FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda ce se kuci Spartak malo otvoriti, a onda ce biti prilike za Gulija i Francisa u kontri.
Ma frajer je mrtav, ne znam kako dade onoliko golova, ko usporen snimak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Spartak nije imao kornera, sasrali se ljudi totalno
Duplo bolji, ali nije usla
Navijanje juznoamericko, sami vrh
Duplo bolji, ali nije usla

Navijanje juznoamericko, sami vrh
Spartak bez suta na gol.
Steta za remi. Moglo bi nas kostati prolaza ovi promasaji.
Steta za remi. Moglo bi nas kostati prolaza ovi promasaji.
Prva im zvanicna tekma, igrali bez nekoliko bitnih igraca, revanš kod njih, morali smo nekako dobit' ovo, mislim da jedino na produzetke/penale mozemo ovo uzeti, nada uvijek postoji, 'al sumnjam da mozemo bas dobiti dole, x i nekako
Gulaš dijelio lopte ko Kroos, samo bolje bekove da ima da znaju ispratiti.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 21:56Igrat pametno, soldo i bunanja moraju bit oprezni imaju zute kartone..
FK SARAJEVO OD RATA PA OVAMO NIJE IGRALO BOLJE..
Mi smo znali pobjedit i sve to al nikad nismo bili bolji od protivnika u trkackom itaktickom kobinatorici.. posebno ne protiv ekipa ovog nivoa kao sto je oktobe i sparta..
Gulashviliju ponudit produzenje ugovora za 5 godina mao i ketemachu
Nesmijemo dopustit sebi da prodajemo igrace poput keremeha gulashvilija renana
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo 1 da smo dali pa da možeš nešto braniti u revanšu ali jbg.
Bit će teško ali sa ovom igrom ima nade.
Bit će teško ali sa ovom igrom ima nade.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva atmosfera, pa ovo je bilo samo za pešes hiljada vise od prošle tekme, al je bilo 10 puta bolje.
Što se tekme tiče, dosta smo bolji bili. Realno je ovaj Spartak lošija ekipa, nisu uspjeli čak ni kazniti sve naše promašaje, pa ni ozbiljnije priprijetiti, niti u periodima kad su imali loptu nešto više kod sebe, vjerovatno zbog nekog umora naših. Izgleda da su došli po remi, remi su izborili. Gore odigrati isto pa ćemo vidjet, nešto sumnjam da će se kući pretvoriti u Real, mogu odigrati za nijansi bolje, ali po ovom večeras i dalje im neće biti dovoljno.
PS Ipak se čini da je ono prošle sedmice ostavilo traga, ali vidjećemo, ja vjerujem u prolaz.
Što se tekme tiče, dosta smo bolji bili. Realno je ovaj Spartak lošija ekipa, nisu uspjeli čak ni kazniti sve naše promašaje, pa ni ozbiljnije priprijetiti, niti u periodima kad su imali loptu nešto više kod sebe, vjerovatno zbog nekog umora naših. Izgleda da su došli po remi, remi su izborili. Gore odigrati isto pa ćemo vidjet, nešto sumnjam da će se kući pretvoriti u Real, mogu odigrati za nijansi bolje, ali po ovom večeras i dalje im neće biti dovoljno.
PS Ipak se čini da je ono prošle sedmice ostavilo traga, ali vidjećemo, ja vjerujem u prolaz.
Tri utakmice ove sezone, u dvije nismo imali sreće u jednoj jesmo. Neka u srijedu bude druga gdje budemo imali. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovako vruće glave.
Odlična utakmica, zaslužili pobjedu s 2 gola razlike, al qurva okrugla neće u gol majku joj yebem. Ovaj Spartak je baš naš nivo, nas malo nosilo večeras njih će u Trnavi. Biti će tamo tijesno, 0:1 ili 1:1 pa na penale prolazimo.
U prvom pretkolu u Kazahstanu trebali izgubiti 2-3 razlike, a na Koševu nije išla u gol, na kraju prolaz. Sad prvu nesreća, nek se vrati u revanšu i da jurišamo na Poljake
Odlična utakmica, zaslužili pobjedu s 2 gola razlike, al qurva okrugla neće u gol majku joj yebem. Ovaj Spartak je baš naš nivo, nas malo nosilo večeras njih će u Trnavi. Biti će tamo tijesno, 0:1 ili 1:1 pa na penale prolazimo.
U prvom pretkolu u Kazahstanu trebali izgubiti 2-3 razlike, a na Koševu nije išla u gol, na kraju prolaz. Sad prvu nesreća, nek se vrati u revanšu i da jurišamo na Poljake
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mi ako ponovimo ovu igru i kod njih dobit cemo ih.
Veceras nije htjela u go ni naopako bolji smo za klasu bili
Veceras nije htjela u go ni naopako bolji smo za klasu bili
Zekić, novi Srbo Markušević 

Began je noćas dobar bio, onaj durak ograjisao, nije to toemir18 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:02Gulaš dijelio lopte ko Kroos, samo bolje bekove da ima da znaju ispratiti.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 21:56Igrat pametno, soldo i bunanja moraju bit oprezni imaju zute kartone..
FK SARAJEVO OD RATA PA OVAMO NIJE IGRALO BOLJE..
Mi smo znali pobjedit i sve to al nikad nismo bili bolji od protivnika u trkackom itaktickom kobinatorici.. posebno ne protiv ekipa ovog nivoa kao sto je oktobe i sparta..
Gulashviliju ponudit produzenje ugovora za 5 godina mao i ketemachu
Nesmijemo dopustit sebi da prodajemo igrace poput keremeha gulashvilija renana
ODGOVORNO TVRDIM, NAJZRELIJA IGRA U HISTORIJI SARAJEVA.
ISMIRE HVALA TI ZA SVE JEDONA LEGENDO OVOG KLUBA. TI SI TAJ KOJI SI NAM VRATIO VJERU U KLUB I NAPRAVIO PRAVI EVROPSKI KLUB U SVAKOM POGLEDU.
ZEKA TAKTICARU BRAVO
IDEMO PO POBJEDU U REVANSU
ISMIRE HVALA TI ZA SVE JEDONA LEGENDO OVOG KLUBA. TI SI TAJ KOJI SI NAM VRATIO VJERU U KLUB I NAPRAVIO PRAVI EVROPSKI KLUB U SVAKOM POGLEDU.
ZEKA TAKTICARU BRAVO
IDEMO PO POBJEDU U REVANSU
Morao je ono Kera u gol pospremit' da ga yebes, steta...Bice svega u revansu. Stvarno jedna lijepa noc, atmosfera pogotovo u prvih 20 minuta drugog poluvremena, prelijepo. Svi u jedan glas, Boca Juniors who ?
U INAT SVIMA
Tek gore možemo očekivati nešto od Kyeremeha i Guliashvilia, igrati će otvorenije i tu nam je šansa, Renan umjesto Hamze.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šteta, velika šteta, igračima se nema šta reći svi su odigrali odlično. Da smo postigli barem jedan bio bi siguran u prolaz, ovako su nam šanse pola, pola. Kod njih jedino opasan onaj mrki na krilu.
Svaka cast na igri. Svi trebamo biti ponosni na momke. Utakmica odigrana vrhunski .
Posjeta
Posjeta

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bravo momci.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Spartak: Sarajevo 1:3
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, NazorUso, supervizor, TETRAPAK i 58 gostiju.