BH klubovi u Evropi 24/25
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Zrinja ukratko: korak naprijed - nazad tri
Poslije svega što si napisao govedo durmitorsko napusis se ti nama cune i hajde pripremne gledajVirtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:00Ono što se desilo Aktobeu prvu utakmicu, večeras se desilo divovima sa Kromolja. S tim da je Aktobe imao izrađene akcije i šanse, a ovima je uglavnom golman sve poklonio, ali to je taj mentalitet male prigradske ekipe koja ni takve poklone ne može pospremiti u gol.
Navijanje veoma loše obzirom na posjetu, kao i uvijek kad igraju u Evropi. To je još jedan dokaz da je na tribinama uglavnom dijaspora i ljudi koji su tek onako došli da pogledaju evropsku utakmicu.
Sve tri ekipe imaju negativan rezultat iz prve utakmice i biće im potrebne mnogo bolje partije od ovih ako žele dalje.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Uz Petrovica apsolutno je trebao. Troduplo bolje su izgledali sa njim nego veceras sa Ivankovicem. Sa time da je koliko se sjecam bio vec jednom trener ili privremeno rjesenje i da nije odusevio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Grmilooooo,ovo samo HZ mogu i niko vise pa mastajte i lazite sami sebe. Sarajevo odigralo vrhunski,presing,trka 90 min da ljudi sansu nisu napravili. Da ponovim ovi sto nisu culi na tv je grmilodenimb je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:00Ma culo se lijepo nego seru ljudi bolan, pusti komplekse neka rade svoje.QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jul 2024, 22:58mislim da je problem samo u retardiranom mytv i losem prenosu jer se na tvu vjerovatno 30% atmosfere ne cuje
-
- Kontakt:
Kakva nemoc izbija iz tebe ! Na niske je grane spao najzasticeniji forumas.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:00Ono što se desilo Aktobeu prvu utakmicu, večeras se desilo divovima sa Kromolja. S tim da je Aktobe imao izrađene akcije i šanse, a ovima je uglavnom golman sve poklonio, ali to je taj mentalitet male prigradske ekipe koja ni takve poklone ne može pospremiti u gol.
Navijanje veoma loše obzirom na posjetu, kao i uvijek kad igraju u Evropi. To je još jedan dokaz da je na tribinama uglavnom dijaspora i ljudi koji su tek onako došli da pogledaju evropsku utakmicu.
Sve tri ekipe imaju negativan rezultat iz prve utakmice i biće im potrebne mnogo bolje partije od ovih ako žele dalje.
Kada nemozes svoj klub pratiti, prati bolje od sebe.
Crknut ces prodjemo li.
Evo još jednog junaka. Dođi degeneriče, svi znaju gdje sam, svi imaju moje profile sa društvenih mreža. Eto da te malo motivišem, jer inače ne psujem. Debilu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - 0.375
Borac - 0.250
Velež - 0.125
Zrinjski - 0
Borac - 0.250
Velež - 0.125
Zrinjski - 0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Broj ljudi na stadionu, igra fks
Sve je dobro, ali atmosfera kurcu ne valja
Vidjelo se i na kamerama da niko na drugim tribinama ne pjeva
Sretno u revansu
Sve je dobro, ali atmosfera kurcu ne valja
Vidjelo se i na kamerama da niko na drugim tribinama ne pjeva
Sretno u revansu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 jul 2024, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma evo ne znam sto odmah shvatate to kao provokaciju neku i povod za svadju, bolje da ove kritike uputimo prema ovim tv kucama koje su nesposobne u 2024 godini pored toliko tehnologije da ovako loše prenose rade.. kreneš od komentatora koji je presmiješan, pa onda do ponovljenih snimaka i uglova kamere iz kojeg opet ništa ne vidiš, onda dodaš ovo oko atmosfere i zvuka koji dolazi do tv-a sve to u paketu izgleda amaterski.. jedine pohvale za grafički dio kojim isprate dešavanja na terenu, to je na nivou..
gledao sam uporedo i pitare i zrinjski, zrinja ni sjena one ekipe od ranije, mislim da ce se i njihovi navijaci sloziti.. barem trenutno ne djeluje da mogu proci ove janeze u uzvratu.. jesu imali inicijativu ali jalovo skroz, netipicno za njih da nemaju rješenja..
gledao sam uporedo i pitare i zrinjski, zrinja ni sjena one ekipe od ranije, mislim da ce se i njihovi navijaci sloziti.. barem trenutno ne djeluje da mogu proci ove janeze u uzvratu.. jesu imali inicijativu ali jalovo skroz, netipicno za njih da nemaju rješenja..
-
- Kontakt:
Kako vas Virtu4l moze toliko triggerovati da mu psujete i prijetite nasiljem? Da ostavlja neke zapaljive postove pa hajde. Sto se lozite toliko?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Atmosfera je dobra bila, ja sam gledao link bez komentatora, tako da nije smanjeno bilo.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:04Kako znate kakva je atmosfera kada su ovi debili smanjili.
Poslusajte sta Zekic kaze, hajvani
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Grad pun, a mora se priznati da rade odlican posaoVirtu4l je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:00Ono što se desilo Aktobeu prvu utakmicu, večeras se desilo divovima sa Kromolja. S tim da je Aktobe imao izrađene akcije i šanse, a ovima je uglavnom golman sve poklonio, ali to je taj mentalitet male prigradske ekipe koja ni takve poklone ne može pospremiti u gol.

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 25 jul 2024, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ubili ih ko 5. Korpus četnike '95
Ide ovo prolaz glat
Ide ovo prolaz glat
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja gledao na slovackom kanalu, draze mi njih slusati nego onog seljaka sa MyTVQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:08ma evo ne znam sto odmah shvatate to kao provokaciju neku i povod za svadju, bolje da ove kritike uputimo prema ovim tv kucama koje su nesposobne u 2024 godini pored toliko tehnologije da ovako loše prenose rade.. kreneš od komentatora koji je presmiješan, pa onda do ponovljenih snimaka i uglova kamere iz kojeg opet ništa ne vidiš, onda dodaš ovo oko atmosfere i zvuka koji dolazi do tv-a sve to u paketu izgleda amaterski.. jedine pohvale za grafički dio kojim isprate dešavanja na terenu, to je na nivou..
ali svejedno se vidjela amaterska realizacija prenosa, od tona sa stadiona replaya pa do onih krupnih kadrova krezube sarajevske populacije u sred akcije
Don't believe the hype.
Lože se ovi sa urođenim poremećajem intelektualnog razvoja, to su mi inače omiljene mušterije. Znam da nije lijepo i da je grehota, ali pripisaću to socijalnom eksperimentu koji provodim veoma uspješno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo ljudi hoce da nas ubijede da je do televizora, kad navijaju cuje se, kad sute ne cuje se, eh ovo kad sute je bilo moguce mnogo puta primjetiti, i to si mogao pojacati do neba ne cuje se, zato kazemo pozoriste. Nije nuzno lose, ali nemojte bacati spiku nekog grotla, kad nije.
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, held9, Kaunas, MostarReds22 i 18 gostiju.