FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta je sto do sada ne vodimo, sve je kako treba osim rezultata. Za sada odlicno igraju
Dovesti Zekicu igrače koje želi, konačno imamo trenera koji zna postaviti ekipu, gdje igra ima glavu i rep.
Gdje ovaj Spartak sadake udijelio.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Gumistucna
- Kontakt:
Svaka cast momcima na do sada prikazanom, prava je steta da ne vodimo. Sudjenje definitivno blago na nasu stetu.
Al ce nam se ovi promasaji obiti o glavu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Moramo dat barem jedan veceras
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ide trica u drugom poluvremenu
Ma ovaj presing sto igraju naprijed ne znam kad sam zadnji put gledao kod nas. Al eto ne znam gdje su ovi podjelili sadaku pa je i dalje 0-0
-
- Kontakt:
Za nadati se da nam se nece obiti o glavu i to je to.
Odlicno igramo, nece u gol jebla majku svoju
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedino što mi vezni red više ponudio
Morali smo povesti barem 2 gola razlike, igramo odlicno. A ne djelujemo ni naivno, nadati se da cemo biti nagradjeni pobjedom.
Ovo ce Renan rijesiti.
Mislim da ce Guli biti rekordni izlazni transfer.
Mislim da ce Guli biti rekordni izlazni transfer.
Mi vec nekoliko sezona imamo problem sa zavrsnicom.
Nece nas nikako, i ako smo puuuno bolji
Hajde momci zavrsite to u drugom poluvremenu
Nece nas nikako, i ako smo puuuno bolji
Hajde momci zavrsite to u drugom poluvremenu

Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Cijelu historiju.
Samo se sjetiti silnih derbija na koševu koje nismo pobjedili na kojim smo imali identicne situacije kao veceras.
Ne moze se ovako promasivati na ovom nivou jos dva zuta bezveze nadam se da imaju snage za 90min bojim se da ne izgore u zelji za golom
Ako ih otvorimo do 60e ide ovo lagano 3-0
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sjeti se derbija tokom covida na Kosevu 1-1Devedesetka je napisao/la: ↑25 jul 2024, 21:50Cijelu historiju.
Samo se sjetiti silnih derbija na koševu koje nismo pobjedili na kojim smo imali identicne situacije kao veceras.

Bog Bosna i Bošnjaci
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 37 gostiju.