BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
sjever je bio los i brojem i navijanjem. bas, bas tanko izdanje hordi. zato ostatak stadiona neocekivano super. odlicno navijanje i vrhunska posjeta.
mozete samo zaliti za propustenim prilikama, trebali ste pobijediti. mislim da ce vam biti tesko u revansu, ali niste bez sansi.
mozete samo zaliti za propustenim prilikama, trebali ste pobijediti. mislim da ce vam biti tesko u revansu, ali niste bez sansi.
- feniksptica
- Kontakt:
Svi vi ludi samo virto pametan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Arhivirani je vjerovatno popio pa mu narasla mooda
Pogledaj snimak utakmice pa mi reci jesi li zadovoljan atmosferom. Možda je do mikrofona, kvaliteta prijenosa, ali ja samo prenosim ono što sam čuo/vidio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Čet.nik ko če.tnik, ništa čudno. Samo neke prijetnje, psovke... Trese se forum od njegovih prijetnji.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pravit ćemo se da nije nešto slično rekao odmah nakon utakmice sa Aktobeom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Ja imao posjetu? S kim si me to pomijesaocetvrtomjesto je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:15Ti zaboravio kako si ti plakao kada si imao posjetuupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:11Kako vas Virtu4l moze toliko triggerovati da mu psujete i prijetite nasiljem? Da ostavlja neke zapaljive postove pa hajde. Sto se lozite toliko?![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Sve sam mu proslijedio u inbox, i broj telefona.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne kažem za to sta ste vi culi s Koševa
Nego trazim primjer gdje to u Europi obicni navijači na obicnim tribinama prave bolju atmosferu. Na osnovu cega toliko velika i nerealna ocekivanja. Dakle ne pricamo o ultrasima nego " normalnim" navijacima.
Cak za mene nerealno dugo i glasno navijali.
To sto vi pod tim krijete ljubomoru je vas problem.
Nego trazim primjer gdje to u Europi obicni navijači na obicnim tribinama prave bolju atmosferu. Na osnovu cega toliko velika i nerealna ocekivanja. Dakle ne pricamo o ultrasima nego " normalnim" navijacima.
Cak za mene nerealno dugo i glasno navijali.
To sto vi pod tim krijete ljubomoru je vas problem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne bih ni ja dosao. Onaj lik nije bio psihicki dobar, da Bog kaze.Jabroni je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:57Mislim da je čak suprotno, on zvao 90minuta a onda se spi.čkao kad je ovaj došao i bio u fazonu "it's a prank bro"JayCatwright je napisao/la: ↑25 jul 2024, 23:38Nije li te 90minuta zvao da izađeš pa si kao najveća pi.čka okrenuo na šalu![]()
fascinantno mi je da neko i dalje piše nakon takve sramote. Ljudi su prestajali pisati i radi manjih blamaža
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
U pravu si. Simpatizeri su super navijali, samo sjever bezveze.feniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:21Ja ne kažem za to sta ste vi culi s Koševa
Cak za mene nerealno dugo i glasno navijali.![]()
To sto vi pod tim krijete ljubomoru je vas problem.![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako je samo strucnjak zakljucio da je 0:0 negativan rezultat
Bgm neće se rođeni tako lako otarasiti ove Andore."Jedna Andora pobijedi Velež s 5:1, sinoć AEK jedva dobije. Dečić pobijedi u Gruziji. Po meni su šanse i dalje jednake i siguran sam da ćemo motivisano ući u revanš", rekao je Dudić.
-
BHfanaticos04
- Kontakt:
Zrinja je imao samo los dan, sta cete, i najboljima se desava
Sarajevo ovakvom igrom prolazi, morat ce jedna zavrsit u golu Spartaka, kakvi su uslovi za domacina, takvi su i za goste, a i Zekic je nabrijan trener, moze tu biti svasta
Borac, isto moze iznenadit, da odigra kao protiv Austrije u BL... Mozda mogu ostvarit neku minimalnu pobjedu pa sta bude u produzecima.. Ali je realnije da ce ispast sa nekim remijem...
Ali opet svi mogu i ispast, al s navijacke strane, preferiramo da prodju, makar Sarajevo i Zrinjski..
Hajmo nasi

Sarajevo ovakvom igrom prolazi, morat ce jedna zavrsit u golu Spartaka, kakvi su uslovi za domacina, takvi su i za goste, a i Zekic je nabrijan trener, moze tu biti svasta
Borac, isto moze iznenadit, da odigra kao protiv Austrije u BL... Mozda mogu ostvarit neku minimalnu pobjedu pa sta bude u produzecima.. Ali je realnije da ce ispast sa nekim remijem...
Ali opet svi mogu i ispast, al s navijacke strane, preferiramo da prodju, makar Sarajevo i Zrinjski..
Hajmo nasi
Brutalno
Zapad i Istok grmili.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne, fascinantno je da neko dođe a zna da nisam u BiH.
Sjever bio los a momci prekucali navijanje.Vjerovatno nisi ni gledao tekmu.Ovakvo navijanje se ne pamti.Bit ce klipova pa pogledaj to lose navijanje.svemalim1 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:10sjever je bio los i brojem i navijanjem. bas, bas tanko izdanje hordi. zato ostatak stadiona neocekivano super. odlicno navijanje i vrhunska posjeta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.