FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne moze catakovic igrati evropske utakmice! Njemu treba 5 minuta da se nastima i opuca po golu
Ovo podsjeca na Haugesund i Atromitos 

Kapa do poda svima,samo je yebeni go falio
Uz malo srece koja nas je veceras napustila trebalo bi da prodjemo.
Ono sto je veceras izmenadjenje bilo jeste sigurnost odbrane, bez i jedne greske. Ono sto je bilo lose jeste sto fali prava 10 tka, i realizacija. Hamza ne znam sta se desava, odbija se od njega lopta kao od kolca. Raduje povratak i Durakovica
Kerim, Guli najbolji...
Ono sto je veceras izmenadjenje bilo jeste sigurnost odbrane, bez i jedne greske. Ono sto je bilo lose jeste sto fali prava 10 tka, i realizacija. Hamza ne znam sta se desava, odbija se od njega lopta kao od kolca. Raduje povratak i Durakovica
Kerim, Guli najbolji...
Dugo nismo gledali bolje Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sto sad igra drugu poziciju u odnosu na te utakmice. Žrtvovali smo Hamzu radi Gulija i to nam se ne isplati kad napadamo realno. Njih dvojica trebaju igrat zajedno samo kad ne trebamo od prve minute napadat ..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U revanšu Durakovic i Catakovic moraju ostati na klupi, a poceti Kupresak i Renan.deda je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:15Uz malo srece koja nas je veceras napustila trebalo bi da prodjemo.
Kerim, Guli najbolji...
Dobra utakmica, svi su bili na nivou, steta za sanse ali desi se. Sto kritikujete Hamzu a hvalite Renana. Posteno, Renan nije loptu primio kako treba u 30 min a ne da je imao neki dobar pas ili sut. I jedan i drugi su bili ok, borili su se, i tu su oni u 5 deka gore dole. Odbrana danas dosta bolje i sigurnije. I dalje je ocito da fali kreativac u sredini, neko ko zna primit, okrenut, podvalit pas… sutnut s distance
Da su imali neku kapitalnu desetku iza leđa, vjerovatno bi dobili koju upotrebljivu loptu.badboy je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:23Dobra utakmica, svi su bili na nivou, steta za sanse ali desi se. Sto kritikujete Hamzu a hvalite Renana. Posteno, Renan nije loptu primio kako treba u 30 min a ne da je imao neki dobar pas ili sut. I jedan i drugi su bili ok, borili su se, i tu su oni u 5 deka gore dole. Odbrana danas dosta bolje i sigurnije. I dalje je ocito da fali kreativac u sredini, neko ko zna primit, okrenut, podvalit pas… sutnut s distance
Niko ne hvali Renanabadboy je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:23Dobra utakmica, svi su bili na nivou, steta za sanse ali desi se. Sto kritikujete Hamzu a hvalite Renana. Posteno, Renan nije loptu primio kako treba u 30 min a ne da je imao neki dobar pas ili sut. I jedan i drugi su bili ok, borili su se, i tu su oni u 5 deka gore dole. Odbrana danas dosta bolje i sigurnije. I dalje je ocito da fali kreativac u sredini, neko ko zna primit, okrenut, podvalit pas… sutnut s distance
Odlicno,ozbiljno,ekipa sa glavom i repom,stoperi sve pokupili,Jovic za 10
Bravo za sve,prelijepo Evrospko vecer na top nivou.
Dobit cemo ih dole.

Bravo za sve,prelijepo Evrospko vecer na top nivou.
Dobit cemo ih dole.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Svi u srednji red jedan je Hase! 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Raja koliko nas je zvanicno bilo?
26 i nešto je Vaha rekao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko igrac dobije drugu dimenziju kad promjeni poziciju pokazo je Jovic veceras.
Isto to je Hamza pokazao veceras samo u negativnom smislu.
Isto to je Hamza pokazao veceras samo u negativnom smislu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Atmosfera 
Navijanje
Borba i zalaganje
Taktika
Okrugla qrva u golu
Ponosan sam na ovu ekipu i igru !!!
Navijanje
Borba i zalaganje
Taktika
Okrugla qrva u golu
Ponosan sam na ovu ekipu i igru !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sta smo tacno igrali koji taktiku?
26756 veceras
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.