BH klubovi u Evropi 24/25

Virtu4l
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2024, 00:38

Jabroni je napisao/la:
25 jul 2024, 23:57
Mislim da je čak suprotno, on zvao 90minuta a onda se spi.čkao kad je ovaj došao i bio u fazonu "it's a prank bro"

fascinantno mi je da neko i dalje piše nakon takve sramote. Ljudi su prestajali pisati i radi manjih blamaža
Ne, fascinantno je da neko dođe a zna da nisam u BiH. ;) Pa ti procijeni je li prank. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 jul 2024, 00:39

svemalim1 je napisao/la:
26 jul 2024, 00:10
sjever je bio los i brojem i navijanjem. bas, bas tanko izdanje hordi. zato ostatak stadiona neocekivano super. odlicno navijanje i vrhunska posjeta.

mozete samo zaliti za propustenim prilikama, trebali ste pobijediti. mislim da ce vam biti tesko u revansu, ali niste bez sansi.
Sjever bio los a momci prekucali navijanje.Vjerovatno nisi ni gledao tekmu.Ovakvo navijanje se ne pamti.Bit ce klipova pa pogledaj to lose navijanje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 26 jul 2024, 00:40

upohaluhizugnimda je napisao/la:
26 jul 2024, 00:23
feniksptica je napisao/la:
26 jul 2024, 00:21
Ja ne kažem za to sta ste vi culi s Koševa

Nego trazim primjer gdje to u Europi obicni navijači na obicnim tribinama prave bolju atmosferu. Na osnovu cega toliko velika i nerealna ocekivanja. Dakle ne pricamo o ultrasima nego " normalnim" navijacima.

Cak za mene nerealno dugo i glasno navijali. :bih:

To sto vi pod tim krijete ljubomoru je vas problem. :bih:
U pravu si. Simpatizeri su super navijali, samo sjever bezveze.
Ako ti tako kazes to je to

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 26 jul 2024, 00:44

Kada je u pitanju Sarajevo, do sada smo se smijali njihovim remontima, najavama, pohodima na titulu i ostalim cringe nastupima. Sada moram priznati da im se može dodijeliti uloga favorita za osvajanje prvenstva, bez uvrede za Borac koji je bio ispod očekivanja protiv Egnatie i iznad očekivanja protiv Paoka, ali ja ekipu koja im može iole ozbiljno konkurisati ne vidim. Par europskih utakmica ne može biti mjerilo, to se vidjelo npr baš na nama prošle godine, ali barem mi sada po svemu što sam vidio Sarajevo ostavlja dojam da su se konačno posložili. Postavlja se pitanje šta su radili prethodni treneri i osobe koje su "skautirale" neke igrače koji su bili dovođeni. Neko kome je na raspolaganju dosta manje novca bi sada bio u totalnom raspadu, nešto što se nama desilo nakon zna se kojeg perioda i kakvih MEGApojačanja, eksperimenata, igranja menadžera, mjerenja kome je veći i ostalih pizdarija.

Zrinjski totalno nejasan i na nekom totalno krivom putu već neko vrijeme, teško je sada znati ŠBBKBB da nije Rendulić otpušten, koji nije na nivou Jakirovića ali je po meni bio solidan. Očekivali su svi uspostavljanje totalne dominacije nakon onog igranja KL, ali očigledno je da i oni pate od ovog bosanskohercegovačkog sindroma - taman kad se sve posloži i krene pravim putem, mora se to nekako sjebat. Teško je objasniti šta se tu dešava, možda ćemo drugu priču pričati za nekoliko mjeseci ali nekako mi je teško vjerovati u to. Bez uvrede za bilo koga, ne očekujem nešto pretjerano bolju partiju u Sloveniji.

Za Borac nemam još uvijek neko mišljenje, bit će interesantno kako će se dalje pokazati. Velež nisam i ne mislim komentarisati za sada, jer teška srca moram priznati da svog Želju ne mogu zamisliti da išta bolje odigra protiv onog Intera za sirotinju. Mislim i na onu ekipu koja se skoro do kraja borila za opstanak i na ovu "pojačanu". Daj Bože da nisam upravu i da prvenstvo pokaže da sam sad gomilu gluposti napisao, ali pišem ono što je trenutno "too obvious".

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 jul 2024, 00:55

Lewy21 je napisao/la:
26 jul 2024, 00:44
Kada je u pitanju Sarajevo, do sada smo se smijali njihovim remontima, najavama, pohodima na titulu i ostalim cringe nastupima. Sada moram priznati da im se može dodijeliti uloga favorita za osvajanje prvenstva, bez uvrede za Borac koji je bio ispod očekivanja protiv Egnatie i iznad očekivanja protiv Paoka, ali ja ekipu koja im može iole ozbiljno konkurisati ne vidim. Par europskih utakmica ne može biti mjerilo, to se vidjelo npr baš na nama prošle godine, ali barem mi sada po svemu što sam vidio Sarajevo ostavlja dojam da su se konačno posložili. Postavlja se pitanje šta su radili prethodni treneri i osobe koje su "skautirale" neke igrače koji su bili dovođeni. Neko kome je na raspolaganju dosta manje novca bi sada bio u totalnom raspadu, nešto što se nama desilo nakon zna se kojeg perioda i kakvih MEGApojačanja, eksperimenata, igranja menadžera, mjerenja kome je veći i ostalih pizdarija.

Zrinjski totalno nejasan i na nekom totalno krivom putu već neko vrijeme, teško je sada znati ŠBBKBB da nije Rendulić otpušten, koji nije na nivou Jakirovića ali je po meni bio solidan. Očekivali su svi uspostavljanje totalne dominacije nakon onog igranja KL, ali očigledno je da i oni pate od ovog bosanskohercegovačkog sindroma - taman kad se sve posloži i krene pravim putem, mora se to nekako sjebat. Teško je objasniti šta se tu dešava, možda ćemo drugu priču pričati za nekoliko mjeseci ali nekako mi je teško vjerovati u to. Bez uvrede za bilo koga, ne očekujem nešto pretjerano bolju partiju u Sloveniji.

Za Borac nemam još uvijek neko mišljenje, bit će interesantno kako će se dalje pokazati. Velež nisam i ne mislim komentarisati za sada, jer teška srca moram priznati da svog Želju ne mogu zamisliti da išta bolje odigra protiv onog Intera za sirotinju. Mislim i na onu ekipu koja se skoro do kraja borila za opstanak i na ovu "pojačanu". Daj Bože da nisam upravu i da prvenstvo pokaže da sam sad gomilu gluposti napisao, ali pišem ono što je trenutno "too obvious".
U pravu si za titulu sigurno, a to je i tegeltija najavio sto nije bez razloga sigurno. A mi ne bi dopustili ponizenje protiv intera sigurno.
Fk Željezničar.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 26 jul 2024, 01:00

Bruno's Magpies kakav je to uspijeh jednog kluba, klub pijani drugara iz Gibraltara igrali su protiv Kopenhagen. 😍
Hajde Sarajevo, Zrinjski i Borac, nek vam oni budu super primjer da se moze protiv svakoga igrati. Jos nista nije gotovo. Nema predaje do zadnje minute!!
Valjda nece se desit da sva tri kluba ispadaju. Steta bi bila, jer Trnava i Bravo su bezveze ekipe, a i Paok nije sad neka sila kao prosle godine. Vidilo se da nasi klubovi imaju dobre sanse, jer dobro su igrali. Moraju proci kako god znaju, moraju nekako uspijeti, jer trebaju nam bodove. Bi ce interesantno sljedece sedmice. Ne treba se nikad unaprijed predavati. Fudbal je cudo, valjda me bh klubovi nece razocarati kao reprezentacija. 😃

Ovome Zekicu treba samo dati period od 2 godine, pa ce biti Sarajevo jos jace nego sada. Ako Zekic bude tu 2 godine, bi ce veliki uspijeh. Zrinjski jeste sad razocarao ali to se moze sve okrenuti. Za Borac se ne brinem, oni ionako imaju Unesco status i znaju ljudi sta rade. Borac ima 3 mec lopte.
Za Velez nemam rijec, ali nebi bio iznenaden da bude opet izmedu top 4 ekipe. Sve se to brzo okrene u fudbalu, brze neko sto vjetar promijeni pravac. Samo jako bh klubovi.👍
Pozdrav Amazon i Semrush Bot, nadam se da vam je fino na ovom forumu.

slika

slika
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jul 2024, 01:04

Fuade, to Amazon i Semrush su crawleri koji su prisutni na skoro svakoj web stranici, nije to nista strasno. Ako aludiras na botove u prenesenom smislu, trenutno najvise takvih mozes naci na temi Veleza.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jul 2024, 01:08

Lewy21 je napisao/la:
26 jul 2024, 00:44

Sarajevo je najmanje mijenjalo i zadrzalo ekipu na okupu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2024, 01:09

I sad će ponovo da opletu po meni, a ja samo čitam kako piše, jer izgleda ni Klix ne zna da je bilo 27 ili 30 hiljada...

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 26 jul 2024, 01:16

Virtu4l je napisao/la:
26 jul 2024, 01:09
I sad će ponovo da opletu po meni, a ja samo čitam kako piše, jer izgleda ni Klix ne zna da je bilo 27 ili 30 hiljada...

slika

slika

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 jul 2024, 01:16

A sta je to 27 i 30. Je l to više il manje od 20 ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2024, 01:20

26 jul 2024, 01:16

Shvati kako hoćeš, ali poprilično sam siguran da bi 27 ili 30 malo drugačije formulisali.
Voli te tvoje Sarajevo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jul 2024, 01:23

upohaluhizugnimda je napisao/la:
25 jul 2024, 22:08
Kyeremeh ubija, strasno brz i nezgodan igrac, a ona slovenacka ubleha ga na beka stavljala. Kad se sjetim price da mu strucnjak "gradi defanzivne sklonosti" :rol: Valjda je i pitarima sad jasno sto su ostali molili Boga da duo iz Domzala ostane sto duze.
Previše se omalovažava Simon, realno.
Trenutnu formaciju koju igramo je Simon prvi počeo koristiti, i taj isti Simon je Francisa prvi krenuo koristiti u napadu, a Zekić je samo nastavio to raditi.
Igra daleko bolja nego kod Rožmana, to se slažem. Što ne znači da treba pljuvačinu po Simonu, po meni, njemu je teret njegov kolega sportski direktor.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 26 jul 2024, 01:25

Virtu4l je napisao/la:
26 jul 2024, 01:20
26 jul 2024, 01:16

Shvati kako hoćeš, ali poprilično sam siguran da bi 27 ili 30 malo drugačije formulisali.
Dvije Grbavice, shvatiti kako hoćeš :opaopa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jul 2024, 01:29

Na dvije utakmice blizu 50 k teška zadaća.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 26 jul 2024, 01:30

Zlatno pravilo interneta, don't feed the kantU stoljeća.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 jul 2024, 01:35

slika

:kafa:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jul 2024, 01:39

Nakon toga medijima se obratio trener FK Sarajeva, Zoran Zekić.
"Ponosan sam na svoju ekipu, energiju i igru, nažalost nedostajao nam je taj gol koji bi nas još digao. Ima još puno posla, tek smo na početku. Imam iza sebe 15 godina trenerskog iskustva, igrao sam i protiv Rangersa i PSV-a, ali ovakvu atmosferu nisam doživio", rekao je Zekić
Ili što vole forumski stručnjaci reći, nikad lošija atmosfera.
Fenomenalna noć, šteta prilika koje su se propustile.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 26 jul 2024, 01:40

guadalupe je napisao/la:
26 jul 2024, 00:19
Nevjerovatno :bow:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 jul 2024, 01:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 jul 2024, 01:39
Nakon toga medijima se obratio trener FK Sarajeva, Zoran Zekić.
"Ponosan sam na svoju ekipu, energiju i igru, nažalost nedostajao nam je taj gol koji bi nas još digao. Ima još puno posla, tek smo na početku. Imam iza sebe 15 godina trenerskog iskustva, igrao sam i protiv Rangersa i PSV-a, ali ovakvu atmosferu nisam doživio", rekao je Zekić
Ili što vole forumski stručnjaci reći, nikad lošija atmosfera.
Fenomenalna noć, šteta prilika koje su se propustile.
Loš je i meni Porsche Taycan Turbo S jer ga ne vozim, tako je i njima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, Giuseppe1, Hajdeee i 29 gostiju.