Svaka cast ako bude 26.500.hz35 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:55svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:53
Obavještavamo navijače da ulaznice za istočnu tribinu neće biti dostupne za prodaju na stadionu.
Posljednje količine su u shopovima
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u snopovima
Ne mogu rasprodat najmanju tribinu jer moraju izolovat ulaz izlaz na teren igraca
Al eto ima u shopovima
Jaaaooo bruke
Pun grad dijaspore i opet ne ide
GOLEM SI ŽELJO
Večeras 2 grbavice pune, pa ti trolluj koliko god želiš![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Sve vise licis na Vucica. Vrijedjas, izvrces istinu, pokusavas sve okrenuti na svoju stranu.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:42Aaahh sta ću kad ste mi nešto plaho dragi.Argentina je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:28Kao i inace, ti samo o Zelji.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:22
Promakao mi post ovog botovskoj mitomancica jučer.
Jedan od onih botova pod rednim brojem 11 i mezimce
fratra @Mchale -@Pablito11 sto ga @Mchala udara q…!
Hebiga,jučer ih se dosta nakotilo,urednik ih je nemilosrdno
Stancao,pa se i neka @hookurava pojavila odnekud.
Uglavnom,nisu ovo nikakva djeca koja su “došla na trening”?!
Ovo su navijači Zeljkanovi,jedni od onih 10 007 Dine Pekica
Sa zadnje tekme protiv Borca.
“…..djeca došla na trening”?!?
“10 007”
Koji lažovi i mitomani.Od najstarijeg do najmladjih!!!
Mitomani,mitomani,došli su vam teški dani![]()
Igrati ti klub danas, haj sto ne pises o tome, ali bar ne pisi o Zelji. Sta je reci sa kompleksima, poceo si se baviti i pionirima Zelje
Vec su ti pisali, fkt nemoj dijeliti slike djece, nije uredu, nije normalno, ako ti je to normalno onda imas poremecaj iskreno. Na stranu forum, zajebancija, prepiske i sce, ali ovo granici sa psihickim poremecajem jer nije ti prvi put da slike djecu stavljas po forumu.
Nikakve ja slike ne dijelim.Ovo su navijači Zeljkana
Sa zadnje tekme protiv Borca.U sredini@kontras,a ti
Desno-7.
Pa Nisam vas ja slikao licno,nego oficijelni fotograf na
Tekmi.Ako ti smeta njemu se zali!!
P.S.Sto tvoji mitomanski botovi “pokusavaju” da mene
Vrijeđaju u svojoj nemoći,to tebi borcu za forumska
Prava ne smeta,je li djubre mučko
Ti si jedna obična plaćipiqka.
1. Moj nije niko, a posebno botovi - tvoji mozda jesu.
2. Djubre nisam, a ni mucko - uvijek realno pisem o svakoj temi, pa cak i o tome kada tebe neko vrijedja. To nije nacin kominikacije da si ne znam kakav
3. Vrijedjas me, pokusavaa, govoria da sam picka i placenik, naravno kao i sve bez argumenta ikakvog
Pokusavas okrenuti sve. I na kraju, plaho ozbiljnih kompleksa imas
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Pred pocetak lige, da napisem svoju analizu. Iako po svemu je teski spam na temi.
Prvi favorit i najozbiljnija ekipa je Sarajevo. Koliko god se to meni ili nekome ne svidjalo.
Ljudi su zadnju godinu, dvije potrosili more igraca, ali sve bitne i malo bolje igrace su zadrzali. Izuzev Hasica.
Zadrzali su bitne igrace uz pojacanja Bubanja, Kupresak, eventualno sto se Gojak spominje favorit broj 1 u normalnim okolnostima zahvaljujuci Mirvicu koji nije odustao i nije se prepao. Zekic ne poznaje ligu i tu je sansa konkurentima.
Druga ekipa je Borac zahvaljujuci samo onim jadnicima u crnom. Ekipa sa puno potencijala, ali zbog ovih stvari mi se gadi.
Zrinski treci, puno oscilacija i turbulencija sto nije bio slucaj ranijih godina. Nisu imali ni konkurente u vidu Sarajeva koje zaista mocno djeluje na papiru.
Puna starih (Barisic, Makedonac, Sunjic, Jakovljevic) i zasicenih tipa Bilbije, Corluke, Memije i nekih povratnika.
Cetvrti Velez, klub lici na onog Zelju sa Misimovicem. Lutanje, lutanje, ali okrenut ce na bolje kad trenera otjeraju.
I njima su konkurenti Zeljo i Siroki.
Zeljo je ostavio neke igrace Hiros, Boljevic..
Upitno je kako ce se i Coric snaci. Ali pomisao da nemamo U21 igraca kako treba i da je Boze Vukoja zamjena za Stilica nimalo ne ulijeva dobru nadu.
Uz neku ludu atmoaferu mozda nekako i do cetvrtog mjesta.
Prvi favorit i najozbiljnija ekipa je Sarajevo. Koliko god se to meni ili nekome ne svidjalo.
Ljudi su zadnju godinu, dvije potrosili more igraca, ali sve bitne i malo bolje igrace su zadrzali. Izuzev Hasica.
Zadrzali su bitne igrace uz pojacanja Bubanja, Kupresak, eventualno sto se Gojak spominje favorit broj 1 u normalnim okolnostima zahvaljujuci Mirvicu koji nije odustao i nije se prepao. Zekic ne poznaje ligu i tu je sansa konkurentima.
Druga ekipa je Borac zahvaljujuci samo onim jadnicima u crnom. Ekipa sa puno potencijala, ali zbog ovih stvari mi se gadi.
Zrinski treci, puno oscilacija i turbulencija sto nije bio slucaj ranijih godina. Nisu imali ni konkurente u vidu Sarajeva koje zaista mocno djeluje na papiru.
Puna starih (Barisic, Makedonac, Sunjic, Jakovljevic) i zasicenih tipa Bilbije, Corluke, Memije i nekih povratnika.
Cetvrti Velez, klub lici na onog Zelju sa Misimovicem. Lutanje, lutanje, ali okrenut ce na bolje kad trenera otjeraju.
Upitno je kako ce se i Coric snaci. Ali pomisao da nemamo U21 igraca kako treba i da je Boze Vukoja zamjena za Stilica nimalo ne ulijeva dobru nadu.
Trenutno tu imamo Hirosa i Al Jabera, tako da to nisu lose opcije prema naprijed.zeljovolimte je napisao/la: ↑25 jul 2024, 19:34Pred pocetak lige, da napisem svoju analizu. Iako po svemu je teski spam na temi.
Fk Željezničar.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sretno vam pitari.
Osvjetlajte obraze jedne nam jedine

Osvjetlajte obraze jedne nam jedine
Volim tebe, više od sebe
- svrakino1921
- Kontakt:
Istok ne da je pun vec I zapad.Pablo11 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:59Svaka cast ako bude 26.500.hz35 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:55svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:53
Obavještavamo navijače da ulaznice za istočnu tribinu neće biti dostupne za prodaju na stadionu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u snopovima
Ne mogu rasprodat najmanju tribinu jer moraju izolovat ulaz izlaz na teren igraca
Al eto ima u shopovima
Jaaaooo bruke
GOLEM SI ŽELJO
Večeras 2 grbavice pune, pa ti trolluj koliko god želiš![]()
Na ovoj slici te ebe slika gdje nema igraca.
Ova slika je najmanje 30,45 min prije pocetka utakmice.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Placi kerusosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 17:53
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u snopovima
Al eto ima u shopovima
Jaaaooo bruke
GOLEM SI ŽELJO
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Oooottttjeeeerrrassssteeeeeeeee,,,,,Nnnnaaaalicaaaaaatuzlanskasloboda je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:04jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Dddooooveeeddiitteeee,,,,,,,Sssaaablllljuuuu,,,nnnajjjbolljjjaaa,,,,,,,oooopcijaa,,,,aaaaaaaaaaaaaa
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kad su ovo pitari oduzeli zastavu ovim iz Trnave?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Sto Nala dobi nogu??
Ne znam da li je Nalic zasluzio otkaz, ali ko god im dodje tesko da ce im donijeti nesto specijalno. Prelosa ekipa, klub u teskom stanju, finansijski problemi - mrka kapa i da Kloppa dovedu.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pratim Slobodu skoro 20 godina i ne sjecam se da se na Tusnju igrao losiji fudbal kao zadnjih mjeseci.
Tako da je ovo najispravniji potez.
Lik nit ima znanja nit petlje da vodi klub.
Ako je fudbal branit se 90 min i gledat da ne primis gol, hebo to onda.
Nije uopste s njim trebalo uci u pripreme za ovu sezonu, trebala se odmah tražiti nova opcija.
Volim tebe, više od sebe
Znate vi bolje od mene sigurno, ali kontam covjek dosao da vas vodi u federalnoj, a zna se da vam je valjao i posudjivao pare itd. Kako god, istina da ste ga trebali prije priprema smijeniti ako je vec tako bilo. Zna li se ko su kandidati za klupu sad? Cujem Sablja se spominje, mislim da vam je on najbolje moguce rjesenje u ovakvoj situaciji.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:41Pratim Slobodu skoro 20 godina i ne sjecam se da se na Tusnju igrao losiji fudbal kao zadnjih mjeseci.
Nije uopste s njim trebalo uci u pripreme za ovu sezonu, trebala se odmah tražiti nova opcija.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma da je ostao, mi bi bili sigurni putnici u nizi rang vec nakon 3-4 kola.Bumbaclat je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:42Znate vi bolje od mene sigurno, ali kontam covjek dosao da vas vodi u federalnoj, a zna se da vam je valjao i posudjivao pare itd. Kako god, istina da ste ga trebali prije priprema smijeniti ako je vec tako bilo. Zna li se ko su kandidati za klupu sad? Cujem Sablja se spominje, mislim da vam je on najbolje moguce rjesenje u ovakvoj situaciji.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:41Pratim Slobodu skoro 20 godina i ne sjecam se da se na Tusnju igrao losiji fudbal kao zadnjih mjeseci.
Ovako barem ima neke nade.
Mlada je ekipa, samo treba neko da ih nabrije. S Nalicem se uvijek igralo pi*kasto i mi ne bi imali osvojenog boda nakon 6-7 kola.
A povezuju se s nama Mulalic, Maksimović...
A mi vecinom prizeljkujemo Admira Smajica.
Volim tebe, više od sebe
- IsmirMirvic
The best is yet to come 
- SedrenikHz
- Kontakt:
Samo da zamolim navijace ostalih klubova uz duzno postovanje, da nikada vise se ne porede sa nama po pitanju atmosfere, broj jedan pa onda 4 5 praznih mjesta pa tek onda ostali ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Veznjak i štoper nedostaju da ova ekipa bude top.
Svaka čast gospodinu čije ime koristiš kao username (no hate da se razumijemo).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
SedrenikHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:04Samo da zamolim navijace ostalih klubova uz duzno postovanje, da nikada vise se ne porede sa nama po pitanju atmosfere, broj jedan pa onda 4 5 praznih mjesta pa tek onda ostali ..
Zna se ko kolo vodi sto se tice navijanja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jul 2024, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.