Ne, fascinantno je da neko dođe a zna da nisam u BiH.

Ne, fascinantno je da neko dođe a zna da nisam u BiH.
Sjever bio los a momci prekucali navijanje.Vjerovatno nisi ni gledao tekmu.Ovakvo navijanje se ne pamti.Bit ce klipova pa pogledaj to lose navijanje.svemalim1 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:10sjever je bio los i brojem i navijanjem. bas, bas tanko izdanje hordi. zato ostatak stadiona neocekivano super. odlicno navijanje i vrhunska posjeta.
mozete samo zaliti za propustenim prilikama, trebali ste pobijediti. mislim da ce vam biti tesko u revansu, ali niste bez sansi.
Ako ti tako kazes to je toupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:23U pravu si. Simpatizeri su super navijali, samo sjever bezveze.feniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:21Ja ne kažem za to sta ste vi culi s Koševa
Nego trazim primjer gdje to u Europi obicni navijači na obicnim tribinama prave bolju atmosferu. Na osnovu cega toliko velika i nerealna ocekivanja. Dakle ne pricamo o ultrasima nego " normalnim" navijacima.
Cak za mene nerealno dugo i glasno navijali.![]()
To sto vi pod tim krijete ljubomoru je vas problem.![]()
U pravu si za titulu sigurno, a to je i tegeltija najavio sto nije bez razloga sigurno. A mi ne bi dopustili ponizenje protiv intera sigurno.Lewy21 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:44Kada je u pitanju Sarajevo, do sada smo se smijali njihovim remontima, najavama, pohodima na titulu i ostalim cringe nastupima. Sada moram priznati da im se može dodijeliti uloga favorita za osvajanje prvenstva, bez uvrede za Borac koji je bio ispod očekivanja protiv Egnatie i iznad očekivanja protiv Paoka, ali ja ekipu koja im može iole ozbiljno konkurisati ne vidim. Par europskih utakmica ne može biti mjerilo, to se vidjelo npr baš na nama prošle godine, ali barem mi sada po svemu što sam vidio Sarajevo ostavlja dojam da su se konačno posložili. Postavlja se pitanje šta su radili prethodni treneri i osobe koje su "skautirale" neke igrače koji su bili dovođeni. Neko kome je na raspolaganju dosta manje novca bi sada bio u totalnom raspadu, nešto što se nama desilo nakon zna se kojeg perioda i kakvih MEGApojačanja, eksperimenata, igranja menadžera, mjerenja kome je veći i ostalih pizdarija.
Zrinjski totalno nejasan i na nekom totalno krivom putu već neko vrijeme, teško je sada znati ŠBBKBB da nije Rendulić otpušten, koji nije na nivou Jakirovića ali je po meni bio solidan. Očekivali su svi uspostavljanje totalne dominacije nakon onog igranja KL, ali očigledno je da i oni pate od ovog bosanskohercegovačkog sindroma - taman kad se sve posloži i krene pravim putem, mora se to nekako sjebat. Teško je objasniti šta se tu dešava, možda ćemo drugu priču pričati za nekoliko mjeseci ali nekako mi je teško vjerovati u to. Bez uvrede za bilo koga, ne očekujem nešto pretjerano bolju partiju u Sloveniji.
Za Borac nemam još uvijek neko mišljenje, bit će interesantno kako će se dalje pokazati. Velež nisam i ne mislim komentarisati za sada, jer teška srca moram priznati da svog Želju ne mogu zamisliti da išta bolje odigra protiv onog Intera za sirotinju. Mislim i na onu ekipu koja se skoro do kraja borila za opstanak i na ovu "pojačanu". Daj Bože da nisam upravu i da prvenstvo pokaže da sam sad gomilu gluposti napisao, ali pišem ono što je trenutno "too obvious".
Sarajevo je najmanje mijenjalo i zadrzalo ekipu na okupuLewy21 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:44Kada je u pitanju Sarajevo, do sada smo se smijali njihovim remontima, najavama, pohodima na titulu i ostalim cringe nastupima. Sada moram priznati da im se može dodijeliti uloga favorita za osvajanje prvenstva, bez uvrede za Borac koji je bio ispod očekivanja protiv Egnatie i iznad očekivanja protiv Paoka, ali ja ekipu koja im može iole ozbiljno konkurisati ne vidim. Par europskih utakmica ne može biti mjerilo, to se vidjelo npr baš na nama prošle godine, ali barem mi sada po svemu što sam vidio Sarajevo ostavlja dojam da su se konačno posložili. Postavlja se pitanje šta su radili prethodni treneri i osobe koje su "skautirale" neke igrače koji su bili dovođeni. Neko kome je na raspolaganju dosta manje novca bi sada bio u totalnom raspadu, nešto što se nama desilo nakon zna se kojeg perioda i kakvih MEGApojačanja, eksperimenata, igranja menadžera, mjerenja kome je veći i ostalih pizdarija.
Zrinjski totalno nejasan i na nekom totalno krivom putu već neko vrijeme, teško je sada znati ŠBBKBB da nije Rendulić otpušten, koji nije na nivou Jakirovića ali je po meni bio solidan. Očekivali su svi uspostavljanje totalne dominacije nakon onog igranja KL, ali očigledno je da i oni pate od ovog bosanskohercegovačkog sindroma - taman kad se sve posloži i krene pravim putem, mora se to nekako sjebat. Teško je objasniti šta se tu dešava, možda ćemo drugu priču pričati za nekoliko mjeseci ali nekako mi je teško vjerovati u to. Bez uvrede za bilo koga, ne očekujem nešto pretjerano bolju partiju u Sloveniji.
Za Borac nemam još uvijek neko mišljenje, bit će interesantno kako će se dalje pokazati. Velež nisam i ne mislim komentarisati za sada, jer teška srca moram priznati da svog Želju ne mogu zamisliti da išta bolje odigra protiv onog Intera za sirotinju. Mislim i na onu ekipu koja se skoro do kraja borila za opstanak i na ovu "pojačanu". Daj Bože da nisam upravu i da prvenstvo pokaže da sam sad gomilu gluposti napisao, ali pišem ono što je trenutno "too obvious".
Previše se omalovažava Simon, realno.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 jul 2024, 22:08Kyeremeh ubija, strasno brz i nezgodan igrac, a ona slovenacka ubleha ga na beka stavljala. Kad se sjetim price da mu strucnjak "gradi defanzivne sklonosti"Valjda je i pitarima sad jasno sto su ostali molili Boga da duo iz Domzala ostane sto duze.
Ili što vole forumski stručnjaci reći, nikad lošija atmosfera.Nakon toga medijima se obratio trener FK Sarajeva, Zoran Zekić.
"Ponosan sam na svoju ekipu, energiju i igru, nažalost nedostajao nam je taj gol koji bi nas još digao. Ima još puno posla, tek smo na početku. Imam iza sebe 15 godina trenerskog iskustva, igrao sam i protiv Rangersa i PSV-a, ali ovakvu atmosferu nisam doživio", rekao je Zekić
Loš je i meni Porsche Taycan Turbo S jer ga ne vozim, tako je i njima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:39Ili što vole forumski stručnjaci reći, nikad lošija atmosfera.Nakon toga medijima se obratio trener FK Sarajeva, Zoran Zekić.
"Ponosan sam na svoju ekipu, energiju i igru, nažalost nedostajao nam je taj gol koji bi nas još digao. Ima još puno posla, tek smo na početku. Imam iza sebe 15 godina trenerskog iskustva, igrao sam i protiv Rangersa i PSV-a, ali ovakvu atmosferu nisam doživio", rekao je Zekić
Fenomenalna noć, šteta prilika koje su se propustile.