naroda došlo bi do masovnog sjedenja po stepenicama i klub bi dobio masne kazne i da ne bi stvarali koridu na tribinama jer neće puštati preko galerije u drugi dio. Bar što se tiče zapada bilo bi pošteno sa strane navijača da se to ispoštuje. Za druge tribine je to irelevantno.

SVI NA KOŠEVO !
:thumbup:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 jul 2024, 16:23

Hercegovina krece :salut:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 25 jul 2024, 16:23

Haver ! je napisao/la:
25 jul 2024, 16:14

SVI NA KOŠEVO !
Ja godinama na doslovno svakoj utakmici sjedim na istom mjestu, red gore dole stolica lijevo desno, i sad mi neka šiparica da A1 i ja trebam tamo sjediiti. ma svašta. Pazi kartu sam uzeo u ponedeljakiza 8 ujutro.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2024, 16:25

Haj karte,ali fan shopovi su razgrabljeni.
slika

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 25 jul 2024, 16:28

slika
🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jul 2024, 16:28

amypitar je napisao/la:
25 jul 2024, 16:25
Haj karte,ali fan shopovi su razgrabljeni.
slika
eto Mirvicu i ostali partneri. Zamislite jednu tekmu Lige Sampiona na nasem Kosevu, srijedom.. pa gledaj fanshopova, otpuhali ljudi sve. Karte se razgrabise kao da everton dolazi. Aferim svima, tako treba i jos jace. Znaci te dane bi grad na glavio dubio.
To bi takav procvat bio, ma renesansa. Da ne pricamo sta bi to znacilo za unapredjenje izloga, pa se ne bi patili da malog Muhameda B za milion ojri prodate, nego glat za 3..

Iz prazne ne puca, bez para nigdje nisi dobro dosao.. Ulozite i vratiti ce se. Kod nas je to sigurno ko smrt! :salut:
- 1 9 4 6 -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jul 2024, 16:28

Oj ostadoh bez istoka... :facepalm:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2024, 16:29

Torino je napisao/la:
25 jul 2024, 16:28
slika
E sad ne bih više ni tog bureka, nema šanse :mrgreen:
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2024, 16:30

ajdohordas je napisao/la:
Oj ostadoh bez istoka... :facepalm:
Ima kod svercera ne sikiraj se samo porani :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 25 jul 2024, 16:30

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2024, 16:29
Torino je napisao/la:
slika
Ne bi ti ni dao :urnebes:
🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jul 2024, 16:34

Torino je napisao/la:
25 jul 2024, 16:30
Shategabri je napisao/la:
25 jul 2024, 16:29
Torino je napisao/la:
slika
Ne bi ti ni dao :urnebes:
tako brate fino se igrajte.. Znaci shategabri tik uz ogradu do Sjevera a i ti Torino dole to poredaj. Taj prvi saf malo rasformirajte :mrgreen: :mrgreen:
kad dodje gosk svi cemo u prvi saf svakako :roll:
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, Konzerva i 19 gostiju.